قطعی برق، اردوی تیم‌های ملی کشتی را به تعطیلی کشاند تهاجم خاموش ازبک‌ها به فوتبال ایران؛ راهبردی نو یا تکرار یک اشتباه؟ ۱۱ خروجی استقلال در مقابل ۵ ورودی| حرکت لاک پشتی در نقل و انتقالات جنون تابستانی در بندر لیورپول حسین ابرقویی، خرید جدید پرسپولیس کیست؟ بیوگرافی و سوابق مدافع سابق پرسپولیس، خرید جدید سرخ‌پوشان را تایید کرد + عکس عامل: رمز موفقیت کشتی تداوم برگزاری مسابقات است مهاجم خارجی استقلال جدا شد دورسون پرسپولیس را بازی می‌دهد یک ارونوف جدید در پرسپولیس انصراف پرسپولیس از خرید مدافع آفریقایی نقشه گندوز برای گرفتن غرامت از پرسپولیس برانکو: از ایران پیشنهاد دارم مسعود ریگی با سرخ‌پوشان خداحافظی کرد + عکس تهدیدهای زنوزی جواب نداد | آلوز با تراکتور خداحافظی کرد پاداش ۱۰۰ هزار دلاری تیم ملی از لیگ ملت‌های والیبال هاشمیان برای جذب سرژ اوریه شرط گذاشت سازمان لیگ با تعویق سوپر جام مخالفت کرد وریا غفوری دستیار اول ساپینتو می‌شود | خسرو حیدری می‌رود؟
سرخط خبرها

فولاد حرفی برای گفتن مقابل سادا نداشت|نبرد با رکورددار قهرمانی جام باشگاه های والیبال جهان

  • کد خبر: ۹۱۲۵۰
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۹
فولاد حرفی برای گفتن مقابل سادا نداشت|نبرد با رکورددار قهرمانی جام باشگاه های والیبال جهان
تیم والیبال فولاد سیرجان در برزیل در اولین گام شکست خورد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم والیبال فولاد سیرجان در نخستین گام از شانزدهمین دوره رقابت‌های والیبال باشگاه‌های مردان جهان، در سه ست پیاپی مقابل یکی از دو نماینده میزبان (سادا کروزیرو) شکست خورد و در مجموع حرفی برای گفتن نداشت! میزبان در این بازی با نتایج (۲۵ بر ۲۰، ۲۵ بر ۱۶ و ۲۵ بر ۱۶) در برابر قهرمان باشگاه‌های آسیا پیروز شد.
فولاد در شروع بازی با ترکیب بهبودی، بلاگوویچ، عابدین، تشکری، اسفندیار و دانش دوست و مصطفی حیدری به میدان رفت و هنگامی که در نمایشی ضعیف در تمامی بخش‌ها (حمله و دفاع و توپگیری) در دو ست باخت.
در ست سوم دچار تغییرات اساسی شد و علی رغم تغییرات تاکتیکی به خرج داده شده که با بیرون کشیدن بهبودی و آوردن درخشان و بکارگیری اسفندیار به جای بلاگوویچ در قطر پاسور و جایگزینی الله وردیان و جلوه و شهسواری به جانشینی عابدین و تشکری و حیدری همراه بود، همانند ست دوم ۲۵ بر ۱۶ باخت تا اندک روزنه‌های صعودش را در مصاف با رکورددار قهرمانی در این بازی‌ها ترنتینو جستجو کند.
قهرمان آسیا (فولاد سیرجان) ساعت سه بامداد فردا (پنج‌شنبه) در دومین مسابقه خود در این رقابت‌ها به مصاف ترنتینو (ایتالیا) می‌رود.
لوپز بازیکن شماره ۱۹ سادا کروزیرو نیز در این مسابقه با کسب ۲۰ پوئن، عنوان امتیازآورترین بازیکن را به خود اختصاص داد و در تیم فولاد سیرجان امیرحسین اسفندیار با ۹ امتیاز، بهترین بازیکن شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->