مدیریت بازار طلا و سکه در جنگ ۱۲ روزه | بهای جهانی طلا تا پایان سال میلادی به ۴۰۰۰ دلار می‌رسد بیمه شدگان «پاره‌وقت» تأمین اجتماعی چگونه می‌توانند «سوابق بیمه‌ای» خود را خریداری و کامل کنند؟ افزایش سقف برداشت از کارت سوخت در جایگاه‌های مرزی تا ۵۰ لیتر گشایش پنجره بودجه چند هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دولتی به روی خراسان رضوی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی  پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت
سرخط خبرها

این بار مالیات قیمت خودروهای داخلی را بالا برد! + جزئیات

  • کد خبر: ۹۷۱۵۶
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۳
این بار مالیات قیمت خودروهای داخلی را بالا برد! + جزئیات
در پی اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده خودرو‌های داخلی، این مالیات از ۱۳ دی‌ماه در طرح‌های جدید فروش خودروسازان نیز اعمال شده و براساس آن قیمت‌های جدید مشخص شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، به استناد ماده ۲۸ و ۳۰ قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده (مصوبه خرداد امسال)، از ۱۳ دی ماه امسال، انتقال سند خودرو از شرکت خودروساز به خریداران مشمول مالیات تحت عنوان "مالیات سبز" شده است. این مالیات و عوارض شماره گذاری خودروهای داخلی، براساس رتبه‌بندی انرژی محصولات که به تایید سازمان ملی استاندارد ایران رسیده است، از صفر تا پنج درصد برای خودروهای سواری و وانت دوکابین محاسبه می‌شود.

اما اصل ماجرا...

سال گذشته دولت تصمیم گرفت جزئیاتی را در بودجه سال ۱۴۰۰ بگنجاند که از طریق اخذ مالیات از خودروهای لوکس، به نحوی کسری بودجه را جبران و کسب درآمد کند. حال دولت سیزدهم در نظر گرفته است که از سمت و سوی خودروهای تولید داخل نیز اخذ مالیات داشته باشد. براین اساس طبق تصمیم اخیر دولت، حسب قانون در هنگام انتقال سند از خودروساز به خریدار، مالیات بر ارزش افزوده (از مشتری) اخذ خواهد شد.

این مالیات بر ارزش افزوده یک تا پنج درصدی در زمان ثبت‌نام طرح‌های فروش دو خودروساز بزرگ و سایر شرکت‌های خودروساز داخلی، روی قیمت خودرو اعمال خواهد شد و براین اساس بر قیمت خودرو افزوده می‌شود. این مالیات سبز براساس میزان آلایندگی خودروها و متناسب با میزان آلایندگی هر خودرو تعیین می‌شود؛ به طوری‌که هر خودرو که آلایندگی بیشتری تولید کند، درصد اضافه‌تری مالیات خواهد پرداخت.

لازم به یادآوری است که این مبلغ مازاد که بر قیمت محصولات خودروسازان داخلی در طرح‌های فروش فوق‌العاده‌شان اعمال شده است، ارتباطی با خودروسازان ندارد و متعلق به سازمان امور مالیاتی است.

پیش‌تر اعلام شده بود که خودروسازان و مونتاژکنندگان داخلی، مسئول پرداخت مالیات هنگام نخستین انتقال به خریداران هستند. براین اساس خودروسازان دریافت مالیات از خریداران را شروع کرده‌اند. محصولات عرضه شده در سی‌امین طرح فروش فوق‌العاده سه محصول ایران‌خودرو که از روز گذشته (سه‌شنبه) آغاز شده و در طرح جدید فروش فوق‌العاده شش محصول سایپا که ثبت‌نام آن از فردا (پنجشنبه) آغاز خواهد شد، با احتساب مالیات بر ارزش افزوده بر قیمت مصوب خودروها قیمت‌گذاری و در بخشنامه‌های فروش ارائه شده‌ است.

براین اساس، با توجه به طرح‌های فروش فوق‌العاده این هفته دو خودروساز، بررسی تغییرات قیمت محصولات عرضه شده به شرح زیر است: 

در سی‌امین طرح فروش فوق‌العاده محصولات ایران‌خودرو سه محصول پارس بنزنی، پژو ۲۰۷ دستی پانوراما و دناپلاس توربوشارژر اتوماتیک عرضه شده است.

پس از اعمال افزایش قیمت‌های مصوب محصولات خودروسازان داخلی (از ۱۷ آذرماه)، براساس قیمت‌های مصوب، پارس بنزینی ۱۶۴ هزار و ۹۰۷ هزار و ۷۰۰ تومان، پژو ۲۰۷ دستی با سقف شیشه‌ای (پانوراما) ۲۳۳ میلیون و ۵۰۳ هزار و ۷۰۰ تومان و دنا پلاس توربوشارژر اتوماتیک ۳۹۳ میلیون و ۹۵۶ هزار و ۱۰۰ تومان تعیین قیمت شده‌اند؛ اما با اعمال مالیات بر ارزش افزوده جدید، قیمت این محصولات به ترتیب چهار میلیون و ۳۰۰ هزار تومان بر پارس بنزینی، دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان بر پژو ۲۰۷ پانوراما دستی و سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان بر دناپلاس توربوشارژر اتوماتیک افزایش پیدا کرده است.

بدین ترتیب مشتریان منتخب طرح‌های فروش در زمان پرداخت وجه خودرو برنده شده بایستی قیمت‌های جدید را واریز کنند.

این بار مالیات قیمت خودروهای داخلی را بالا برد! + جزئیات

طبق اعلام گروه صنعتی ایران‌خودرو، میزان افزایش قیمت و قیمت‌های جدید سایر محصولات نیز به زودی اعلام خواهد شد.

گروه خودروسازی سایپا نیز از فردا (پنجشنبه ۷ بهمن ماه) طرح جدید فروش فوق‌العاده شش محصول خود را با قیمت‌های مصوب به انضام مبلغ مازاد مالیات بر ارزش افزوده به مرحله اجرا در خواهد آورد که براساس آن قیمت محصولات با قیمت‌های جدید ارائه شده است. بطور مثال وانت پراید (سایپا ۱۵۱) که پس از افزایش قیمت‌های مصوب ۱۳۱ میلیون و ۷۱۵ هزار و ۷۰۰ قیمت‌گذاری شده بود در طرح فروش فردا با قیمت ۱۴۶ میلیون ۹۰۱ هزار تومان عرضه شده است یا تیبا که پس از افزایش قیمت مصوب ۱۰۲ میلیون و ۴۲۱ هزار و ۵۰۰ قیمت داشت با احتساب مالیات بر ارزش افزوده به ۱۱۸ میلیون و ۱۲۹ هزار تومان قیمت‌گذاری و عرضه شده است.

قیمت جدید سایر محصولات سایپا عرضه شده در طرح فروش فوق‌العاده سایپا به شرح زیر است:

این بار مالیات قیمت خودروهای داخلی را بالا برد! + جزئیات

در رابطه با موضوع مالیات بر ارزش افزوده خودروهای داخلی، محمد مسیحی- معاون سازمان امور مالیاتی کشور- نیز اعلام کرده است: مالیات خودرو هنگام اولین انتقال به خریداران، توسط مونتاژکننده و کارخانه پرداخت می‌شود. علاوه‌براین مالیات نقل‌ و انتقال خودرو طبق قانون دائمی مالیات بر ارزش افزوده، اخذ خواهد شد. از سوی دیگر هرگونه انتقال به صورت صلح و هبه، به نفع دولت نیز در نظر گرفته شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->