تکان‌دهنده‌ترین جنایت خانوادگی در یک قدمی مشهد: پدری که سر پسرش را متلاشی کرد! اظهارنظر معاون استاندار همدان درباره تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا یک کشته و ۱۵ مصدوم در حادثه واژگونی وانت بار در محور تربت جام - مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) ایران در هفته دوم مهرماه ۱۴۲ بار لرزید ‌نمی‌خواستم یک گلابی باشم! به مناسبت صد‌و‌هجدهمین سالگرد سه‌رنگ شدن پرچم ایران | سبز و سفید و سرخ‌مان درباره ویژگی‌هایی که مردان را برای همسرانشان جذاب‌تر می‌کند | مرد جذاب من ثبت ۲۲۸ هزار و ۸۶۰ ازدواج در کشور طی شش ماه اول سال ۱۴۰۴ | کاهش ۴ درصدی ازدواج و ۳.۵ درصدی طلاق آیا با بالا رفتن سن، قد ما واقعاً کوتاه می‌شود؟ خراسان رضوی بیشترین میزان نابودی منابع آب زیرزمینی در کشور را دارد! اخطار به ۱۵ بانک در رابطه با نحوه پرداخت تسهیلات | ضرورت مقابله با انحصار در واردات برنج آموزش و پرورش خراسان رضوی: در حال حاضر آمار دقیقی از شمار دانش‌آموزان مبتلا به شپش نداریم سازمان جهانی بهداشت: سیگار‌های الکترونیکی موج جدید اعتیاد به راه انداخته‌اند آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا در کشور (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی افزایش دما و احتمال آتش‌سوزی جنگل‌ها (۱۵ مهر ۱۴۰۴) فرار از چنگال قاتل نامرئی آوارگی میلیون‌ها نفر در جهان بر اثر تغییرات اقلیمی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران: تاکنون ۴۶۱ نفر از زندانیان زن تحت حمایت ما هستند افزایش ۱۱ برابری جمعیت شهری ایران در ۶۸ سال گذشته پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر آخر هفته نسبتاً گرم باشند آزادی ۶ هزار و ۵۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در نیمه اول ۱۴۰۴ نوشیدن آب یخ پس از غذا خوردن را ترک کنید آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم برای ارتقای مهارت‌آموزی قوه‌قضائیه کادر اداری جذب می‌کند | اطلاعیه آزمون استخدامی + شرایط ثبت‌نام نظارت بر بهداشت مدارس خراسان رضوی با شروع سال تحصیلی جدید رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: وزارت نیرو برنامه‌ای برای آب‌های مرزی استان ندارد آخرین اخبار از پرونده گم شدن سما جهانباز | صدور کیفرخواست برای متهم اصلی + شرط پدر سما برای بخشش متهم پایان مراجعه حضوری برای صدور شناسنامه نوزادان در خراسان رضوی نزدیک است + فیلم چگونه کودکان را در هوای آلوده از مشکلات ریوی محافظت کنیم؟
سرخط خبرها

زنگ خطر ابتلای روزانه ۱۰۰ هزار نفر به امیکرون

  • کد خبر: ۹۷۷۰۰
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۹
زنگ خطر ابتلای روزانه ۱۰۰ هزار نفر به امیکرون
رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: تعداد بیماران اومیکرون خیلی بیشتر از آمار اعلام شده است و احتمال دارد در هفته‌های آینده روزانه تا ۱۰۰ هزار مبتلا داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: از اکنون به بعد، هر کسی که مبتلا به کووید ۱۹ تشخیص داده شود، به احتمال زیاد مبتلا به اومیکرون است و چون تعداد تست‌های اومیکرون محدود است و با توجه به محدود بودن تستی که کووید ۱۹ و انواع جهش‌ها را تشخیص می‌دهد، تست هر فردی که مثبت باشد به احتمال زیاد اومیکرون در نظر گرفته می‌شود.

ابراهیم قادری افزود: آمار مبتلایان به اومیکرون رو به افزایش است و در مرحله اپیدمی تصاعدی قرار گرفته‌ایم و اکنون در یک پنجم ابتدایی این مرحله هستیم؛ یعنی تعداد بیماران در چند هفته آینده به تدریج افزایش خواهد یافت.

وی ادامه داد: آمار موجود دقیق و بر اساس تعداد تست‌هایی است که انجام می‌شود؛ یعنی افرادی که آزمایش کرونا نمی‌دهند یا این که به پزشک مراجعه نمی‌کنند در این آمار قرار ندارند و این آمار مربوط به افرادی است که تست کرونا داده اند.

رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: از اکنون به بعد، هر کسی که مبتلا به کووید ۱۹ تشخیص داده شود، به احتمال زیاد مبتلا به اومیکرون است و چون تعداد تست‌های اومیکرون محدود است و با توجه به محدود بودن تستی که کووید ۱۹ و انواع جهش‌ها را تشخیص می‌دهد، تست هر فردی که مثبت باشد به احتمال زیاد اومیکرون در نظر گرفته می‌شود.

قادری افزود: تعداد بیماران واقعی اومیکرون بسیار بیشتر از آن چیزی است که در حال حاضر تشخیص داده می‌شود؛ کسی که با علائم مراجعه می‌کند و از طرف پزشک مجاب به انجام آزمایش می‌شود، از این تعدادی که مبتلا به کووید ۱۹ هستند بر اساس دستورالعمل بر اساس مشخصات خاص تست اومیکرون گرفته می‌شود.

وی ادامه داد: تعداد افرادی که برای تست اومیکرون انتخاب می‌کنیم، بر اساس یک سری شاخص است. به طور حتم تعداد بیماران خیلی بیشتر از این است، از این هفته، چون اومیکرون سویه غالب در کشور است، هر کسی که تست معمولی کووید ۱۹ بدهد و مثبت شود احتمال اینکه مبتلا به اومیکرون باشد، بسیار زیاد است.

رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درباره علت تقریبی اعلام کردن آمار مبتلایان به اومیکرون گفت: آن چیزی که تشخیص می‌دهیم، اعلام می‌کنیم که تخمینی نیست و آمار دقیق است، اما مسئله این است که همه را نمی‌توانیم تشخیص دهیم، زیرا همه بیماران به پزشک مراجعه نمی‌کنند و در حدود ۲۰ تا ۷۰ یا ۸۰ درصد از بیماران علائم خفیف دارند و بخشی از آن‌ها نیز به پزشک مراجعه نمی‌کنند.

قادری افزود: از همه افرادی نیز که به پزشک مراجعه می‌کنند تست گرفته نمی‌شود و از آن افرادی که تست گرفته می‌شود از همه تست اومیکرون گرفته نمی‌شود، پس اگر همه این‌ها را کنار هم بگذاریم، قطعاً تعداد بیماران خیلی بیشتر از آن چیزی است که ما تشخیص می‌دهیم، اما نکته این جا است که هر آنچه را که تشخیص می‌دهیم، گزارش می‌کنیم.

وی ادامه داد: آنهایی که گزارش داده نمی‌شود در عمل مواردی است که تشخیص داده نشده اند که تعداد آنها نیز کم نیست و شاید بیش از ۵ برابر تعدادی باشد که در حال حاضر تشخیص داده می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->