توزیع به موقع تمام کالا‌های مورد نیاز در سراسر کشور | مردم از خرید‌های هیجانی پرهیز کنند سخنگوی دولت: پرداخت حقوق خردادماه ۱۴۰۴ کارمندان، مطابق اردیبهشت بوده و مابه‌التفاوت در تیرماه واریز می‌شود + فیلم تحویل فرآورده‌های نفتی در جایگا‌ه‌های سوخت به صورت مظروف ممنوع است قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | افت ۳۰۰ هزار تومانی نرخ طلا دلار ریزش کرد | عدم اعلام نرخ طلا و سکه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) رفتار‌های هیجانی در  بازار‌های مالی، منجر به  زیان می‌شود  واکنش بازار‌های جهانی، منطقه‌ای و داخلی به حمله اسرائیل به ایران تأمین مستمر کالا‌های اساسی و سوخت در استان خراسان رضوی در شرایط اضطراری ادامه دارد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) شبکه بانکی ریز آمار وام پرداختی بانک‌ها به مردم و واحد‌های اقتصادی را اعلام کرد آیین نامه اجرایی واردات خودروی سواری از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد گمرک: همه مرز‌های زمینی و دریایی باز است قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | انگور به بازار مشهد آمد افزایش قیمت نان فعلاً منتفی شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | نان مورد نیاز مردم تأمین است؛ جای نگرانی نیست قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی دوباره افزایش نرخ یافت وزیر پیشنهادی اقتصاد: همواره خود را پاسخ‌گوی مردم و نمایندگان می‌دانم پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری تیرماه از امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد آماده‌سازی نرم افزار تعیین نرخ اجاره بهای مسکن در مشهد ظرف یک ماه پیش‌رو یارانه خردادماه ۱۴۰۴ دهک‌های اول تا سوم واریز شد توصیه صنف جایگاه‌داران به مردم برای مدیریت مصرف سوخت (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) توقف فعالیت بورس‌ها در روز‌های ۲۶ و ۲۷ خرداد ١۴۰۴ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | افت قیمت خودرو‌ها قیمت خودرو‌های داخلی پس از حمله اسرائیل به ایران چقدر شد؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) توقف معاملات طلا و ارز با قیمت‌های عجیب درپی تنش‌های امنیتی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) زمان پیش‌فروش بلیت قطار تیرماه ۱۴۰۴ اعلام شد کمبودی در تأمین مواد غذایی وجود ندارد | تولیدکنندگان دوشیفته مشغول‌اند ترخیص کالا در تمامی گمرکات طبق روال عادی در حال انجام است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۲ بامداد دوشنبه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) حفظ پایداری تولید برق با تمام توان بازار ارز تجاری امروز فعال است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

احضار وزیر صمت به مجلس | افزایش قیمت خودرو باز هم لغو می‌شود؟

  • کد خبر: ۹۱۶۵۸
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۹
  • ۴
احضار وزیر صمت به مجلس | افزایش قیمت خودرو باز هم لغو می‌شود؟
پس از افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروها، وزیر صمت به مجلس فراخوانده شد. آیا ممکن است باز هم افزایش قیمت خودرو لغو شود؟

به گزارش شهرآرانیوز، هفته گذشته قیمت کارخانه خودروها افزایش یافت. به دنبال آن، نایب رئیس کمیسیون صنایع مجلس از احضار و دعوت وزیر صمت و مدیران ایران خودرو و سایپا به این کمیسیون خبر داد.

سیداحمد رسولی‌نژاد، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در تماس تلفنی برنامه “تهران ۲۰” گفت: مجلس دخالتی در شرکت‌های خودروساز داخلی ندارد اما بر اساس وظیفه نظارت می‌کند. روزی که وزیر صمت در مجلس برای رای اعتماد در صحن علنی مجلس حاضر شد، نمایندگان موافق هم نظر بودند که ایشان از بدنه وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت است و به تمام امور آشنایی دارند.

او در ادامه توضیح داد: اکنون شاهد آن هستیم که نظرهای شتاب‌زده‌ای را در حوزه خودرو اظهار داشتند، که به نظر می‌رسد مطالعه ناکافی و یا مشاوره‌های اشتباه باعث این آشفتگی بازار خودرو شده است. در این راستا برای روز یکشنبه (۲۱ آذر) وزیر صمت به همراه مدیران عامل ایران خودرو و سایپا را به مجلس دعوت کردیم تا پاسخگوی سوالات باشند.

تصمیمات «غیرکارشناسی» وزیر صمت

رسولی‌نژاد، نایب رئیس دوم کمیسیون صنایع و معادن درباره افزایش قیمت خودروها توضیح داد: حدودا یک ماه پیش دو خودروساز بزرگ کشور بدون هماهنگی با مراجع قانونی مرتبط و با دستور وزیر صمت افزایش قیمت دادند که در نهایت با دستور رئیس‌جمهور لغو شد.

نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در ادامه درباره اظهار نظرهای وزیر صمت توضیح داد که در چند وقت گذشته سیدرضا فاطمی‌امین تصمیماتی گرفته است که شتاب‌زده و غیرکارشناسانه است.

رسولی‌نژاد افزایش قیمت خودروها را با چراغ سبز وزیر دانست و توضیح داد که خودروسازان در چند سال گذشته به بهانه کاهش زیان انباشته افزایش قیمت داند.

او افزود: با این وجود، شاهد این مساله بودیم که در چند سال اخیر با وجود افزایش قیمت چندین برابر، زیان انباشته خودروسازان افزایش داشته است.

خودرو ارزان می‌شود؟

این نماینده مجلس، به تشکیل جلسه با مدیران عامل خودروساز و وزیر صمت اشاره کرد و توضیح داد: در جلسه‌ای که فردا (یکشنبه ۲۱ آذر) برگزار می‌شود، کمیسیون صنعت و معدن مجلس منتظر شنیدن پاسخ‌های خودروسازان و فاطمی امین، وزیر صمت است.

رسولی‌نژاد گفت که اعضای کمیسیون صنعت و معدن مجلس به عنوان نمایندگان مردم به دنبال اخذ تصمیم‌هایی هستند که به نفع مردم باشد.

او در پاسخ به این سوال که «آیا خودرو ارزان می‌شود» گفت: اگر این اتفاق رخ بدهد کوتاه‌مدت است و با توجه به شرایط موجود افزایش قیمت خودروها در نهایت اتفاق می‌افتد.

منبع: تجارت نیوز

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هاشمی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۰
0
0
سلام من شهریور ۹۹یک ماشین تیبا ثبت نام کردم آذر باید تکمیل وج کنم با سود مشارکت ۶درصد با این همه گرانی ها کارخانه دیگه نمیتونم تکمیل وج کنم ۱۵ ماه پیش ۵۰درصد قیمت ماشین پرداخت کنی بعد با قیمت روز تکمیل وج کنی عدالت هست پس کجاست اقای رئیس جمهور کجای دوباره افزایش کجاست عدالت ما به عدالت ری دادیم
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
0
0
یه خسته نباشید جانانه خدمت خودرو سازهای عزیزمون عرض کنیم که با لابی گری با وزیر صمت مردمی مون تونط 18 درصد افزایش نرخ از یک کنار برای پیش فروش های سال 99 و 1400 دریافت کنه با نحصار گری و پاشو محکم تر روی گلوی مشتری فشار بده
جالبه که در سال تورم برای خودرو ساز 40 درصد اثر داره ولی روی سفره مردم اثر نداره و خودرو ساز فقط حق داره قیمت هاشو افزایش بده
اما مردم بیچاره باید فقط بسوزن و بسازن
جالبه که نه به شورای رقابت نه سازمان حمایت از مصرف کننده و نه به هیچ جای دیگه جواب پس نمیده و هیچ مصوبه ای براش معنی نداره
چون لابیش قویه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
0
0
میرن تو مجلس یه چای و شیرینی میخورن و مقداری از بیت المال رو هم اونجا به هدر میدن میان ،وگرنه خروجی دیگه نداره
مهران
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
0
0
بابا ۱۸ درصد چیزی نیست خدا خیرت بده ما توان بیشتری داریم و منتظریم افزایش بدی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->