توصیه پژوهشگران: دیر شام نخورید! کاظمی: تحقق سند تحول مهم ترین رسالت آموزش پرورش است درمان سرطان ریه به کمک نانوحباب‌ها ساجدی نیا تاکید کرد: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی ضروری است شناسایی مجرمان ۹۰ پرونده لاینحل به کمک اطلاعات بانک ژنتیک رمزگشایی از قتل سه زن در مشهد ۳.۵ میلیون زوج نابارور در کشور| ۳۰ درصد زوجین در سن باروری تک فرزند قرار دارند حادثه معدن این بار در نطنز (۶ آذر ۱۴۰۳) یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟ ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما آمار نگران کننده ابتلا به ایدز در کشور مشهد جزو شهر‌های موفق کشور در درمان زخم‌ها و اسکار‌های ناشی از بیماری سالک است آیا احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در آذرماه ۱۴۰۳ صادر می‌شود؟
سرخط خبرها

غذاهایی که نباید در داخل زودپز پخت

  • کد خبر: ۹۱۶۴۹
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۲
غذاهایی که نباید در داخل زودپز پخت
زودپز یک وسیله بسیار کاربردی است و وقت‌هایی که زمان زیادی برای پختن غذا ندارید به کمکتان می‌آید، اما پختن بعضی غذاها در زودپز اصلا نتیجه خوبی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، زودپز یک وسیله خانگی بسیار پرکاربرد است که با استفاده از آن می‌توانید غذا را در کم‌ترین زمان ممکن طبخ کنید. بسیاری از افراد، به دلیل مشغله کاری زیاد به استفاده از زودپز در آشپزی علاقمند هستند و می‌پندارند هر غذایی را می‌توان در زودپز آماده نمود، اما طبخ برخی از غذاها در زودپز امکان پذیر نیست.

آیا می‌دانید چه غذاهایی را نمی‌توان در زودپز تهیه کرد؟ در این بخش غذاهایی را که نباید در زودپز تهیه کنید را آورده ایم.

مزایا و معایب پختن غذا در زودپز

زودپزها تا ۷۰ درصد زمان پخت را کاهش می‌دهند. پخت و پز در زودپزباعث صرفه جویی قابل توجهی، در انرژی می‌شود. به طور کلی، پخت غذا با زودپز به دلیل سرعت آن، باعث افزایش حفظ طعم‌های طبیعی غذا می‌شود، اما برخی از ویتامین‌های مفید و مواد مغذی را که به گرمای زیاد حساس هستند، در زودپز از بین می‌روند.

این غذاها را در زودپز نپزید

برخی غذاها مناسب پخت در زودپز نیستند، پس بهتر است از پخت این غذاها در زودپز اجتناب کنید.

مربا

برای تهیه مربای خوشمزه شما باید انواع میوه و... را با شکر و آب و... بجوشانید. همه مراحل پخت مربا نیاز به بررسی دارد یعنی شما باید در زمان تهیه مربا حواستان باشد که مربا بیش از حد له و پخته و خیلی سفت نباشد و به قوام مورد نظرتان برسد، به همین خاطر پخت مربا در زودپز امکان پذیر نیست و با استفاده از زودپز اساسا قادر به انجام چنین کاری نخواهید بود. پس برای تهیه خوراکی‌هایی مانند مربا اصلا سراغ زودپز نروید.

غذاهای حاوی شیر و مواد لبنی

برای پخت غذاهایی که در ترکیب آن‌ها شیر و مواد لبنی وجود دارد، مانند سوپ‌های خامه‌ای یا ماکارونی و پنیر، به سراغ زودپز نروید، زیرا حرارت بالا زودپز سبب دلمه شدن شیر شده و ظاهر بدی به غذا می‌بخشد و اشتهاآور نخواهد بود. پس برای تهیه غذاهای خامه‌ای و حاوی ترکیبات لبنی از زودپز کمک نگیرید.

مرغ

بهتر است مرغ را درون قابلمه و با حرارت مناسبی بپزید. پخت مرغ در زودپز امکان پذیر است، اما اگر به درستی زمان را برای پخت مرغ تنظیم نکنید، ممکن است مرغ وا برود و بیش از حد پخته شود. همچنین برای سرخ کردن عمیق مرغ نمی‌توانید از زودپز استفاده نمایید، زیرا برای سرخ کردن مواد غذایی، روغن را باید کاملا داغ کنید، اما زودپز اساسا نمی‌تواند چنین حالتی را ایجاد کند و برای سرخ کردن ملایم یا تفت دادن مناسب است.

غذاهای سرخ شده

برای سرخ کردن مواد غذایی بهتر است از تابه استفاده کرده و از زودپز استفاده نکنید، زیرا پهن بودن و حرارت پذیری بالای تابه آن سبب می‌شود، بافت و طعم لازم و مطلوب در غذاهای سرخ کردنی به وجود آید. زودپز برای سرخ کردن مناسب نیست، زیرا سطح این وسیله به اندازه کافی پهن نیست و روغن در آن سریع و به خوبی داغ نمی‌شود.

داخل زودپز چی می توانیم بپزیم؟

پخت انواع حبوبات و دانه‌ها در زودپز، به طور کلی ایمن بوده و به جز کاهش ویتامین‌هایی مانند فیتونوترینت ها، بقیه مواد معدنی مانند فیبر و نشاسته، حفظ شده و از بین نمی‌رود. شما می‌توانید انواع مواد گوشتی را در زودپز سریع بپزید، اما باید بدانید که اینگونه چربی‌های اشباع نشده مواد گوشتی، بسیار کاهش پیدا می‌کند.

دقت کنید غذایی که داخل زودپز پخته می‌شود، باید حاوی آب یا مایعی بر پایه آب باشد؛ زیرا فشار بالا باعث می‌شود که جوشیدن مایع متوقف شده و دمای پخت و پز به بالای ۱۰۰ درجه سانتی گراد برسد.

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->