اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

راه تازه دانشمندان برای ذخیره انرژی‌های تجدیدپذیر در کف اقیانوس‌ها

  • کد خبر: ۹۵۶۳۶
  • ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۴
راه تازه دانشمندان برای ذخیره انرژی‌های تجدیدپذیر در کف اقیانوس‌ها
منابع مختلف انرژی‌های تجدیدپذیر باید با سامانه‌های ذخیره انرژی (به خصوص در مواقعی که خورشید نمی‌تابد یا باد نمی‌وزد) پشتیبانی شوند. باتری‌های دریایی طراحی جدیدی برای ذخیره انرژی هستند که تقریبا شبیه یک سد برقابی در انتهای دریا‌ها عمل می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز - با افزایش آلودگی ناشی از سوخت‌های فسیلی و بحران پایان یافتن آن ها، استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر بسیار اهمیت یافته است. منابع مختلف انرژی‌های تجدیدپذیر باید با سامانه‌های ذخیره انرژی (به خصوص در مواقعی که خورشید نمی‌تابد یا باد نمی‌وزد) پشتیبانی شوند. باتری‌های دریایی طراحی جدیدی برای ذخیره انرژی هستند که تقریبا شبیه یک سد برقابی در انتهای دریا‌ها عمل می‌کنند.

باتری دریایی که شرکت استارت‌آپ هلندی «Ocean Grazer» آن را توسعه داده است، برای نصب در بستر دریا در نزدیکی ژنراتور‌های انرژی تجدیدپذیر دریایی طراحی شده است. به عنوان مثال می‌توان به توربین‌های بادی، مزارع خورشیدی شناور و سامانه‌های انرژی جزرومد اشاره کرد. این سه سامانه مانند یکدیگر هستند و مشابه سد آبی عمل می‌کنند.

در بستر دریا یک مخزن بتنی مدفون است که تا ۲۰ میلیون لیتر (۵.۳ میلیون گالن) آب شیرین را در فشار کم ذخیره می‌کند. سامانه‌ای از پمپ‌ها و توربین‌ها این مخزن را به یک محفظه انعطاف پذیر در کف دریا متصل می‌کند. برق اضافی از منابع تجدیدپذیر می‌تواند برای پمپاژ آب از مخزن به محفظه استفاده شود. هنگامی که انرژی لازم است، محفظه آزاد می‌شود و با فشار آب دریا در بالای آن، آبش را به مخزن فشار می‌دهد و بدین ترتیب توربین‌ها را در مسیر تولید برق می‌چرخاند تا درنهایت شبکه تغذیه شود.

تیم «Grazer» می‌گوید: «این سامانه کارایی در حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد دارد و باید بتواند تعداد نامحدودی چرخه را در طول عمر عملیاتی بیش از ۲۰ سال اجرا کند. همچنین این سامانه مقیاس پذیر است. به عبارت دیگر، هرمخزن بتنی ظرفیت ۱۰ مگاوات ساعت دارد؛ بنابراین افزودن تعداد بیشتری از آن‌ها می‌تواند ظرفیت کلی را افزایش دهد. واحد‌های اضافی از ماشین آلات پمپ و توربین نیز می‌توانند برای افزایش توان خروجی (در صورت نیاز سریع به انرژی بیشتر) اضافه شوند.»

مفهوم باتری دریایی مفهومی جالب است، اما هنوز جای کار بسیاری دارد. شرکت دیگری با نام «Subhydro» ایده مشابهی برای پمپاژکردن آب دریا از مخازن قرارداده شده در کف به پا کرده است که در صورت نیاز به برق، آب به آن بازگردانده می‌شود و در حین پرشدن مخزن، توربین‌ می‌چرخد. دانشگاه «MIT» نیز مفهومی مشابه را با استفاده از گوی‌های بتنی توخالی دنبال می‌کند.

با این حال، یک راه حل مناسب برای همه موقعیت‌ها وجود ندارد و ذخیره انرژی‌های تجدیدپذیر امری اساسی است که سبب می‌شود بسیاری از شرکت‌ها به دنبال ایده پردازی و نوآوری در این زمینه باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->