تحویل مسکن به ۱۱ درصد از متقاضیان نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی همه‌چیز درباره انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق + جزئیات رئیس قوه قضائیه: در برخی پرونده‌های امنیتی هم می‌توان از صلح و سازش بهره برد انتخابات پارلمانی عراق ۲۰۲۵ | آغاز رأی‌گیری ویژه با ۱.۳ میلیون رأی‌دهنده موشک مرگبار هسته ای آمریکا در یک پرواز مخفیانه مشاهده شد پزشکیان سه‌شنبه به مجلس می‌رود نگاهی به ۵ انتخابات و پارلمان پساصدام به بهانه انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق آیت‌الله علم‌الهدی مطرح کرد: بانک ملی محور توان اقتصادی کشور | تسهیل اعطای وام‌های قرض‌الحسنه برای اقشار کم برخوردار فرانسه هم از استقرار نیرو‌های آمریکایی در کارائیب انتقاد کرد ثابتی مدعی شد: سفر ۵۰ میلیاردی رئیس سازمان محیط زیست به برزیل گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با امیرخان متقی | تأکید بر حل‌وفصل اختلافات میان کابل و اسلام‌آباد از طریق گفت‌وگوهای دیپلماتیک ویدئو | بار کج تمدن غرب وزارت خارجه حکومت سرپرست افغانستان: عدم همکاری پاکستان مانع دستیابی توافق در استانبول شد نماینده مجلس: آب و برق و گاز گران شده است، اما کالابرگ اجرا نمی‌شود | زمزمه‌‎هایی از افزایش قیمت بنزین می‌شنویم تناقض در اظهارات طالبان و سازمان ملل درباره آخرین وضعیت مواد مخدر در افغانستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برنامه‌های هفته «هوافضای سپاه» اعلام شد استاندار خراسان رضوی: حتی یک تلفات در زمان بحران زیاد است | خشکسالی، ابرچالش امروز خراسان رضوی درخواست نماینده مجلس از وزارت بهداشت برای رسیدگی بیشتر به مسئله تأمین دارو در کشور جزئیات طرح جدید مجلس برای اصلاح قانون محکومیت‌های مهریه + فیلم رسایی: گرانی‌های پی‌درپی نتیجه یک طرح براندازانه نرم اقتصادی است تل‌آویو به واشنگتن و ارتش لبنان درباره بازگشت قدرت حزب‌الله هشدار داد اعلام وصول سؤال از وزرای ورزش و ارتباطات در صحن علنی مجلس تحریم‌های یک‌جانبه و غیرقانونی آمریکا مصداق جنگ تمام‌عیار علیه ایرانیان است معاون وزیر خارجه از آخرین وضعیت لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور گزارش داد پزشکیان: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مجدد اجرا می‌شود وزیر اقتصاد: تفاهم با بانک مرکزی برای عملی‌شدن وعده کاهش زمان ترخیص کالا اجرایی خواهد شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: قانون حذف ۴ صفر از پول ملی، حسابرسی و بودجه‌نویسی را تسهیل می‌کند
سرخط خبرها

دروغ جدید ارتش رژیم صهیونیستی برملا شد!

  • کد خبر: ۹۴۹۴۳
  • ۱۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۵
دروغ جدید ارتش رژیم صهیونیستی برملا شد!
روزنامه لبنانی «الاخبار» بعدازظهر امروز (جمعه)، دروغ جدید ارتش رژیم صهیونیستی را برملا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «آویخای ادرعی» سخنگوی عربی ارتش رژیم صهیونسیتی، امروز، در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر با انتشار تصاویری مدعی شده بود که ارتش این رژیم به تازگی یک پهپاد متعلق به جنبش حزب‌الله لبنان را سرنگون کرده که از آن برای جمع‌آوری اطلاعات و جاسوسی استفاده می‌شده است.

سخنگوی ارتش تل‌آویو همچنین ادعا کرده بود که در پهپاد مذکور تصاویری محرمانه از نیروهای حزب‌الله ثبت شده که تل‌آویو به آن دست پیدا کرده است.

روزنامه الاخبار در گزارش امروز خود به این مسئله پرداخت و نوشت: «گویی تولیدکننده ویدئوی جعلی‌ای که ائتلاف  به رهبری عربستان سعودی درباره دست داشتن حزب‌الله در یمن منتشر کرد، همان دروغ‌ساز اسرائیل باشد؛ ویدئویی که به علت نداشتن تصاویر و دلایلی منطقی باعث جنجال و تمسخر آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی شد».

روزنامه الاخبار در ادامه گزارش خود به ادعای امروز افیخای ادرعی اشاره کرد که مدعی شده بود پهپاد حزب‌الله از مرزهای لبنان عبور کرده و با هدف جمع‌آوری اطلاعات وارد خاک فلسطین اشغالی شده است.

 در ادامه این گزارش، به آن بخش ادعای سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی پرداخته شده که گفت در پهپاد تصاویری از یک گروه نظامی وابسته به حزب‌الله ثبت شده که حال تمرین با پهپاد بوده‌اند.

این روزنامه لبنانی نوشت که چنین ادعایی حماقت اسرائیل را نشان می‌دهد «چراکه تصاویر خود ادعای سخنگوی ارتش [رژیم] اشغالگر را رد می‌کند. در یکی از این تصاویر، جوانانی دیده می‌شوند که ادعا شده از اعضای حزب‌الله هستند در حالی که آن‌ها لباس غیرنظامی بر تن دارند و در یک مکان عمومی که اطراف آن پر از خودرو است، ایستاده‌اند. در عین حال، هیچ پرچم یا چیز دیگری وجود ندارد که نشان دهد این افراد مرتبط با حزب‌الله هستند».

دروغ جدید ارتش رژیم صهیونیستی برملا شد!

 الاخبار در ادامه نوشت که در یکی دیگر از تصاویر پهپادی که ادعا شده سرنگون شده است، درست شبیه کوادکوپترهای «mavic 2 pro» است که برای فیلمبردای سینمایی و مجالس عروسی از آن‌ها استفاده می‌شود.

دروغ جدید ارتش رژیم صهیونیستی برملا شد!

ادعای سخنگوی رژیم صهیونیستی پس از آن مطرح شده است که به تازگی یک بالگرد نظامی این رژیم در دریای حیفا سقوط کرد.

رسانه‌های عبری‌زبان پیش از کسب مجوز از ارتش این رژیم خبر سقوط بالگرد یادشده با سه‌سرنشین را منتشر کردند که در پی آن ارتش رژیم صهیونیستی نیز در بیانیه‌ای ناگزیر به تأیید خبر شد.

با این حال، «ران کوخاو» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی روز بعد به انتقاد از رسانه‌های عبری‌زبان پرداخت و «اعلام‌ زودهنگام» سقوط بالگرد ارتش از سوی منابع عبری‌زبان را بدون کسب مجوز انتشار محکوم کرد.

ارتش تل‌آویو صبح روز بعد در بیانیه‌ای اعلام کرد که در پی سقوط بالگرد، «ارز شخینی» معاون پایگاه هوایی «رامات دیوید» و «خن فوگل» از خلبنان ارتش این رژیم به هلاکت رسیده‌اند.

این بیانیه در حالی صادر شد که منابع خبری گزارش داده بودند نیروهای نظامی اجازه نزدیک شدن ساکنان اراضی اشغالی به دریای حیفا را نمی‌دهند.

از سوی دیگر، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در گفت‌و‌گو با «103FM» احتمال حمله سایبری به بالگرد یادشده را رد نکرد.

او در پاسخ به  سؤالی درباره احتمال حمله سایبری به بالگرد گفت: «این احتمال ضعیف است؛ اما من محتاط هستم چراکه هنوز برای مشخص کردن این مسئله زود است».

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->