به گزارش شهرآرانیوز، از هر برگ این گیاه هزار خاصیت، چندین فقره فایده تراوش میکند و کلی کاربرد دارد. اگرچه آلوئهورا هزاران سال است که نقش مهمی را در پزشکی سنتی ایفا میکند، اما از کشف خواص بیبدیل آن توسط طب مدرن امروزی زمان زیادی نمیگذرد. گوشهای از مصارف و مزایای این گیاه آفریقایی را بخوانید تا قدرش را بدانید. سالهای زیادی است که از آلوئهورا محصولات متعددی تولید میشود. محصولاتی که از عصاره آلوئهورا استفاده میکنند لیست بلند بالایی دارد:
تولیدکنندگان شامپو مدعی هستند که اسیدیته معادل ۵/۴ این گیاه آن را برای ساخت انواع شامپو و نرمکننده ایدهآل کرده است.
متخصصین تغذیه مصرف خوراکی آلوئهورا را به اندازه مصارف خارجی آن مفید و متعدد میدانند و آن را به شکلهای مختلف از جمله عصاره، ژل، کپسول و پودر عرضه میکنند؛ و باقی قضایا: در حال حاضر این گیاه دارویی در صنایع مختلف غذایی مثل انواع نوشابهها، کمپوت، دوغ استفاده میشود. در لوازم آرایشی و بهداشتی هم مثل انواع کرمها، لوسیونها، شامپوها، صابونها، شویندهها و در داروها و کپسولهایی مثل قرصهای جوشان مورد استفاده قرار میگیرد.
اصلا خیال نکنید که خواص این گیاه تازگیها کشف شده است. شکارچیهای آفریقایی از ژل آن به بدن خود میمالیدند تا عرق نکنند و بدنشان بوی بد نگیرد. از دهه ۱۹۳۰ به بعد تحقیقات علمی و وسیعی بر روی ترکیبات و خواص دارویی این گیاه انجام شد و فهمیدند ژل صاف شده این گیاه قدرت عجیبی در درمان زخمها و سوختگیها دارد. برای همین در درمان زخمهای سربازان در سپاه الکساندر از آلوئهورا استفاده میشد! از ژل Aloe برای درمان زخمهای درونی و بیرونی هم میتوان استفاده کرد. این ماده روند درمان بسیاری از جراحات پوستی از جمله زخمها، سوختگیها و یخزدگی را تسریع میکند. با میزان مصرف کمی از شیره آلوئهورا میتواند از سنگ کلیه پیشگیری یا اندازه سنگ را کوچکتر کند.
اگر به یک عطاری سر بزنید و سراغ خواصش را از پیرمرد عطار بگیرید، حتماً خیلی از اینها را به شما خواهد گفت: تقویتکننده بدن است.
یبوست را برطرف و رودهها را تمیز میکند.
برای معالجه آسم مفید است.
سوءهاضمه را برطرف میکند.
در معالجه صرع مفید است.
خون را تصفیه میکند.
برای برطرف کردن خارش ناشی از گزیدگی حشرات شیرابه آن را روی پوستبمالید.
اگزما را درمان میکند.
برای معالجه اسهال خونی مفید است.
برای رفع ریزش مو، شیرابه آنرا به سر مالیده و موها را با آن ماساژ دهید.
بیماری کبدی را برطرف میکند.
برای التیام زخمها شیرابه آن را روی زخم بمالید.
صبر زرد بهترین کرم مرطوبکننده است برگها را بشکنید و ژله آنرا به پوست بمالید.
مبتلایان به بیماری قند میتوانند با مصرف این گیاه قند خون خود را کنترل کنند.
برای شستن چشم و زخمها شیرابه صبر زرد را با آب مخلوط کرده و استفاده کنید.
منبع: همشهری آنلاین