چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

راه اندازی دوباره خط تولید کارت ملی هوشمند

  • کد خبر: ۹۶۸۸۱
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۲
راه اندازی دوباره خط تولید کارت ملی هوشمند
معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال، با بیان اینکه خط تولید کارت هوشمند ملی مجددا راه‌اندازی شده از صدور بیش از ۲۵۰ هزار قطعه کارت هوشمند ملی با استفاده از تکنولوژی داخلی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «هاشم کارگر» با تاکید بر اینکه خط تولید کارت ملی هوشمند دوباره در کشور راه‌اندازی شده، گفت: «بیش از ۲۵۰هزار قطعه کارت ملی هوشمند با تکیه بر ظرفیت‌های داخل کشور و بر اساس برنامه ریزی انجام شده برای انجام تعهدات سازمان صادر شده است.»

به گفته او سرعت گرفتن این روند و انجام تعهدات از اولویت‌های مهم و کوتاه مدت سازمان ثبت احوال به شمار می‌رود.

رئیس سازمان ثبت احوال کشور همچنین با اشاره به سازماندهی دوباره امکانات و بسیج ظرفیت‌های موجود در داخل کشور، گفت: «حمایت و پیگیری‌های مستمر وزیر کشور، در احیای این فرآیند بسیار موثر و حیاتی بوده است.»

کارت‌هایی که از سال ۹۷ جامانده

علاوه بر اعلام این خبر از سوی رئیس سازمان ثبت احوال کشور، کمتر از دو ماه قبل، سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد اگر تحریم و برخی موانع بر سر تامین منابع ارزی نبود، کارت‌های ملی مردم به دست آن‌ها می‌رسید.

«سیف الله ابوترابی» با حضور در یک برنامه رادیویی، در خصوص وضعیت کارت‌های ملی هوشمند گفت: «کارت‌هایی که از سال ۹۷ یا ۹۸ ثبت‌نام کرده‌اند تا الان به دست‌شان نرسیده است. ما تا قبل از پایان سال ۹۶ و آغاز سال ۹۷، بدنه کارت را وارد می‌کردیم و زمان صدور را تا ۱۵ روز کاهش دادیم. یعنی ۲.۵ میلیون کارت را صادر کردیم. اما به دلیل مشکلاتی مثل تحریم و تامین اعتبار ارزی برای انتقال وجه به خارج از کشور، که همه بدنه کشور را درگیر خود کرده است، دوستان به تولید داخل روی آوردند.»

تاخیر در تحویل کارت ملی هوشمند از آن دست ماجرا‌هایی است که در زندگی روزمره مردم نقش پررنگی دارد و بسیاری از امور اداری، از جمله امور بانکی را دچار اختلال کرده است. هرچند شهروندانی که در حال حاضر به کارت هوشمند ملی هم دسترسی دارند، همچنان از امکانات آن به طور جدی استفاده نمی‌کنند، یا بهتر بگوییم امکان استفاده آن وجود ندارد.

حالا بعد از اعلام رئیس سازمان ثبت احوال کشور درباره راه‌اندازی دوباره خط تولید کارت ملی هوشمند باید دید آیا شهروندانی که از سال ۹۷ و حتی قبل‌تر از آن ثبت‌نام کارت ملی هوشمند را انجام داده‌اند، موفق به دریافت کارت ملی هوشمند خود خواهند شد یا خیر.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->