تاریخ و ساعت بازی بارسلونا و اتلتیکومادرید | زورآزمایی سیمئونه و فلیک تاریخ و ساعت بازی لیورپول با نیوکاسل | اسلات درپی نخستین جام برگزاری رقابت‌های کیک‌بوکسینگ جام رمضان صحبت‌های اسکوچیچ پیش از دیدار با گل گهر | درگیر نتایج پرسپولیس و سپاهان نیستیم کارنامه ناامیدکننده رئال برابر ویارئال | آنجلوتی سنت‌شکنی می‌کند؟ تکبال جام رمضان در ایستگاه آخر تمرینات استقلال تا ۳ فروردین تعطیل شد پنجمی مشهد در لیگ تپانچه آقایان تجلیل از قهرمانان ورزش همگانی استان برگزاری رقابت‌های ژیمناستیک جام رمضان تکامل خدابنده‌لو زیر نظر کارتال آغاز مرحله حذفی فوتسال بانوان جام برکت و کرامت افشای دلیل اخراج نوازی از استقلال سرخابی‌ها در کمیته اخلاق تاج: تعداد داوران VAR باید افزایش پیدا کند گندوز مشتری پیدا کرد تکذیب خبر مشاجره لفظی مدیرعامل ذوب آهن با بازیکنان تاریخ و ساعت بازی تراکتور و گل گهر سیرجان | عملیات بازگشت به صدر خارجی‌های پرسپولیس از ایران می‌روند
سرخط خبرها

فولاد حرفی برای گفتن مقابل سادا نداشت|نبرد با رکورددار قهرمانی جام باشگاه های والیبال جهان

  • کد خبر: ۹۱۲۵۰
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۹
فولاد حرفی برای گفتن مقابل سادا نداشت|نبرد با رکورددار قهرمانی جام باشگاه های والیبال جهان
تیم والیبال فولاد سیرجان در برزیل در اولین گام شکست خورد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم والیبال فولاد سیرجان در نخستین گام از شانزدهمین دوره رقابت‌های والیبال باشگاه‌های مردان جهان، در سه ست پیاپی مقابل یکی از دو نماینده میزبان (سادا کروزیرو) شکست خورد و در مجموع حرفی برای گفتن نداشت! میزبان در این بازی با نتایج (۲۵ بر ۲۰، ۲۵ بر ۱۶ و ۲۵ بر ۱۶) در برابر قهرمان باشگاه‌های آسیا پیروز شد.
فولاد در شروع بازی با ترکیب بهبودی، بلاگوویچ، عابدین، تشکری، اسفندیار و دانش دوست و مصطفی حیدری به میدان رفت و هنگامی که در نمایشی ضعیف در تمامی بخش‌ها (حمله و دفاع و توپگیری) در دو ست باخت.
در ست سوم دچار تغییرات اساسی شد و علی رغم تغییرات تاکتیکی به خرج داده شده که با بیرون کشیدن بهبودی و آوردن درخشان و بکارگیری اسفندیار به جای بلاگوویچ در قطر پاسور و جایگزینی الله وردیان و جلوه و شهسواری به جانشینی عابدین و تشکری و حیدری همراه بود، همانند ست دوم ۲۵ بر ۱۶ باخت تا اندک روزنه‌های صعودش را در مصاف با رکورددار قهرمانی در این بازی‌ها ترنتینو جستجو کند.
قهرمان آسیا (فولاد سیرجان) ساعت سه بامداد فردا (پنج‌شنبه) در دومین مسابقه خود در این رقابت‌ها به مصاف ترنتینو (ایتالیا) می‌رود.
لوپز بازیکن شماره ۱۹ سادا کروزیرو نیز در این مسابقه با کسب ۲۰ پوئن، عنوان امتیازآورترین بازیکن را به خود اختصاص داد و در تیم فولاد سیرجان امیرحسین اسفندیار با ۹ امتیاز، بهترین بازیکن شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->