اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشورها برای برون‌رفت از چالش‌های شهری باید به سمت برقی سازی امور پیش بروند

  • کد خبر: ۱۷۵۴۰۴
  • ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۶
کشورها برای برون‌رفت از چالش‌های شهری باید به سمت برقی سازی امور پیش بروند
رئیس سامانه مدیریت شهری و نظارت همگانی گفت: کشور‌ها و ملت‌ها برای برون‌رفت از این چالش باید به سمت برقی سازی امور پیش بروند تا مخاطرات زیست محیطی کاهش یابد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رضا ناصری سرای با اشاره به حضور خود در کنفرانس بین‌المللی برق ۲۰۲۳ در چین و بیان اینکه یکی از چالش‌های مطرح در دنیا افزایش شدید دمای کره زمین به دلیل استفاده بیش از حد از سوخت‌های فسیلی و انتشار گاز‌های گلخانه‌ای است، گفت: کشور‌ها و ملت‌ها برای برون‌رفت از این چالش باید به سمت برقی سازی امور پیش بروند تا مخاطرات زیست محیطی کاهش یابد.

وی افزود: بر همین اساس کنفرانس بین‌المللی مهندسی برق هر ساله با حضور نخبگان و شرکت‌های مختلف حوزه برقی سازی از سراسر دنیا، در یکی از کشور‌های هنگ‌کنگ، کره جنوبی و ژاپن برگزار می‌شود.

ناصری سرای با بیان اینکه کنفرانس بین‌المللی مهندسی برق در محور‌های ده‌گانه همچون فناوری‌های نوظهور انتقال انرژی، حمل و نقل الکترونیکی، تکنولوژی‌های برقی و ... برگزار می‌شود به محوریت و موضوع مقاله خود در این کنفرانس اشاره و تصریح کرد: حضور بنده در کنفرانس مهندسی برق، در محور فناوری‌های هوشمند برای مهندسی برق در یک شهر هوشمند با هدف برون رفت از مخاطرات زیست محیطی و با موضوع «سیستم تشخیص زباله با استفاده از یادگیری عمیق در شهر‌های هوشمند» بود.

رییس سامانه ۱۳۷پلاس با اشاره به اینکه موضوع بازیافت مهمترین محصول در مدیریت پسماند است که از هدر رفت سرمایه‌های ملی جلوگیری می‌کند و مصرف مواد خام و انرژی را کاهش می‌دهد، گفت: کشور‌های آسیایی در صدر فهرست بازیافت زباله در جهان قرار دارند که در این میان، کره جنوبی با ۴۹ درصد بازیافت، سنگاپور با ۴۷درصد و هنگ کنگ نیز با ۴۵درصد بازیافت، رتبه سوم را به خود اختصاص داده‌اند.

وی یکی از دستاورد‌های این سفر را حرکت به سمت برقی سازی مدیریت شهری در ارائه خدمات و کاهش آلاینده‌های زیست محیطی برشمرد و خاطرنشان کرد: یکی از تجربه‌های این سفر، بازدید از مرکز اوپارک هنگ کنگ و آشنایی با فرآیند‌ها و نحوه مواجهه کشور‌ها با زباله و سیستم تولید برق بود.

منبع: سایت شهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->