حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ماجرای فهرست استخدامی به امضای وزیر کار چیست؟ + توضیحات دستیار ویژه وزیر

  • کد خبر: ۹۲۶۹۰
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۰
ماجرای فهرست استخدامی به امضای وزیر کار چیست؟ + توضیحات دستیار ویژه وزیر
مشاور و دستیار ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور فرهنگی و رسانه در یک رشته توئیت درباره فهرست منتشر شده برای استخدام نوشت: این لیست درخواست استخدام رسمی و حتی پیمانی نیست بلکه تحت عنوان قرارداد خدمات معین تعریف می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، روز گذشته نامه‌ای با سربرگ وزارت کار در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد که در آن از رئیس سازمان استخدامی کشور خواسته شده برای ۹ نفر کد استخدامی اختصاص داده شود و در انتها هم نام وزیر کار دیده می‌شود. البته هنوز صحت این نامه تایید نشده و وزارت کار هم واکنشی نداشته است. با این حال، تعدادی از واکنش‌های کاربران را با هم مرور می‌کنیم. کاربری نوشت: «کاش اطلاع رسانی بشه که این آدم‌ها چه تخصصی دارن و چه سابقه‌ای که قراره از جیب ملت بهشون حقوق پرداخت بشه.» کاربری هم نوشت: «فکر نکنم برای نامه استخدام لازم باشه وزیر امضا کنه به همین دلیل به نظر میاد ساختگی باشه.»

ماجرای فهرست استخدامی به امضای وزیر کار چیست؟ + توضیحات دستیار ویژه وزیر

«بهزاد مهرکش» امروز (یکشنبه) در حساب شخصی خود در شبکه اجتماعی توئیتر نوشت: برخی ظاهرا دوباره کشف جدیدی کرده اند و اگرچه معتقدم نیازی به پاسخ ندارد، اما به درخواست برخی دوستان توضیحاتی ارائه می‌دهم.

۱. لیست منتشر شده به امضای وزیر کار، درخواست استخدام رسمی و حتی پیمانی نیست بلکه تحت عنوان قرارداد خدمات معین تعریف می‌شود.

۲. از چند سال گذشته بنابر حکم سازمان امور استخدامی کشوری، نیرو‌های قرارداد معین نیز لازم است کد استخدامی دریافت کنند.

۳. گردش چند ده نفری نیرو در یک وزارتخانه با ۱۵۰ هزار نفر کارمند کاملا طبیعی است و اساسا چه ربطی به تغییر دولت‌ها و وزیر مربوطه دارد؟

۴. افراد مورد اشاره دارای مدرک کارشناسی ارشد یا دانشجوی دکتری و نیز دارای سابقه کار اجرایی در رشته‌های مرتبط با وزارتخانه هستند.

در این توئیت آمده است: مشخص نیست بالاخره برخی موافق گردش نخبگان و حضور نیرو‌های انقلابی و عدم استفاده از عاملان وضع موجود هستند یا بالعکس؟

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->