بیفوما و کاظمیان علیه هاشمیان برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس برمی‌گردد؟ سرپرست واقعی پرسپولیس کیست؟ اختلاف در پرسپولیس برای حمایت از هاشمیان اعتراض رسمی استقلال به تغییر زمان بازی فجر آخرین جزئیات از وضعیت جسمانی صابر کاظمی نمایش قوی کاپیتان ایرانی در تمرینات پیش‌فصل ستارگان عراق  سرخ‌ها در نقل‌وانتقالات ناک‌اوت شدند | مورینیو هم به درد این پرسپولیس نمی‌خورد الوحدات با چند غایب کلیدی مقابل استقلال در تهران پیشنهاد بازگشت علی کریمی از سوی ساپینتو رد شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی یوونتوس و کومو (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | شکست بدموقع تورینی‌ها بازگشت اوریه به تمرین پرسپولیس پخش زنده بازی لیورپول و منچستریونایتد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هاشمیان استعفا نمی‌دهد قهرمان جهان در ترکیب استقلال قائمی: برای صابر کاظمی دعا کنید یامال دیگر امضا نمی‌دهد! تاریخ و ساعت بازی شارجه و تراکتور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) | اسکوچیچ در فکر انتقام درویش در هیئت‌مدیره پرسپولیس باقی می‌ماند کفش طلای MLS برای مسی
سرخط خبرها

شهنازی: وجدانم راحت است و تابع تصمیم باشگاه هستم|رفسنجان شایسته پیروزی بر ما بود

  • کد خبر: ۹۳۲۰۰
  • ۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۲
شهنازی: وجدانم راحت است و تابع تصمیم باشگاه هستم|رفسنجان شایسته پیروزی بر ما بود
ناصر شهنازی سرمربی تیم والیبال سایپا از احتمال جدایی از این تیم صحبت کرد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم والیبال سایپا در هفته سیزدهم رقابت‌های لیگ برتر در خانه والیبال تهران میزبان مس رفسنجان بود و سه بر یک مغلوب این تیم شد تا نهمین شکست فصل خود را تجربه کند. شاگردان ناصر شهنازی در تیم سایپا در این مسابقه با امتیاز‌های ۲۵ بر ۲۲، ۲۵ بر ۱۹، ۲۵ بر ۲۱ و ۲۵ بر ۲۱ مغلوب میهمان خود شدند.
ناصر شهنازی سرمربی سایپا پس از شکست برابر مس رفسنجان گفت: من فکر می‌کنم خوب والیبال بازی نکردیم و مس رفسنجان هم برعکس ما بود و بازی زیبایی را به نمایش گذاشت. کارآیی لازم را نداشتیم و وقتی هم یک تیم خوب بازی نمی‌کند همه مقصر هستند و در وهله اول من مقصرم و بعد بازیکنان، به هر حال نتوانستیم تمرکز لازم را داشته باشیم و متاسفانه نشد.
او در ادامه گفت: بعضی وقت‌ها هر کاری می‌کنی نمی‌شود، ما انتظار بازی بهتر از این را داشتیم و واقعا نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد که نتوانستیم کار‌های همیشگی مان را انجام دهیم. بازیکنان ما در دیدار‌های گذشته بازی‌های خیلی خوبی انجام دادند، اما در این بازی نتوانستیم آن بازی خود را ارئه بدهیم، شاید هم دلیلش این باشد که مس رفسنجان بهتر از ما بازی کرد و بازیکنان شان خوب جنگیدند و برای هر پوئن تلاش کردند، این پیروزی مبارک شان باشد. ما درصدی هم فکر نمی‌کردیم این بازی را ببازیم، اما رفسنجان واقعا بهتر از ما بازی کرد و شایسته پیروزی بود.
شهنازی درباره نیم فصل دوم رقابت‌ها نیز گفت: هنوز شرایط باشگاه مشخص نیست و باید با هیات مدیره باشگاه صحبت کنیم و ببینیم شرایط اگر ایده آل باشد و قرار بر ادامه دادن باشد بعد از آن درباره وضعیت تیم و جابجایی بازیکنان تصمیم خواهیم گرفت.
او درباره احتمال جدا شدن از سایپا هم گفت: ما تا الان که از سوی مدیریت باشگاه حمایت شده ایم، اما نتایجی که تا به اینجا گرفتیم مدنظر مسئولان نبوده البته دلایل و مسائل زیادی هم در این نتایج دخیل بوده است. به هر حال آن نتایجی که مدنظر خودم هم بوده به دست نیاوردیم و حالا باید ببینیم در ادامه چه اتفاقاتی می‌افتد. من دوست دارم کنار این تیم باشم و کمک کنم، اما تابع باشگاه هستیم. ببینید باید وجدان آدم راحت باشد و ما هم راحتیم، چون تمام تلاش مان را کرده ایم.
سمربی سایپا در پایان گفت: تیم در دور برگشت می‌تواند شرایط بهتری داشته باشد. این تیم، تیم خوب و جوانی است، آزمون و خطا داشته و اشتباهات و مشکلاتش را پشت سر گذاشته و از این پس می‌تواند جزو تیم‌های خوب باشد. به هر حال امیدوارم سایپا چه با ما و چه بدون ما بتواند بهترین نتایج را بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->