به گزارش شهرآرانیوز، سیف الله ابوترابی روز جمعه با بیان این مطلب افزود: نیمی از ولادتهای رخ داده در این مدت مربوط به نوزادانی است که یک برادر و یا خواهر بزرگتر از خود دارند.
وی خاطر نشان کرد: بررسی ولادتهای مرتبه اول ثبت شده در۶ ماه نخست سال ۱۴۰۰برحسب گروه سنی مادران نشان میدهد که بیشترین سهم ولادتهای مرتبه اول(فرزند اول) ثبت شده با ۲۷.۲ درصد مربوط به مادران ۲۰ تا ۲۴ ساله است.
ابوترابی با بیان اینکه میانه سنی مادران در ولادتهای مرتبه اول، ۲۶سال است، تصریح کرد: یعنی نیمی از مادران در زمان به دنیا آوردن اولین فرزند خود، ۲۶ ساله و بیشتر یا کمتر بودهاند و همچنین در حدود ۱۲ درصد از نوزادانی که اولین فرزند هستند مادرانی با سن بالای ۳۵ سال داشتهاند.
سخنگوی سازمان ثبت احوال گفت: بررسی ولادتهای مرتبه دوم ثبت شده در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۰ برحسب گروه سنی مادران نشان میدهد که بیشترین سهم ولادتهای مرتبه دوم ثبت شده با ۳۱.۱ درصد مربوط به مادران ۳۰ تا ۳۴ ساله است.
وی ادامه داد: در حدود ۵۹ درصد از ولادتهای مرتبه دوم مربوط به مادران ۲۵ تا ۳۴ ساله است و این ولادتها، مربوط به نوزادانی است که یک خواهر یا یک برادر بزرگتر از خود دارند و میانه ولادتهای مرتبه دوم مربوط به مادران ۳۰ ساله است، به عبارت دیگر نیمی از نوزادنی که فرزند دوم خانواده هستند مادران ۳۰ ساله و بیشتر یاکمتر دارند.
ابوترابی با اشره به اینکه بررسی ولادتهای مرتبه سوم و بیشتر ثبتشده در نیمه نخست سال ۱۴۰۰ برحسب گروه سنی مادران نشان میدهد که بیشترین سهم ولادتهای ثبتشده با رقم ۳۷.۷ درصد مربوط به مادران گروه سنی ۳۰ تا ۳۴ ساله است.
وی افزود: مادران ۲۵ تا ۳۹ سال با رقم ۸۶.۹ درصد (بهترتیب با ۲۵.۴، ۳۷.۷ و ۲۳.۹ در گروههای سنی ۲۹-۲۵، ۳۴-۳۰، ۳۹-۳۵) بیشترین سهم ولادتهای مرتبه سوم و بیشتر را به خود اختصاص دادهاند و میانه ولادتهای مرتبه سوم و بیشتر مربوط به مادران ۳۲ ساله است، بهعبارت دیگر نیمی از نوزادانی که فرزند سوم خانوادهاند از مادرانی با سن ۳۲ ساله و بیشتر به دنیا آمدهاند.
منبع: ایرنا