در دیدار شاهزاده سعودی با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟ | روایت عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گزارش وزیر دفاع عربستان از دیدار با مقامات ایران و سفر به تهران ترامپ: ایران خواستار مذاکره است | من نمی‌خواهم به ایران آسیب بزنم گزارش عراقچی از سفر به روسیه و دیدار با پوتین (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عمان درباره تغییر محل مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی پیام رهبر معظم انقلاب را به پوتین رساند+ویدئو رئیس سازمان برنامه و بودجه: مدیریت واحد شهری می‌تواند بار مالی دولت را کاهش دهد پزشکیان: ایران و عربستان می‌توانند الگویی برای همکاری‌های منطقه‌ای باشند تقدیم پیام پادشاه عربستان به رهبر معظم انقلاب+تصاویر سردار غیاثی: ارتش مظهر انضباط، تخصص و غیرت ملی است امیر قطر در دیدار با پوتین خواستار توقف کشتار در غزه شد عراقچی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) با پوتین دیدار می‌کند رئیس کمیسیون اروپا: غرب متحد مفهومی برای گذشته است بقائی: رابطه عالی ایران و روسیه بر بنیاد‌های محکم استوار است درباره امیر دریادار شهرام ایرانی | دریادلانه بر عرشه وطن رئیس سازمان انرژی اتمی: خواسته ایران، موضع بی طرفی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است ادعای مقام آمریکایی: در صورت آزادی اسرای اسرائیلی، جنگ در غزه فوراً متوقف خواهد شد رسانه صهیونیستی: خبر مذاکره ایران و آمریکا ضربه‌ای دردناک به نتانیاهو بود آغاز اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور رئیس‌جمهور (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی مضمون پیام رهبر معظم انقلاب به رئیس‌جمهور روسیه را تشریح کرد گروسی پس از دیدار با عراقچی، از عزم آژانس برای ایفای نقش سازنده در پرونده ایران خبر داد گروسی از نمایشگاه دستاورد‌های صنعت هسته‌ای ایران بازدید کرد + عکس شورای عالی هماهنگی حمل‌ونقل و ایمنی با حضور عارف تشکیل جلسه داد عراقچی: مشخص‌کننده محل مذاکرات، عمان خواهد بود | رایزنی با گروسی سازنده بود عراقچی وارد مسکو شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم همزمان با سفر عراقچی به روسیه امیر قطر عازم مسکو شد عدالت بی‌روایت، چرایی ضرورت پیوست رسانه‌ای در احکام قضایی اظهارات خصمانه سران اپوزیسیون رژیم صهیونیستی علیه ایران
سرخط خبرها

سردار قاآنی: شهید سلیمانی جلودار برقراری ارتباط بین میدان و دیپلماسی بود

  • کد خبر: ۹۴۳۴۵
  • ۱۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۷
سردار قاآنی: شهید سلیمانی جلودار برقراری ارتباط بین میدان و دیپلماسی بود
فرمانده قدس سپاه گفت: شهید سلیمانی در زمینه های مختلف جلودار بود و یکی از عرصه هایی که ایشان به صورت برجسته جلودار آن بودند، برقراری ارتباط بین میدان و دیپلماسی بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار اسماعیل قاآنی صبح روز یکشنبه در مراسم دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی که در مرکز مطالعات وزارت خارجه با حضور حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و تعدادی از دیپلمات ها و مدیران ارشد این وزارتخانه برگزار شد با بیان مطلب فوق گفت: ایشان ارتباط خوبی بین عرصه میدان و دیپلماسی ایجاد کردند. در این عرصه جلودار بودند و دفاع کننده از این منطق بودند.

وی با بیان اینکه مجموعه وزارت خارجه نیز در دوره های مختلف با شهید سلیمانی در این عرصه همراهی داشتند افزود: ما با افراد کاری نداریم ممکن است برخی افراد نوساناتی داشته باشند، ولی همواره این هم افزایی و همکاری وجود داشته است.

سردار قاآنی با بیان اینکه سردار سلیمانی فرزند مکتب امام خمینی (ره) هستند گفت: ایشان موفقیت در صحنه عظیم مقابله با دشمنان را در این می دیدند که این تعامل و هم افزایی به صورت روزمره و مستمر بین میدان و دیپلماسی برقرار باشد و شهید سلیمانی جلودار این پیوند مبارک بودند.

وی با بیان اینکه وقتی از مکتب شهید سلیمانی صحبت می کنیم یکی از موضوعات مهم این است کسانی که در فضای دیپلماسی و سیاسی کشور فعالیت می کنند با کسانی که در عرصه میدان کار می کنند بین آنها این همراهی و هم افزایی وجود داشته باشد و آنها در کنار هم قرار بگیرند، گفت: اینجاست که خداوند به کار برکت می دهد و این پیوندی است که از تهران ایجاد شده و در کشورهای مختلف عمق پیدا کرده است.

سردار قاآنی با بیان این که تهران قله مقاومت ، انقلاب اسلامی و همگرایی بین بخش های مختلف اسلام است تصریح کرد: این جا مرکز تقریب است و کسانی مانند شهید سلیمانی جلودار ایجاد این همگرایی و وحدت بودند و در این عرصه با اخلاص و صداقت رفتار می کردند. ایشان در صحنه های مبارزه فقط نگاه سیاسی نداشتند گرچه از نگاه عمیق سیاسی نیز برخوردار بودند ولی آنچه که باعث می شد ایشان به میدان بیاید و در عرصه مبارزه با ظلم حاضر شود نگاه اعتقادی بود که ایشان از آن برخوردار بودند.

فرمانده قدس سپاه با اشاره به فرمایشات روز گذشته مقام معظم رهبری در خصوص شخصیت شهید سلیمانی و مکتب ایشان تصریح کرد: مقام معظم رهبری در بیان ویژگی های مکتب شهید سلیمانی تاکید کردند که در این مکتب دو موضوع صداقت و اخلاص، برجسته و عمده است و در واقع مظهر مکتب شهید سلیمانی است.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم از بیان خود و مطابق درک خودمان این موضوع را بیان کنیم می توانیم بگوییم که این دو ویژگی ارزشمند متمرکز در یک واژه است و آن ولایت مداری است. فرد ولایت مدار هم صداقت دارد هم اخلاص دارد.

وی با بیان اینکه وقتی زندگی رهبران و افرادی را که در راستای ارتقای مکتب ولایت شهید شده اند بررسی می کنیم می بینیم که زندگی آنها سرشار از ویژگی های ارزشمندی است که در راس آن صداقت و اخلاص است؛ چرا که همه آنها ولایت مدار هستند و مکتب آنها محل پرورش افرادی بوده که صادق هستند و با اخلاص عمل کرده اند. در واقع ولایت مداری اوج قله این ویژگی های ارزشمند است و این مسیری است که شهید سلیمانی هم عامل به آن بودند و هم استاد آن بودند.

سردار قاآنی با بیان اینکه دلیل اصلی موفقیت نظام جمهوری اسلامی ایران این است که  در پرتو نورانیت ولایت حرکت خود را در تمامی زمینه ها تنظیم کرده است، گفت: حرکت در این مسیر بوده که باعث شده این نظام الهی که همیشه از طرف های مختلف مورد هجوم دشمنان بوده - دشمنانی که از قدرتمندترین ابزار مادی برخوردار بوده اند - با پیروزی این هجمه ها را پشت سر بگذارد. در واقع این نورانیت ولایت بوده است که در فراز و نشیب های سخت این نظام را هدایت کرده است.

وی با بیان این که نورانیت وجود سردار سلیمانی در تبعیت محض از ولایت فقیه است و ایشان خود در وصیت نامه شان به صراحت بر اهمیت تبعیت محض از ولایت فقیه تاکید کرده اند افزود: شهید سلیمانی صاحب نظر بوده اند، دارای فهم  و ایده بودند و بزرگان کشور و جهان اسلام وقتی منطق ایشان را گوش می دادند آفرین می گفتند و این منطق را مورد تحسین قرار می دادند ولی خود ایشان در عین حال تابع محض ولی فقیه بودند.

سردار قاآنی گفت: اگر می گوییم که طرفدار مکتب شهید سلیمانی هستیم خلاصه آن این است که سرباز آقا باشیم و آقا را امام خود بدانیم. مهمترین علت بزرگی شهید سلیمانی این بود که با تمام فهم و ایده ای  که داشتند تابع محض آقا بودند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->