توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چرا مردم در سفرهای استانی رئیسی حضور ندارند؟

  • کد خبر: ۹۲۳۵۲
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۶
چرا مردم در سفرهای استانی رئیسی حضور ندارند؟
آیت الله سید ابراهیم رییسی که امروز (جمعه/۲۶ آذر) در دوازدهمین سفر استانی‌اش به یزد رفته است درباره اینکه چرا در این سفر‌ها با مردم ملاقات نمی‌کند توضیحاتی داده است.

به گزارش شهرآرانیوز - آیت الله سید ابراهیم رییسی روز جمعه در دوازدهمین سفر استانی خود در بدو ورود به فرودگاه شهید صدوقی یزد گفت: سخت کوشی و قناعت پیشگی جزو ویژگی‌های ممتاز مردم استان یزد است و به درستی این استان به صفت دارالعباده نامیده شده است.

رییس جمهور با بیان این که یزد استانی پر از ظرفیت‌های بکر است و علاوه بر ظرفیت‌های مادی، نیروی انسانی پر کار، پرتلاش، با ایمان و انقلابی دارد، افزود: مطالبات این استان از سوی دولت پیگیری و برای رفع مشکلات و تامین نیاز‌های شهروندان تصمیم‌سازی می‌شود.

وی با گرامیداشت یاد شهدای استان و آروزی صبر برای خانواده جانبازان و همچنین گرامیداشت یاد شهید محراب آیت الله صدوقی ادامه داد: یزد ظرفیت‌های خوبی برای توسعه دارد و کار‌های خوبی نیز در این زمینه در استان انجام شده و در حال انجام است.

آیت الله رییسی درباره وضعیت استان یزد گفت: باید کمک کنیم تا وضعیت این استان به نقطه مطلوب رسد که به همین منظور در نشست با مدیران و اقشار مختلف استان، کمبود‌ها را بررسی و از پیشنهادات استفاده می‌کنیم و راهکار‌هایی را برای رفع مشکلات در قالب این سفر اتخاذ می‌کنیم و برخی از مشکلات که نیازمند تصمیم سازی ملی است، در تهران مورد پیگیری قرار می‌گیرد.

وی درباره حضور مردم در سفرهای استانی گفت: جا داشت در این سفر در خدمت همه مردم استان باشیم، ولی به دلیل کرونا امکان آن وجود ندارد که از مردم استان یزد به خاطر اینکه نمی‌توانم در اجتماعات مردم شرکت کنم، عذرخواه هستم.

رییس‌جمهور همچنین برای سلامتی امام جمعه یزد نیز آرزوی صحت و سلامتی کرد. آیت الله محمدرضا ناصری که موفق به حضور در مراسم استقبال از رییس جمهور نشد به علت ابتلا به کرونا در بستر بیماری است.

رییس جمهوری در دوازدهمین سفر استانی خود صبح جمعه وارد استان یزد یزد شد، دیدار با نخبگان، حضور در شورای اداری و نشست خبری و همچنین چند بازدید سرزده از برنامه‌های آیت الله رییسی در این سفر است. 

منبع: ایرنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->