سقوط مرگبار کوهنورد شاهرودی از کوه دختر جوان برای انتقام از مرد تبهکار اراذل و اوباش اجیر کرد واژگونی خودرو پراید در نزدیکی مشهد با یک کشته و سه مصدوم (۱۴ آبان ۱۴۰۳) نقشه تجاوز و قتل پسر نوجوان برای دخترخاله ۴ ساله نسخه طب سنتی برای درمان سرفه‌های مزمن «مرگ» پایان رابطه مخفیانه با مرد متاهل بارش باران در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ آبان ۱۴۰۳) مرگ زن جوان به‌خاطر سقط غیرقانونی جنین شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ کشف ۴ هزار عدد قرص مخدر و غیرمجاز در مشهد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) استخدام ۱۰ هزار پرستار، به زودی سرقت از ساکنان پایتخت در پوشش پرستار سند «هوشمندسازی سلامت» تدوین شد ۱۳ درصد بزرگ‌سالان غربالگری‌شده مبتلا به دیابت هستند اضافه‌کاری پرستاران به ساعتی ۱۰۰ هزار تومان می‌رسد؟ اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه جامع علمی‌کاربردی تا چهار سال آینده تضمین می‌شود خطر پیشی‌گرفتن آمار «مرگ» بر میزان «تولد» در کشور بارگذاری مدارک رتبه‌بندی معلمان از فردا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) آغاز می‌شود کارت آزمون وکالت ۱۴۰۳ آماده شد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در انتظار اعتبار و مجوز‌های قانونی (۱۴ آبان ۱۴۰۳) روند رسیدگی به پرونده‌های قصور پزشکی در کشور چگونه است؟ جداول متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری اصلاح شد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) انهدام شبکه بزرگ سارقان پراید در مشهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۱۴ آبان ۱۴۰۳) | آغاز کاهش محسوس دما از چهارشنبه مهلت ثبت‌نام غیرحضوری پذیرفته‌شدگان کارشناسی پیام‌نور فردا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) به پایان می‌رسد هلال احمر ایران، رتبه اول تعداد اعضای جوان در جهان اینترنتی‌شدن ثبت اعتراض به جرائم تا پایان سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف پروژه‌های نرگس منطقه ثامن مشهد تعویق پذیرش بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان واژگونی کوئیک در سبزوار ۳ فوتی و مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ آبان ۱۴۰۳) سهم ارزی داروخانه‌ها و یارانه شیرخشک پرداخت شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق و دستمزد فوق‌العاده ویژه مشاغل عمومی سازمان بهزیستی کشور
سرخط خبرها

برای کاهش علائم آرتروز این دو ماده غذایی مهم را بخورید

  • کد خبر: ۹۲۸۴۸
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۹
برای کاهش علائم آرتروز این دو ماده غذایی مهم را بخورید
مطالعات محققان نشان می‌دهد خوردن غذا‌های سرشار از آنتی‌اکسیدان و ورزش کردن می‌تواند تاثیر شگفت انگیزی در کاهش علائم آرتروز داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از ساینس‌دیلی نوشت: تیمی به سرپرستی محققان دانشگاه ایالتی واشنگتن از اسید گالیک، آنتی اکسیدانی که در گردو، چای سبز و سایر گیاهان یافت می‌شود، استفاده کردند و مکانیسم کششی سلول‌های غضروفی انسان را که از زانو‌های مبتلا به آرتروز گرفته شده بود، به کار بردند که کشش‌هایی را که هنگام راه رفتن اتفاق می‌افتد تقلید می‌کند.

این ترکیب نه تنها نشانگر‌های التهاب آرتروز را در سلول‌ها کاهش داد، بلکه تولید پروتئین‌های مورد نظر را که به طور معمول در غضروف سالم یافت می‌شود، بهبود بخشید.

یافته‌ها نشان می‌دهند که می‌توان روش جدیدی برای درمان سلول‌های غضروفی استخراج‌شده از بیمار برای رشد سلول‌ها یا بافتی برای کاشت مجدد ایجاد کرد.

«هانین ابوشرخ»، سرپرست تیم تحقیق، می‌گوید: «ما دریافتیم ترکیب حرکت کششی با اسید گالیک نشانگر‌های التهابی را کاهش می‌دهد، بدین معنا که می‌توانیم روند آرتروز را معکوس کنیم.»

برای این مطالعه، محققان سلول‌های غضروفی آرتروز را از زانو‌های اهدایی که در طی جراحی تعویض مفصل در بیمارستان منطقه‌ای پولمن برداشته بودند، جمع‌آوری کردند. آن‌ها سلول‌ها را در آزمایشگاه کشت دادند و ابتدا شش ماده غذایی آنتی اکسیدانی یا محصولات تغذیه‌ای از جمله ویتامین C،  ویتامین E و کورکومین را آزمایش کردند. آنتی اکسیدان‌ها می‌توانند رادیکال‌های آزاد را خنثی کنند؛ رادیکال‌های آزاد، اتم‌های ناپایدار ناشی از استرس اکسایشی هستند که می‌توانند به سلول‌ها و بافت‌ها آسیب برسانند.

آزمایشات آزمایشگاهی اسید گالیک را به عنوان مؤثرترین آنتی اکسیدان برای خنثی کردن رادیکال‌های آزاد در سلول‌های غضروف آرتروز پیشنهاد کردند. محققان سپس اسید گالیک را به کار بردند و با استفاده از یک دستگاه cytostretcher، کشش را اضافه کردند. آن‌ها کشش را تا ۵ درصد تعیین کردند، سطحی که با کشش زانو‌های انسان هنگام راه رفتن مطابقت دارد.

این ترکیب نشانگر‌های التهابی معروف به متالوپروتئیناز‌های ماتریکس را کاهش داد. کشش و اسید گالیک بیان دو پروتئین خاص غضروف را نیز افزایش دادند.

آرتروز، شایع‌ترین اختلال اسکلتی عضلانی در جهان است که غضروف مفاصل را از بین می‌برد و باعث درد و محدودیت حرکت می‌شود. هنوز هیچ درمان کاملی برای این بیماری وجود ندارد و درمان‌ها از تجویز مُسکن‌ها تا جایگزینی مفصل مصنوعی با جراحی را شامل می‌شود، اما حتی جراحی به بیمار اجازه نمی‌دهد تا به دامنه کامل حرکت بازگردد.

این مطالعه شواهدی را اضافه می‌کند که نشان می‌دهد خوردن غذا‌های سرشار از آنتی‌اکسیدان و ورزش کردن می‌تواند خوب باشد، اگرچه محققان هشدار می‌دهند که اسید گالیک نباید به عنوان یک درمان معجزه‌آسا دیده شود و هر اقدامی باید تنها با مشورت با پزشک انجام شود.

منبع: خبرگزای مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->