رزمی‌کار مشهدی رکورد گینس را شکست + ویدیو توافق استقلال با بازیکن ذوب آهن ملوان، حریف مورد علاقه پرسپولیس در یک دهه گذشته مشاجره لفظی مدیرعامل ذوب با شاگردان ربیعی حسرت شدید کارتال در تمرین پرسپولیس حادثه آتش سوزی برای حمیدرضا طاهرخانی هافبک پرسپولیسی ذوب آهن ۲۰ بوکسور در اردوی تیم ملی واکنش تفتیان به رکورد زاهدی در ژاپن + عکس بازگشت آرمین سهرابیان به قلب دفاع بازگشت میتروویچ به تمرینات الهلال پیولی، گزینه یووه شد تاریخ بازی معوقه استقلال و تراکتور تعیین شد تاریخ و ساعت بازی هوادار و شمس‌آذر | فینال فانوس‌به‌دستان تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و ملوان در لیگ برتر | حمله به صدر سفر وزیر ورزش و جوانان به مشهد ویدیو| ضربات پنالتی بازی رئال و اتلتیکومادرید در لیگ قهرمانان(۲۳ اسفند ۱۴۰۳) نتیجه و فیلم خلاصه بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید در لیگ قهرمانان اروپا(۲۳ اسفند ۱۴۰۳)| مادریدی‌ها، کابوس همیشه سیمئونه! افتخارآفرینی خبرنگاران مؤسسه شهرآرا در جشنواره رسانه‌های ورزشی | ۵ جایزه برای شهرآرا برگزیدگان نخستین جشنواره رسانه‌های ورزشی خراسان رضوی مشخص شدند + فیلم رئیس کمیسیون ورزش شورای شهر مشهد: در ورزش همگانی سرآمد هستیم، حالا نوبت ورزش قهرمانی است
سرخط خبرها

اسکوچیچ به غفوری: مهم نیست ۱۱ کیلومتر می‌دوی!

  • کد خبر: ۹۶۵۴۵
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۶
اسکوچیچ به غفوری: مهم نیست ۱۱ کیلومتر می‌دوی!
دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم ملی در اظهارات تازه خود جواب وریا غفوری را داده و اعلام کرده برایش اهمیتی ندارد که ۱۱ کیلومتر می‌دود!

گروه ورزش|شهرآرانیوز، بخشی از صحبت‌های  سرمربی تیم ملی به چرایی دعوت نشدن از وریا غفوری اختصاص داشت. بازیکنی که بی شک درسال‌های اخیر یکی از آماده‌ترین بازیکنان لیگ و استقلال بوده، اما به دلایلی نامعلوم همواره از لیست تیم ملی دور مانده است. اینکه چرا وریا کمتر در تیم ملی به کار گرفته شده را برخی به مسائل بیرون فوتبالی ارتباط می‌دهند، اما دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران این نظریه را به کلی مردود می‌داند وبراین باور است که اگر آقای کاپیتان را به تیم ملی دعوت نمی‌کند، دلیلش فنی است. اسکوچیچ صحبت‌هایی درباره وریا انجام داد که به نوعی پاسخی بود درباره مصاحبه‌ای که این بازیکن چند روز قبل با روزنامه ایران ورزشی انجام داد. اسکوچیچ درباره چرایی دعوت نشدن وریا غفوری به تیم ملی فوتبال ایران این جملات را به زبان آورده و به نوعی خودش را نسبت به آمار دوین این بازیکن بی تفاوت نشان داده است. اسکوچیچ گفته: «وریا  الان ۳۵ سال سن دارد و گفته بود که در هر بازی ۱۰، ۱۱ کیلومتر می‌دود، اما این برای من مهم نیست، بلکه کار‌های دفاعی اهمیت دارد. من وریا غفوری و بازی اش را بهتر از خودش می‌شناسم و دعوت نشدنش هم فقط ورزشی و فنی است.» با این تفاسیر وریا عفوری بعید است دیگر جایی در تیم ملی داشته باشد. او باید به همین منوال در استقلال ادامه دهد. وریا به تازگی نیز از بند مصدومیت رها شده و شرایط مناسبی درقیاس با هفته‌های گذشته دارد و با انگیزه‌ای که همواره از این بازیکن سراغ داشتیم او می‌تواند عصای دست استقلال در کوران سخت لیگ باشد. البته باید توجه داشت که وریا درآخرین صحبت‌هایی که داشت هیچ بی احترامی به مربیان تیم ملی نکرد واگر درباره آمادگی خود درگذشته برای دعوت به تیم ملی صحبتی به میان آورد، کاملا محترمانه بود. وریا همواره درتلاش بوده خواسته‌هایش را با احترام بیان کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->