موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم! پرسپولیس صاحب کاشته‌زن جدید شد عدم اعتقاد هاشمیان به دو خرید درویش
سرخط خبرها

دلیل مجیدی برای مخالفت با جدایی چشمی از استقلال

  • کد خبر: ۹۷۷۹۲
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۰
دلیل مجیدی برای مخالفت با جدایی چشمی از استقلال
فرهاد مجیدی تمایلی به جدایی روزبه چشمی ندارد. دلیل مخالفت سرمربی استقلال توانایی چشمی در بازی در دو پست است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، باشگاه فولاد خوزستان علاوه بر اینکه در روز‌های اخیر بابت جذب آرش رضاوند و رشید مظاهری مذاکراتی با باشگاه استقلال انجام داده، روزبه چشمی را هم می‌خواهد. دلیل تمایل باشگاه فولاد خوزستان به مذاکره با باشگاه استقلال برای جذب این بازیکن علاقه وافر جواد نکونام به سبک بازی چشمی است. نکونام در صحبت‌هایی که درباره چشمی داشته بار‌ها تأکید کرده که این بازیکن می‌تواند کمک قابل توجهی به تیمش بکند، به همین دلیل هم خواستار جذب او بوده که البته باشگاه استقلال با این انتقال مخالفت کرده است.

 دلیل ممانعت باشگاه استقلال از جدایی روزبه چشمی، واکنش مجیدی به این انتقال بوده است. سرمربی استقلال در صحبت‌هایی که داشته صراحتاً اعلام کرده تا پایان فصل به چشمی نیاز دارد. دلیل این موضوع هم ویژگی‌های خاص چشمی برای بازی در دو پست است و مجیدی نیز بر این باور است نباید بازیکنی که قابلیت بازی در دو منطقه حساس را دارد به سادگی از تیم جدا شود. البته چشمی برای انتقال به فولاد چندان هم بی‌میل نبود، اما به او گفته شده در استقلال بماند و جایگاهش را در این تیم پس بگیرد که چشمی هم در نهایت قبول کرده با همین شرایط بازیکن استقلال باشد و در نیم فصل دوم تیمش را یاری برساند.
 بدون شک اگر چشمی عملکرد درخشانی در نیم فصل دوم داشته باشد، حضورش در تیم ملی نیز دور از ذهن نیست. چشمی که در جام جهانی ۲۰۱۸ نیز حضور داشت، به دنبال حضوری دوباره در این تورنمنت است، اما با ادامه نیمکت‌نشینی‌ها او نمی‌تواند امیدی به دعوت به تیم ملی داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->