آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود
سرخط خبرها

علت نفخ صبحگاهی چیست؟ + راه درمان

  • کد خبر: ۹۲۵۵۳
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۶
علت نفخ صبحگاهی چیست؟ + راه درمان
نفخ صبحگاهی شکم از شایع‌ترین مشکلات گوارشی است و شدت‌های متفاوتی دراد؛ گاهی فقط به صورت دوره‌ای باعث ایجاد تورم و ناراحتی معده می‌شود و گاهی هم می‌تواند حادتر بوده و معده درد و علائم جدی‎‌تری با خود به همراه داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، برای جلوگیری و یا برطرف نمودن نفخ صبحگاهی، باید ابتدا علت آن را پیدا کنید. با یافتن علت می‌توان تشخیص داد که چه تغییراتی در رژیم غذایی و سبک زندگی‌تان باید اعمال شود.

*اگر بعد از اعمال تغییرات، مشکل شما ادامه داشت، به پزشک مراجعه کنید تا علت دقیق‌تر آن مشخص شود.

دلیل نفخ صبحگاهی

نفخ صبحگاهی معده می‌تواند ریشه در فعالیت‌های شما در طول شب یا حتی روز قبل داشته باشد. گاهی میزان تحرک و چیزهایی که می‌خوریم می‌توانند منجر به تجمع گاز در معده، یبوست و حتی تورم و احتباس مایعات شوند. اینگونه نفخ‌ها با یک تغییر ساده در سبک زندگی و رژیم غذایی قابل پیشگیری‌اند.

درمان نفخ صبحگاهی

اگر به پزشک مراجعه کردید و او به شما گفت که علت نفخ شکم شما به مشکل زمینه‌ای و بیماری خاصی مربوط نیست، شاید بتوانید با ایجاد تغییراتی در رژیم غذایی و سبک زندگی خود، آن را درمان کنید. بیشتر این تغییرات را باید از شب یا روز قبل ایجاد کنید تا در صبح روز بعد دچار نفخ نشوید.

نوشیدن دمنوش‌های گیاهی برای درمان نفخ صبحگاهی

افزایش مصرف آب می‌تواند باعث کاهش نفخ شود، اما نوشیدن دمنوش‌های گیاهی علاوه بر آبرسانی، خواص درمانی متعددی را به همراه دارد. این دمنوش‌های گیاهی برای درمان نفخ صبحگاهی استفاده می‌شوند: دمنوش زیره سیاه، دمنوش بابونه، دمنوش زردچوبه، دمنوش گشنیز، دمنوش رازیانه و دمنوش نعناع تند.

استفاده از آنزیم‌های گوارشی

در صورتی که علت نفخ شما به کمبود آنزیم‌های گوارشی مربوط باشد، مکمل‌هایی وجود دارند که حاوی آنزیم‌های گوارشی هستند و با استفاده از آنها می‌توان مشکل را رفع کرد. آنزیم‌های گوارشی برای تجزیه و دریافت مواد مغذی موجود در خوراکی‌ها ضروری هستند و باعث شکسته شدن مواد غذایی می‌شوند. اگر دچار کمبود این آنزیم‌ها باشید، ممکن است مواد غذایی به اندازه کافی تجزیه نشوند و شما را دچار نفخ کنند.

ورزش منظم

ورزش منظم به بهبود هضم غذا کمک کرده و نفخ را کاهش می‌دهد. البته این موضوع به این معنا نیست که سایر فعالیت‌های روزانه تأثیری در بهبود نفخ ندارند. حتی انجام پیاده‌روی به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بعد از غذا نیز نفخ مزمن را کاهش می‌دهد.

نفخ صبحگاهی، لزوماً نگران‌کننده نیست. تغییر در رژیم غذایی و سبک زندگی می‌تواند نفخ‌های جزئی را درمان کند. با این حال، اگر این تغییرات را ایجاد کردید اما همچنان صبح‌ها با نفخ معده از خواب بیدار شدید، باید به پزشک مراجعه کنید و مورد معالجه قرار بگیرید.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->