ویدئو| ماجرای یک تن برنج وارداتی که گم شد! درآمد ۲۸۱ میلیارد تومان شرکت بورس تهران در یکسال اخیر جزئیات افزایش مالیات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت | از سمبوسه و فلافل تا کاشت ناخن برای نخستین بار سامانه جامع قراردادهای داخلی صنعت نفت راه اندازی شد پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۴ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت دیگنیتی پرستیژ چقدر است؟ رشد اندک قیمت‌ها در بازار خودرو‌های داخلی (۴ مرداد ۱۴۰۴) | آریسان ۵۸۲ میلیون تومان اختلاف قیمت ۲۰۰ هزار دینار ارز اربعین و بازار آزاد چقدر می‌شود؟ (۴ مرداد ۱۴۰۴) کنتور هوشمند یک عامل بازدارنده برای مشترکین پرمصرف است | در مشهد زیر ۱۰ درصد مشترک پرمصرف داریم آغاز فروش فوق‌العاده ۱۱ محصول ایران خودرو از امروز (۴ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات مشتری محصولات ایران خودرو نصف شد واکنش منفی بورس به مذاکرات ایران و ۳ کشور اروپایی | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ مرداد ۱۴۰۴) خرید تضمینی گندم از ۶.۷ میلیون تن فراتر رفت (۴ مرداد ۱۴۰۴) بانک مرکزی: کارمزد اضافه در تبدیل ارز ممنوع است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۴ مرداد ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد بیشتر از ۸۸ هزار تومان جزئیات راه‌اندازی قطار مسافری در ۳ مسیر جدید به دوشنبه، هرات و آنکارا اعلام فهرست انواع گوشت و فرآورده معاف از مالیات بر ارزش افزوده قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) واردات پارچه کاهش یافت | کاهش ۹۰ میلیون دلاری پس از رشد ۱۰۰ درصدی تحقق شعار سال در صنف طلافروشان با بازتولید طلای مستعمل | سود فروش طلای دست‌دوم، در جیب عده‌ای سرمایه‌دار بیش از ۴۰ همت، خسارت قطعی برق به صنایع خراسان رضوی | پرداخت خسارت‌ها در هاله‌ای از ابهام آخرین اخبار از بیمه رانندگان کامیون و تاکسی‌های اینترنتی از زبان وزیر آغاز فروش ارز اربعین از امروز در ۴ بانک (۴ مرداد ۱۴۰۴) + قیمت قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش قیمت ۵ قلم میوه در یک هفته اخیر تخلیه ۷۰ درصد بار برنج قاچاق پاکستانی در مازندران و توزیع در بازار به اسم برنج ایرانی اولین حراج شمش طلا در مردادماه، فردا (۵ مرداد ۱۴۰۴) | وجه‌الضمان یک میلیارد تومانی به ازای هر شمش نحوه خرید و فروش مسکن تغییر کرد | ایجاد مشکلات در این شیوه ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار نفر برای دریافت وام ازدواج فرزندان بازنشستگان افزایش قیمت نفت (۳ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار سازمان ملی استاندارد به خودروسازان

  • کد خبر: ۹۵۸۳۴
  • ۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۲
هشدار سازمان ملی استاندارد به خودروسازان
معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد می‌گوید: یک فرصت یک‌ماهه به خودروسازان داده شده تا تمام ویژگی‌های فنی را برای خودرو در نظر بگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، احسان ساده می‌گوید: اولتیماتوم جدی به خودروسازان داده شد تا خودرو‌هایی که تولید می‌کنند، از مراحل ابتدایی تولید تا تحویل محصول نهایی، باید تمام ویژگی‌های فنی در آن‌ها در نظر گرفته شود.

معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد می‌گوید: مجموعه‌ای از استاندارد‌ها (استاندارد‌های ۸۵ گانه) برای خودرو تعریف شده که ۹ مورد از آن‌ها به بهانه‌های مختلف اقتصادی تعلیق شده است. یک فرصت یک ماهه به خودروسازان داده شده، یعنی تا یکم بهمن‌ماه، فرصت دارند به تعهدات خود عمل کنند و بعد از آن سازمان استاندارد وارد عمل می‌شود.

رعایت و اجرای این استاندارد‌ها از سال ۹۶ برای خودرو‌های تولید داخلی و وارداتی الزامی شده، اما هنوز به اجرای صد درصدی نرسیده است و به جز چند خودرو، سایر تولیدات و خودرو‌های وارداتی در صف اخذ تاییدیه از سازمان ملی استاندارد ایران و وزارت صنعت، معدن و تجارت هستند.

آنطور که ساده می‌گوید خودرو‌های ایرانی در کلاس خودرو‌های روز جهان برای استفاده مردم نیست. مصرف کننده توان خرید خودروی بالای یک میلیارد تومان خارجی را ندارد و به همین خاطر به سمت خودروی داخلی سوق پیدا می‌کند.

رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی کشور در روز‌های گذشته اعلام کرده بود که در حادثه تصادف ۵۸ خودرو در بهبهان که منجر به فوت ۴ نفر و زخمی شدن ۴۱ نفر شد، ایربگ هیچ خودرویی باز نشده است.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->