استاندار خراسان رضوی: فضاهای گردشگری مشهد باید به نیازهای زائران پاسخ دهند ۱۲ کشته و ده‌ها زخمی در پی ازدحام جمعیت در معبدی در جنوب هند (۱۰ آبان ۱۴۰۴) عراق کشتار شهروندان سودانی در الفاشر را محکوم کرد | درخواست مقتدی صدر برای کمک به ملت سودان شهادت ۲ نفر از بسیجیان بومی طرح امنیت در جاده خاش به زاهدان (۱۰ آبان ۱۴۰۴) مقام عربستانی: عادی سازی روابط با اسرائیل تا پایان سال عملا غیرممکن است لاریجانی با خانواده شهید سرلشگر ایزدی دیدار کرد عراقچی: تروریسم به هر شکل و در هر نقطه از جهان محکوم است تیراندازی ارتش اسرائیل به شهروندان سوری در قنیطره یک شهروند لبنانی در پی حمله اسرائیل به جنوب لبنان مجروح شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) پاسخ فضائلی به شایعه خرید هتل در مجارستان توسط فرزند رهبر انقلاب جولانی راهی آمریکا می‌شود مجارستان: حمایت از اوکراین، حمایت از جنگ است هیاتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد آغاز «طرح ب» اسرائیل برای کشتار در غزه تداوم مواضع مداخله جویانه فرستاده آمریکا در لبنان اقدام کلمبیا علیه عملیات‌های نظامی آمریکا در دریای کارائیب و اقیانوس آرام اسرائیل به دنبال ساخت ۲۰۰۶ واحد مسکونی غیرقانونی در بیت‌المقدس و کرانه باختری عمان خواستار ازسرگیری مذاکرات بین آمریکا و ایران شد اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی دور چهارم مذاکرات سران اوکراین و روسیه دادستان کل کشور: هدف اصلی جنگ تبلیغاتی دشمن، برهم زدن امنیت روانی جامعه است عراقچی در گفت‌وگو با الجزیره: فناوری هسته‌ای همچنان پابرجاست | مانع گسترش جنگ در منطقه شدیم رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: مهاجرت نخبگان مهلک‌ترین ضربه به ایران است یک نماینده مجلس: سال‌هاست که مشکل مردم مباحث معیشتی است پزشکیان بر تسریع در جمع‌آوری گاز‌های مشعل تأکید کرد سری جدید جنگنده‌های پیشرفته سوخو-۳۵ تحویل وزارت دفاع روسیه شد یک نماینده مجلس: اختلاف نظر همیشه وجود دارد، اما هدف همه ما تعالی جمهوری اسلامی ایران است وزرای خارجه ایران و قزاقستان بر تداوم رایزنی‌ها توافق کردند
سرخط خبرها

امارات باید عذرخواهی کند | هدف قرار دادن عمق خاک امارات پاسخ مشروع یمن است

  • کد خبر: ۹۶۱۴۹
  • ۲۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۱
امارات باید عذرخواهی کند | هدف قرار دادن عمق خاک امارات پاسخ مشروع یمن است
همزمان با انتشارخبر لغو دیدار ولی‌عهد ابوظبی امارات با مقام کره‌ای بعد از عملیات نیروهای مسلح یمن در این کشور، یکی از اعضای جنبش انصارالله یمن گفت که عملیات تلافی جویانه امروز چند پیام برای ابوظبی داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، قاضی «عبدالوهاب المحبشی»، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن گفت که هدف قرار دادن عمق خاک امارات متحده عربی، پاسخ مشروع به حملات این کشور به یمن و اشغال جزایر، بنادر، آب‌های سرزمینی و استان‌های یمن است، لذا پاسخ مشروع به این حملات و اشغالگری، برای کسی که مورد حمله قرار گرفته محفوظ است.

او دوشنبه شب بعد از عملیات یمن در عمق خاک امارات متحده عربی گفت: «عملیات امروز به دلیل ادامه پافشاری این کشور بر حملات و حمایت‌هایشان از گروه‌های تروریستی-تکفیری و استفاده ابوظبی از تروریسم و تمایل آشکار آن به تثبیت حضور رژیم صهیونیستی در مناطقی صورت گرفت, مناطقی که امارات در یمن اشغال کرده است؛ به ویژه مناطقی که اخیرا بعد از حملات [نیروهای] "العمالقه" وابسته به امارات در شبوه اشغال شده است.»

این عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن گفت که امارات صلح و امنیت اجتماعی در یمن را با ایجاد شبه نظامیان وابسته به خود و ارسال تسلیحات به وسیله کشتی به این نیروهای مزور تهدید می‌کند.

وی ادامه داد: «پیامی که از طریق این عملیات به امارات داده شد، این بود که باید مداخله در امور داخلی یمن را ترک کرده و نیروهایش را از اراضی یمن خارج کند و از ائتلاف متجاوز به یمن خارج شود و از این کشور عذرخواهی کند و مسئولیت پیامدهای مشارکت خود در این ائتلاف و حملات را برعهده بگیرد.»

المحبشی در پایان گفت: «تغییراتی که از این عملیات می‌توان پیش‌بینی کرد بدین قرار است که امارات در جذب و به‌کارگیری عناصر مزدور و تکفیری‌ها بازنگری کرده و حکام امارات محمد بن زاید (ولی‌عهد ابوظبی) تحت فشار اقتصادی قرار دهند تا از ائتلاف علیه یمن و اراضی این کشور خارج شود. همانگونه که آن‌ها در مسابقات خلیجی می‌گویند: عقب نشینی خوب است.»

رسانه های امارات بعد از ظهر امروز از آتش سوزی در منطقه مصفح ابوظبی خبر دادند که بر اساس تحقیقات اولیه ناشی از حمله پهپادی بوده است. دقایقی بعد سخنگوی نیروهای مسلح یمن از عملیات این کشور در عمق خاک امارات خبر داد و گفت که به زودی جزئیات این عملیات را اعلام خواهد کرد.

لغو دیدار بن زاید با رئیس جمهور کره جنوبی

خبرگزاری بلومبرگ آمریکا بعد از این عملیات به نقل از دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی گزارش داد که محمد بن زاید قرار بود با رئیس جمهور کره جنوبی در  ابوظبی دیدار کند که به دلیل مسئله‌ای غیرپیش بینی شده در ارتباط با امنیت امارات، این دیدار را لغو کرده است.

این رسانه آمریکایی همچنین از وارد آمدن خسارت‌های سنگین و گسترده به تأسیسات نفتی امارات در اثر حملات پهپادی مشکوک خبر داده است و همین مسئله ناظران بازار طلای سیاه را نگران کرده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->