فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور نصرالله عبدالهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استراتژی غلط فرهاد مجیدی در پست شماره یک استقلال؟

  • کد خبر: ۹۴۲۶۹
  • ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۶
استراتژی غلط فرهاد مجیدی در پست شماره یک استقلال؟
بسیاری بر این باورند فرهاد مجیدی ودیگر مسئولان باشگاه استقلال در انتخاب چند دروازه‌بان مدعی برای پست شماره یک دچار اشتباه محاسباتی شده‌اند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، رویکرد یک باشگاه در نقل و انتقالات اثرات شگرفی در حفظ آرامش درون تیمی خواهد داشت. در واقع لازم است که مربیان و یارگیران در راستای جذب بازیکنان نیاز‌های خود را مد نظر قرار دهند و با ارزیابی و برآورد صحیح، بی‌جهت در یک پست ترافیک ایجاد نکنند. مسأله‌ای که امروز میان فرهاد مجیدی و رشید مظاهری به وجود آمده ناشی از فقدان مدیریت از سوی سرمربی استقلال است و شگفتا که مدیرعامل این باشگاه که خود یدطولایی در تیم بستن و عقد قرارداد‌های اینچنینی دارد دست سرمربی‌اش را باز گذاشت تا برای پستی که عاقلانه است فقط یک مدعی برایش ایجاد شود، ۲ مدعی اصلی و یک مدعی بالقوه پدید آید.

استقلال فصل بیست و یکم را به گونه‌ای آغاز کرد که هم سید‌حسین حسینی و هم رشید مظاهری به‌عنوان مدعیان اصلی برای قرار گرفتن در قفس توری به تمرینات فراخوانده شدند و در کنار آن‌ها نیز دروازه‌بانی جذب شد که با وجود حضور این دو چهره مهم، به ترکیب اصلی تیمش هم رسید و اکنون او نیز (علی رضایی) می‌تواند یک مدعی قابل توجه برای رسیدن به پست دروازه‌بانی تیمش باشد.
 تاکتیک نامناسب استقلال پیش از فصل، حالا حواشی تازه‌ای را پدید آورده و چنانچه آبی‌ها در صدر جدول حضور نداشتند، آسیب‌های ناشی از کنار گذاشتن رشید مظاهری و تنش‌هایی که اخیراً به وجود آمده زخم بیشتری بر پیکره استقلال وارد می‌آورد.
شاید کنار گذاشتن قطعی مظاهری در نیم فصل بتواند به کلی مسأله او با استقلال را حل کند، اما نباید از یاد برد که استقلال از کنار همکاری با مظاهری متحمل ضرر مالی هم شده و نتوانسته از هزینه‌هایی که برای این دروازه‌بان کرده نهایت بهره را ببرد. بدون شک اگر مدیریت مطلوب‌تری پیش از شروع لیگ می‌شد و فرهاد مجیدی تعارف را کنار می‌گذاشت و برخی مناسبات را لحاظ نمی‌کرد، هزینه جذب مظاهری، مصروف بازیکنی می‌شد که برای استقلال کارایی مطلوب‌تری داشته باشد.
استقلال اکنون در خط حمله خود نیاز به بازیکن دارد و لازم بود که پیش از شروع لیگ با ارزیابی فنی دقیق بازیکنان فکری اساسی به حال این خط شود تا این باشگاه به جای هزینه‌های مالی برای نگهداری رشید مظاهری، مهاجمی را به خدمت می‌گرفت که از نظر فنی می‌توانست به استقلال کمک قابل توجهی کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->