نخستین واکنش درویش به شایعه جدایی کارتال+ ویدئو| سرمربی پرسپولیس در فنرباغچه؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی فرانسه و آلمان در لیگ ملت‌های اروپا| پایان تلخ ژرمن‌ها! امیری با پرسپولیس تمدید کرد، عالیشاه هم تمدید می‌کند؟ پهلوان در راه اصفهان کاریله استقلال را محکوم می‌کند؟ پخش زنده بازی آلمان و فرانسه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پیشنهاد عجیب زارع به استقلال جباری دوباره سرمربی استقلال شد | سرمربی خارجی منتفی است؟ جدایی مدافع مشهدی سپاهان تیم ملی شاداب نیست + عکس طارمی، گزینه اصلی جانشینی اوسیمن خداداد عزیزی: حتماً اسپانیا کودک‌گرایی کرده است! تراکتور، مشتری جدی عالیشاه | مذاکرات کاپیتان با پرسپولیس در بن‌بست کارتال - فنرباغچه؛ جدی شد پول آمد، آقاسی استقلالی شد قهرمانی الفتی در پرش خرک قهرمانی آسیا تاریخ و ساعت بازی آلمان و فرانسه | بازی بزرگان در رده‌بندی تاریخ و ساعت بازی اسپانیا و پرتغال | حمله جواهر ماتادور‌ها به تاج‌وتخت رونالدو شروع مسابقات رنکینگ کشوری اسنوکر حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمدی+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد! عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم
سرخط خبرها

سومین شکایت مرسدس به فرمول‌یک

  • کد خبر: ۹۲۱۳۱
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۳
سومین شکایت مرسدس به فرمول‌یک
اعتراض تیم آلمانی به قهرمانی ورشتاپن ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسابقات فرمول‌یک در‌حالی روز یکشنبه در پیست یاس‌مارینا به پایان رسید که مکس ورشتاپن توانست عنوان قهرمانی سال ۲۰۲۱ را کسب کند؛ اما این موضوع با حاشیه‌های زیادی هم همراه بود که حالا از آن به‌عنوان یک دسیسه یاد می‌شود. با اتفاق‌های پیش‌آمده، هم‌اکنون دنیای فرمول‌یک نفس خود را حبس کرده و منتظر تصمیم مرسدس درباره درخواست تجدید‌نظر برای قهرمانی جهان ۲۰۲۱ مکس‌ورشتاپن است.

دور‌های پایانی مسابقات ابوظبی در حالی پیگیری شد که با تصادف رخ‌داده توسط نیکلاس لطیفی، راننده ایرانی‌الاصل کانادایی و ورود ماشین ایمنی، لوئیس همیلتون در‌حالی‌که پیش بود، نتوانست عنوان قهرمانی را کسب کند و همین موضوع، اعتراض مرسدس را به‌دنبال داشت.

مرسدس یکشنبه اعتراض خود را مطرح کرد، اما این اعتراض رد شد و حالا صحبت‌هایی شنیده شده مبنی براینکه این تیم تصمیم دارد درخواست تجدیدنظر کند. مرسدس تا روز پنجشنبه فرصت دارد این پیگیری را انجام دهد. آسوشیتدپرس در گزارشی در‌این‌باره نوشت: مرسدس هر ۲ اعتراض خود را پس از باخت لوئیس همیلتون به مکس ورشتاپن در آخرین دور گرندپریکس ابوظبی در روز یکشنبه، ارائه داد که با شکست روبه‌رو شد.

پس از شکست در اعتراض‌ها، مرسدس برای رسیدگی مجدد به دادگاه بین‌المللی درخواست داده است. یکی از اعتراض‌های مرسدس این بود که آیا ورشتاپن با عبور از همیلتون قبل از پایان دوره خودروی ایمنی، زمانی که آن‌ها در کنار یکدیگر منتظر شروع مجدد بودند، قوانین را زیر پا گذاشته است یا خیر؟ همیلتون با ۷ عنوان قهرمانی جهان با رکورد مایکل شوماخر، اسطوره فرمول‌یک جهان، برابری می‌کند. وی در صورت قهرمانی در ابوظبی به رکورد ۸ عنوان قهرمانی جهان می‌رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->