نیمار در لیگ ترکیه؟ منصوریان: از تهران نمی‌روم و مقابل متجاوزان صهیونیستی می‌ایستم پاسخ رد تراشتگن به گالاتاسرای کارتال در انتظار بازگشت به تمرینات پرسپولیس رده‌بندی تیم‌ها در پایان هفته اول لیگ ملت‌های والیبال | جایگاه چهاردهم برای ایران تاریخ و ساعت بازی چلسی و لس‌آنجلس اف‌سی | خیز آبی‌ها برای بازگشت حمایت سیدورف از مردم ایران موضع‌گیری مهدی قایدی در قبال حامیان رژیم صهیونیستی+ عکس نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اوکراین (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | اولین برد پیاتزا در لیگ ملت‌ها ساپینتو، یک قدم تا امضای قرارداد با استقلال روانخواه: از اعتماد فدراسیون فوتبال تشکر می‌کنم غم‌بار‌ترین عکس از جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی برای استقلالی‌ها مقصد‌های احتمالی گریلیش پس از ترک منچسترسیتی سرمربی خارجی، شاید وقتی دیگر | نگاه استقلالی‌ها به سمت جباری چرخید جباری در آستانه معرفی رسمی به عنوان سرمربی استقلال احتمال تداوم حضور حسین‌نژاد در تیم دینامو مخاچ‌قلعه شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش درپی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بیانیه باشگاه استقلال درپی شهادت فرماندهان سپاه در حملات رژیم صهیونیستی نوجوان تکواندوکار کشورمان به شهادت رسید (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پایان کار پیولی و النصر
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید سیدابوالقاسم مظهری

  • کد خبر: ۹۷۵۰۷
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۳
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید سیدابوالقاسم مظهری
سید، فوتبال را از دوره نوجوانی آغاز کرد و به عضویت باشگاه تاج پذیرفته شد. ابتدا در مسابقات آموزشگا‌ه‌ها پا‌به‌میدان گذاشت، سپس بین سال‌های ۱۳۵۵‌تا ۱۳۵۷ عضو تیم منتخب شد و همراه این تیم در سال‌های‌۵۶‌و‌۵۷ در مسابقات فوتبال قهرمانی استان به میدان رفت. پس از شهادتش، استادیوم سبزوار به نام او نام‌گذاری شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید، فوتبال را از دوره نوجوانی آغاز کرد و به عضویت باشگاه تاج پذیرفته شد. ابتدا در مسابقات آموزشگا‌ه‌ها پا‌به‌میدان گذاشت، سپس بین سال‌های ۱۳۵۵‌تا ۱۳۵۷ عضو تیم منتخب شد و همراه این تیم در سال‌های‌۵۶‌و‌۵۷ در مسابقات فوتبال قهرمانی استان به میدان رفت. پس از شهادتش، استادیوم سبزوار به نام او نام‌گذاری شد.

ابوالقاسم مظهری در اول اردیبهشت‌۱۳۳۶ در سبزوار دیده به جهان گشود. دوران تحصیل را در همان شهر سپری کرد و دیپلم برق را از هنرستان گرفت. خدمت سربازی‌اش مصادف بود با دوران انقلاب و با فرمان حضرت امام (ره) از خدمت فرار کرد و به صف تظاهرکنندگان پیوست.

نوار‌های سخنرانی و اعلامیه‌های حضرت امام (ره) را به سبزوار می‌آورد و آن‌ها را بین مشتاقان توزیع می‌کرد. جنگ تحمیلی آغاز شد و سید ۲ مرحله همراه بسیج به منطقه جنگی رفت. دومین‌بار که عازم جبهه شد، در تاریخ شانزدهم خرداد‌۱۳۶۰ در عملیات فتح‌المبین و در محور عملیاتی ذیل ملک‌شاهی بستان بر اثر اصابت ترکش خمپاره به ناحیه سر مجروح و به بیمارستان رازی ایلام اعزام شد و همان‌جا به شهادت رسید. پیکر وی به سبزوار منتقل شده و پس از تشییع، به خاک سپرده شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->