ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به دادگستری استان خراسان رضوی

  • کد خبر: ۹۷۳۰۹
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰
تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به دادگستری استان خراسان رضوی
رئیس قوه قضائیه در نشست خبری پایان سفر خود به مشهد از تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان جهت تجهیز منابع و امکانات دادگستری استان خراسان رضوی و سازمان‌های تابعه ظرف مدت ۳ سال خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای رئیس قوه قضائیه در نشست خبری پایان سفر ۲ روزه مدیران عالی قضایی به مشهد اظهار کرد: مقرر شد حدود ۲۰۰ میلیارد تومان جهت تجهیز منابع و امکانات دادگستری استان خراسان رضوی و سازمان‌های تابع از جمله سازمان زندان‌ها و پزشکی قانونی ظرف ۳ سال تخصیص یابد تا پیشبرد امور قضایی مردم خراسان رضوی تسهیل و تسریع گردد.

وی با اشاره به دیدار با فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان که در نخستین برنامه سفر خود به استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط فعلی کشور و جنگ اقتصادی تحمیل شده از ناحیه دشمنان، تقویت فعالان اقتصادی و تولیدی اهمیت بسزایی دارد. ما در تمام سفرهای استانی خود، جلساتی را با فعالان اقتصادی، صنعتی و تولیدی برگزار می‌کنیم و در نشستی که با فعالان اقتصادی و تولیدی استان خراسان رضوی داشتیم، آنها از اقدامات معاونت مربوطه در دادستانی کل کشور و مسئول ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان خراسان رضوی در راستای حمایت از تولید و اشتغال ، تقدیر به عمل آوردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای خاطرنشان کرد: به سبب اهمیت بالای استان خراسان رضوی که سالانه پذیرای میلیون‌ها زائر حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) است، سفر هیئت عالی قضایی به این استان ۲ روزه برنامه ریزی شد. آن بخش از مسائل و مشکلات موجود در استان خراسان رضوی که دستگاه قضایی بواسطه اختیارات قانونی خود می‌تواند مستقیما به رفع آنها مبادرت ورزد، احصاء شده و در جهت حل و فصل آنها اقدامات مقتضی ‌و عاجل صورت می‌گیرد. همچنین دستگاه قضایی بواسطه حضور مقامات و مسئولانش در شوراهای مختلف ملی و کشوری، نسبت به طرح و رفع مابقی مسائل و مشکلات احصاء شده در سفر به این استان، اقدام خواهد کرد.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به ملاقات‌های مستقیم و چهره به چهره مقامات و مسئولان قضایی با حدود ۶۰۰ نفر از مردم شهرهای مختلف استان خراسان رضوی گفت: دیدار مستقیم و بلاواسطه با متن مردم از جمله برنامه‌های مستمر مقامات قضایی است که این مهم ، حائز مزایا و برکات بسیاری هم برای مسئولان و هم برای مردم است.

وی همچنین با اشاره به حضور مقامات و مسئولان قضایی در هفت شهرستان و یک شهر استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مقامات و مسئولان قضایی با حضور در شهرها و مناطق مختلف استان خراسان رضوی از نزدیک با مسائل و مشکلات این مناطق آشنا شدند و ضمن شناسایی آسیب‌ها به احصاء و جمع‌آوری مشکلات برای ارائه راهکار جهت رفع آنها همت گماشتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای به بازدید خود از زندان مرکزی مشهد نیز اشاره کرد و گفت: در استان خراسان رضوی و شهر مشهد تعداد زیادی ابنیه و ساختمان متعلق به دادگستری و سازمان زندان‌ها وجود دارد که مصمم هستیم در جهت انتقال این مراکز به خارج از شهر اقدامات لازم را انجام دهیم و انتظار داریم. استانداری و شهرداری نیز در این مهم که به جهات مختلف از جمله زیباسازی شهر اهمیت دارد، ما را یاری کنند.

وی رسیدگی به موضوعات ناظر بر حقوق عامه از جمله مسائل زیست محیطی را از دیگر برنامه‌های سفر هیئت عالی قضایی به استان خراسان رضوی دانست.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->