پیش‌بینی نرخ دلار تا دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا بیت‌کوین امسال از طلا سبقت می‌گیرد؟ سقف قیمت فروش مرغ اعلام شد طلای جهانی آماده آغاز روند صعودی است؟ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت گازوئیل سه‌نرخی می‌شود تحرکات کم‌حجم در بورس ادامه یافت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: «پدیده» تنها یک طرح عمرانی نیست؛ بلکه سرمایه جمع بزرگی از مردم و خانواده‌ها در آن نهفته است روزانه بیش از ۶۵۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود افت شدید قیمت طلا و سکه در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز گوشت گوسفندی، گوساله و مرغ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت خورشتی در مشهد چقدر قیمت دارد؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سقوط دلار و طلا به کانال پایین‌تر قیمت جدید تخم‌مرغ برای سال ۱۴۰۴ اعلام شد واریز ۱۰ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز به صندوق توسعه ملی بررسی فایل‌های اجاره ملک با رهن ۳۰۰ میلیون تومان در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکسیناسیون هاری امسال نیز بدون محدودیت در خراسان رضوی انجام می‌شود ۸۷ تن برنج و روغن خوراکی احتکارشده در مشهد کشف شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰درصد ظرفیت شهرک‌های صنعتی به علت قطع برق تعطیل شده است بررسی وضعیت تسهیلات دهی بانک‌های خراسان رضوی | نسبت مصارف به منابع بانکی افزایش می‌یابد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | هلو و زردآلو به بازار آمد مقایسه قیمت گوشت در ایران و سایر کشورهای دنیا | آیا گوشت در ایران واقعا از همه کشور‌های دنیا گران‌تر است؟ گران‌فروشی نان، در صدر شکایات مردم طرح تعویض کولر‌های گازی برای عبور از بحران کمبود برق از سوی دولت | عملی خواهد بود؟ پیش بینی قیمت دلار (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن | برای ۶۱۳ هزار واحد، پروانه صادر شد قطعی برق، بورس را مجبور به عقب‌نشینی کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارزش بازار فرابورس از ۳ هزار همت فراتر رفت ارائه تخفیف در خدمات نمایشگاهی به واحد‌های تولیدی مشهدی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هونگچی درآمد‌ها کجا دررفتند!
سرخط خبرها

پرداخت وام ۵۰ میلیونی برای بازنشستگان + جزئیات (۳۰ آذر ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۲۹۲۱
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۱
  • ۶
پرداخت وام ۵۰ میلیونی برای بازنشستگان + جزئیات (۳۰ آذر ۱۴۰۰)
پرداخت تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی با نرخ ۱۵ درصد و دوره بازپرداخت ۶۰ ماهه به منظور تأمین و رفع نیاز‌های ضروری بازنشستگان آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، با امضای تفاهم‌نامه میان صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌ها با بانک‌های تجارت و ملت، پرداخت تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی با نرخ ۱۵ درصد و دوره بازپرداخت ۶۰ ماهه به منظور تأمین و رفع نیازهای ضروری بازنشستگان آغاز شد.

محمد ابراهیم آقابابائی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌ها با اشاره به اجرایی شدن این طرح در راستای حفظ کرامت بازنشستگان و توجه به معیشت آنان که مهم‌ترین دغدغه صندوق بازنشستگی بانک‌هاست، گفت: صندوق بازنشستگی بانک‌ها ٥ درصد از سود تسهیلات را تقبل کرده و تنها ١٠ درصد توسط بازنشستگان بانک‌ها پرداخت می‌شود.  

آقابابائی ضمن قدردانی از بانک‌های تجارت و ملت برای پیشگام شدن در ارائه این تسهیلات، ابراز امیدواری کرد که سایر بانک‌های مشترک نیز برای ارائه این خدمت، اعلام آمادگی کنند.

یادآور می‌شود که پیشنهاد ارائه این تسهیلات از سوی صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌ها به تأیید هیأت امنای این صندوق رسیده و شورای هماهنگی بانک‌ها نیز آن را مصوب کرده است. همچنین در حال حاضر، مذاکرات میان صندوق و سایر بانک‌های مشترک جهت عقد تفاهم‌نامه و اجرایی شدن ارائه این تسهیلات به بازنشستگان آن بانک‌ها نیز ادامه دارد.

منبع: ایسنا


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۵
غریبالغربا
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۱
0
0
چرا فقط بازنشستگان بانکها . بقیه بازنشستگان نیاز مالی ندارند
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۱
0
0
حداقل همون تیتر مینوشتید برای کارکنان بازنشسته بانکها....بانکی ها کم از یود وام و دیرکرد کمر شکن وامها خوردن..اینم روش...
ناصرخان
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۱
0
0
چرا فقط بازنشستگان بانکها مگر دیگر بازنشستگان انسان نیستند تاکی باید شاهد اینگونه تبعیض وبی عدالتی درکشورباشیم
عبداله
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۱
0
0
بازنشسته توان پرداخت این وام را ندارد که باعث رفاه انها شود همسانسازی را زودتر انجام دهید که خواسته ی واقعی انهاست و هرگز ساکت نمیشوند تا حصول ان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۲
0
0
بقیه کارکنان ادم نیستند بعد میگن چرا معلمان اعتراض میکنند
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۴۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۲
0
0
اینهااگه زورشون برسه حقوق بازنشیتهاراقطع می کنندکی به فکربازنشتسه هست چهارملیون حقوق به مامی دهندانگارصدقه می دهند۳۰سال بهترین دو ران عمرمون طلف کردیم هیچ هیچ
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->