قالیباف: نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف سلیقه‌ها برای خود یا جناح سیاسی‌اش آشیانه بسازد خانواده اسرای اسرائیلی: نتانیاهو عامل اصلی شکست مذاکرات است شاهزاده سعودی درگذشت (۲۸ تیر ۱۴۰۴) انتقاد عراقچی از موضع جانبدارانه برخی کشور‌ها در توجیه اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل و آمریکا تردید واتیکان درباره غیرعمد بودن حمله اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک در غزه شهادت ۱۱۶ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس‌جمهوری که در کاخ‌سفید هم تبلیغات بازرگانی می‌کند هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند مردم آمریکا از بازداشت پدر ایرانی در مقابل مهدکوک فرزندش خشمگین شدند آیت الله نعیم آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری درگذشت پزشکیان: تحمیل زور و فشار پذیرفتنی نیست پزشکیان به مناسبت سالگرد انقلاب ساندینیستی نیکاراگوا پیام تبریک صادر کرد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد همه چیز درباره ادامه مذاکرات احتمالی ایران با آمریکا | دیپلماسی در گرو منافع ملی حفاظت از اتحاد ملی، مأموریت اهل قلم و کلام نظامیان صهیونیست باز هم شکار القسام شدند + ویدئو پزشکیان موافقت‌نامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد
سرخط خبرها

آنتونیو گوترش: افغانستان به مو بند است

  • کد خبر: ۹۷۲۵۸
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۳
آنتونیو گوترش: افغانستان به مو بند است
دبیرکل سازمان ملل متحد می‌گوید که کمک‌های مالی بین‌المللی باید مجاز باشد و همچنان نیاز به معافیت‌های بشردوستانه در تحریم‌ها علیه افغانستان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در نشست شورای امنیت گفت: افغانستان به مو بند است. من از همه کشورها می‌خواهم تا مجوز تمامی معاملاتی را که برای انجام فعالیت‌های بشردوستانه در این کشور لازم است، صادر کنند.

همزمان با اینکه میلیون‌ها تن در افغانستان از قحطی رنج می‌برند، خدمات آموزشی و اجتماعی در آستانه فروپاشی قرار دارد و کمبود نقدینگی ظرفیت سازمان ملل و گروه‌های امدادرسان برای کمک به نیازمندان را محدود می‌کند، گوترش خواستار تعلیق تمامی قوانین و شرایطی شد که عملیات‌های نجات جان را محدود می‌کنند.

گوترش گفت: از تصویب معافیت بشردوستانه شورای امنیت از نظام تحریم‌های سازمان ملل علیه افغانستان استقبال می‌کنم. ما باید شرایطی را که نه تنها اقتصاد افغانستان بلکه عملیات نجات جان افراد را محدود می‌کند، به حالت تعلیق در آوریم. کمک‌های مالی بین‌المللی باید برای پرداخت حقوق کارکنان بخش دولتی افغانستان مجاز باشد.

وی افزود: ما باید به نهادهای مالی و شرکای تجاری ضمانت‌های قانونی دهیم دال بر اینکه آنها می‌توانند بدون ترس از نقض تحریم‌ها با گروه‌های بشردوست همکاری کنند.

دبیرکل سازمان ملل متحد در این ارتباط افزود: ما باید با افزایش نقدینگی، اقتصاد افغانستان را تقویت کنیم. باید راه‌های دیگری را برای تزریق سریع نقدینگی به اقتصاد افغانستان بیابیم. فروپاشی اقتصاد افغانستان ممکن است منجر به مهاجرت جمعی از این کشور شود. زمان آن فرا رسیده است که طالبان فرصت‌ها را برای مردم خود گسترش داده و تعهد خود را برای حضور در جامعه بین‌المللی نشان دهند.

وی اضافه کرد: اگر به افغان‌ها در این بحران کمک نکنیم، منطقه و جهان بهای سنگینی خواهند پرداخت. اگر به افغان‌ها کمک نکنیم، جریان مواد مخدر و شبکه‌های جنایی و تروریستی افزایش می‌یابد.

دبیرکل سازمان ملل همچنان گفت: بیش از ۸۰ درصد جمعیت افغانستان به آب آشامیدنی آلوده وابسته هستند. افغانستان با بدترین خشکسالی در دو دهه اخیر مواجه بوده و ۹ میلیون نفر را در آستانه قحطی قرار داده است. زندگی روزمره افغان‌ها در چنگال زمستان سرد دیگری با بادهای مرگبار و سرما گرفتار شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->