بهرام رادان رسماً از داوری چهل وسومین جشنواره فیلم فجر خارج شد جزئیات تصادف آرمان امیدی، خواننده مسجدسلیمانی برنامه عصر جدید اکران ۳ فیلم کوتاه مشهدی راه‌یافته به فجر در سینما مهر کوهسنگی شهاب آسمان بازیگری | درباره شهاب حسینی، بازیگر نام‌آشنای سینمای ایران جست‌و‌جو در دنیای امپرسیونیسم | گزارشی از نمایشگاه گروهی نقاشی در نگارخانه آسمان مشهد نگاهی به مسیر هنری میترا حجار، به بهانه سالروز تولدش آموزش داستان نویسی | این شانزده نفر که به من زل زده اند (بخش دوم) پسرى که پاره تن رسول خدا بود | روایت «الفتوح» از تولد امام حسین(ع) که پروردگار هم‌زمان آن را تهنیت و تسلیت گفت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما آفریقا مشهد + تاریخ و ساعت نشست خبری بیست‌ودومین جشنواره فجر مشهد برگزار شد | اکران ۳۲ فیلم سینمایی و انیمیشن در سینما‌های آفریقا، هویزه و سیمرغ + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ آغازبه‌کار نمایشگاه خوشنویسی و تذهیب هنرمندان تایباد و هرات افغانستان انتقاد انیمیشن‌سازها در جشنواره فجر: نه داوری درست داریم نه نگاه درست گفتگو با مهتاب ناظری، برنده جایزه برترین بازیگر بخش دیگرگونه‌های اجرایی تئاتر فجر برای نمایش تلقین درخشش هنرمندان مشهدی در جشنواره تئاتر فجر | تندیس برترین اثر بخش دگرگونه‌های اجرایی به نمایش «تلقین» رسید اعلام اسامی برگزیدگان چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) ۹ فیلم فجر به سانس فوق‌العاده رسید (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) مطالبات کتابفروشی‌ها تسویه شد جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما سیمرغ مشهد + تاریخ و ساعت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما هویزه مشهد + تاریخ و ساعت
سرخط خبرها

معرفی کتاب «شعله بی‌قرار: گفته‌ها و ناگفته‌هایی درباره دکتر علی شریعتی»

  • کد خبر: ۹۱۵۲۹
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۳
معرفی کتاب «شعله بی‌قرار: گفته‌ها و ناگفته‌هایی درباره دکتر علی شریعتی»
کتاب «شعله بی‌قرار: گفته‌ها و ناگفته‌هایی درباره دکتر علی شریعتی» نوشته محمد اسفندیاری توسط نشر نگاه معاصر منتشر شده است.

شهرآرانیوز - کانون نشر حقایق اسلامی، پایگاهی فکری در خطه خراسان و همه چشم‌ها به آن دوخته بود. نه‌تنها جوانان و دانشجویان، بلکه شماری از طلاب و روحانیون جوان نیز گمشده خود را در کانون می‌جستند. استاد محمدتقی شریعتی مؤسس این کانون بود و، چون چراغی، سراسر خراسان را نور می‌پاشید. علی شریعتی در محضر چنین پدری بالید و چنان‌که خود می‌گفت، پدرش نخستین سازنده ابعاد روحش بود و آنچه را باید سال‌ها و با کوشش‌های مداوم می‌آموخت، ساده و رایگان از پدرش آموخت. با چنین پشتوانه‌ای خیلی زود به برگ‌وبار نشست و راه پدر را ادامه داد.

دکتر شریعتی به مفاهیم و موضوعاتی که اعتقاد و علاقه داشت، افق‌هایی می‌افزود؛ آن‌گاه در آن آفاق پرواز می‌کرد و از آن دوردست، چیز‌هایی را می‌دید که دیگران نمی‌توانستند دید. از‌جمله اموری که شریعتی خوب آن‌ها را شناخت و شناساند، شخصیت امیرالمؤمنین (ع) و حضرت فاطمه (س) و امام‌حسین (ع) و حضرت زینب (س) بود. شریعتی نام یک فصل در تاریخ فرهنگ دینی است و با حضور او، فرهنگ به دو دوره «فرهنگ پیش‌از شریعتی» و «فرهنگ پس‌از شریعتی» تقسیم شد. برای اثبات این مدعا به دو نکته باید اشاره کرد: مشهورات شریعتی، مقبولات شریعتی که در بخشی از این کتاب بدان پرداخته شده است.

فصل اول با نام «جمع پریشان» در ۱۷‌بخش پاسخی است به منتقدان شریعتی. در این فصل موضوعات و عناوینی، چون شریعتی‌زدگی و شریعتی‌ستیزی، نظریه‌پردازی شریعتی، تأثیر شریعتی، ادبیات شریعتی، مخالف‌تراشی از شریعتی، مناسبات مطهری و شریعتی و. مطرح شده است. در فصل دوم کتاب «آسیب‌شناسی دین‌پژوهی معاصر: تحلیل دین‌شناختی شریعتی، بازرگان و سروش» نوشته عبدالحسین خسروپناه نقد و بررسی شده است. در فصل سوم با نام «شریعتی به روایت اسناد»، گزیده‌ای از اسناد ساواک درباره شریعتی ارائه شده است. فصل چهارم با نام «شریعتی در تاریخ» سال‌شمار زندگی شریعتی است. فصل پایانی با نام «کتاب‌شناسی شریعتی»، فهرست جامعی است از کتاب‌هایی که درباره دکتر شریعتی تا‌کنون نوشته شده و به چاپ رسیده است.

کتاب «شعله بی‌قرار: گفته‌ها و ناگفته‌هایی درباره دکتر علی شریعتی» نوشته محمد اسفندیاری توسط نشر نگاه معاصر منتشر شده است.


معرفی کتاب

معرفی کتاب «خبرنگار: قصه‌ها و خاطرت حرفه‌ای»

معرفی چند کتاب ساده که خستگی ذهنتان را کم می‌کند

معرفی کتاب «مصحف صنعا و مسئله خاستگاه قرآن»

نگاهی به کتاب «یک جاسوس در میان دوستان»

مروری بر کتاب «خرگوش‌ها و مار‌های بوآ» | مزرعه حیوانات روسی

معرفی کتاب «خودِ نوشتن» احمد اخوت


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->