پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پرداخت وام بدون ضامن در بانک‌ها مشروط شد؛ ۲۰ تا ۳۰ میلیون سپرده بگذار، بدون ضامن وام بگیر!

  • کد خبر: ۹۷۷۰۶
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۳
  • ۱
پرداخت وام بدون ضامن در بانک‌ها مشروط شد؛ ۲۰ تا ۳۰ میلیون سپرده بگذار، بدون ضامن وام بگیر!
در شرایطی که بانک‌های دولتی مکلف به پرداخت تسهیلات خرد بدون دریافت ضامن برای کارکنان، بازنشستگان و مستمری‌بگیران بخش دولتی، عمومی و خصوصی شده‌اند، اما گزارش‌ها و اعلام مشتریان حاکی از آن است که برخی از بانک‌ها بهانه‌های مختلفی، چون بسته شدن پرداخت وام جدید در روز‌های پایانی سال، ابلاغ نشدن بخشنامه، داشتن میانگین گردش حساب و سپرده حداقل نصف مبلغ وام مورد نظر و ... را مطرح می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر اقتصاد در راستای تکلیف رئیس جمهور به بانک‌های دولتی مبنی بر تسهیل پرداخت وام‌های خرد، بانک‌های زیرمجموعه وزارت اقتصاد را در مرحله اول مکلف به پرداخت وام‌های خرد به کارکنان، بازنشستگان و مستمری‌بگیران بخش دولتی، عمومی و خصوصی بدون دریافت ضامن کرد.

شرایط دریافت دریافت وام تا ۵۰ میلیون تومان تنها با نامه کسر از حقوق و دریافت وام تا ۱۰۰ میلیون تومان با یک نامه کسر از حقوق همراه با چک یا سفته اعلام شده و مشمولان این وام باید به بانکی که حقوق خود را از آن دریافت می‌کنند، مراجعه کنند.

در این زمینه، وزارت اقتصاد به بانک‌ها ۲۴ ساعت مهلت داد تا نسبت به درج بخشنامه‌های مربوطه و فرایند دریافت این تسهیلات و اعلام آدرس سامانه رسیدگی به شکایات آن بانک و آدرس سامانه نظارت مردمی وزارت اقتصاد اقدام و در صورت محرز شدن تخلف شعبه‌ای از بانک در راستای پرداخت وام بدون ضامن، رئیس شعبه بانک مورد نظر را برکنار کنند.

بدین منظور، بررسی روند پرداخت وام بدون ضامن در بانک‌ها گزارش‌های میدانی حکایت از شرایط عجیب و غریب بانک‌ها در این زمینه دارد.

اینگونه که متصدی یک بانک در پاسخ به شرایط دریافت وام بدون ضامن اعلام می‌کند که برای این وام، باید میانگین مانده حساب شما در بازه شش ماهه حداقل ۵ میلیون تومان باشد و بانک دیگری می‌گوید متقاضی این وام باید حداقل در شش ماه اخیر حداقل ۲۰ میلیون تومان در حسابش نزد بانک سپرده داشته باشد.

برخی دیگر از بانک‌ها نیز اعلام کردند که بخشنامه‌ای در این زمینه تاکنون ابلاغ نشده است و بانکی نیز بهانه نپرداختن وام بدون ضامن را بسته شدن پرداخت وام در روز‌های پایانی سال اعلام کرد و گفت که متقاضیان برای دریافت این وام سال بعد به بانک مراجعه کنند.

البته در مواردی نیز برخی بانک‌ها شرایط عجیبی برای پرداخت وام بدون ضامن اعلام نکردند و براساس گفته آن‌ها، مبلغ وام و سایر فرایند دریافت این وام مبتنی بر رتبه اعتباری افراد است.

فارغ از گزارش‌های میدانی، بسیاری از مردم در تماس‌های خود با ایسنا نیز گله‌های خود در این زمینه مبنی بر دست رد زدن بانک‌ها به سینه آن‌ها برای پرداخت وام بدون ضامن را اعلام کردند و در صحبت‌های مردم هم این موضوع تکرار شد که خواسته بانک‌ها برای دریافت این وام این است که متقاضیان باید در چند ماه اخیر نصف مبلغ وام حدود ۲۰ تا ۳۰ میلیون در بانک موردنظر سپرده یا گردش مالی داشته باشند تا بتوانند وام بدون ضامن دریافت کنند.

این اظهارات و گزارش‌های میدانی در حالی به ثبت رسیده است که وزارت اقتصاد بر پرداخت وام بدون ضامن و نظارت بر تمکین بانک‌ها از این مصوبه تاکید دارد و در سامانه نظارت مردمی خود فارغ از واحد‌های بازرسی بانک‌ها نسبت به شکایت‌های مردم در این زمینه ورود می‌کند.

گفتنی است متقاضیان وام بدون ضامن می‌توانند به سامانه نظارت مردمی وزارت امور اقتصادی و دارایی به نشانی bazresi.mefa.ir برای ثبت شکایت‌های خود مراجعه کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بازنشسته تأمین اجتماعی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۵
0
0
مشکلات مردم و کشور متاسفانه در زمان روحانی و رئیسی 1000 برابر بیشتر شده است چرا؟
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->