دستیار اجتماعی رئیس جمهور: کشوری که شکست نخورده مذاکره می‌کند استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: اکوسیستم نوآوری به کمک حل مشکلات استان بیاید| جهادکشاورزی در حوزه تغییر الگوی کشت وظیفه خود را به خوبی انجام نداده است یارانه بنزین را روی قیمت خودرو یکجا گرفته‌اید پوتین و کیم درباره مذاکرات آتی با ترامپ گفت‌و‌گو کردند جولان پهپاد یمنی، ایلات اسرائیل را به وحشت انداخت پوتین: تورم در روسیه به ۶ الی ۷ درصد خواهد رسید حمله هوایی اسرائیل به بندر الناقوره لبنان | دو نفر مجروح شدند (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) آخرین اخبار از وضعیت سلامتی حجت‌الاسلام علوی | روند درمان توسط پزشکان مجرب پیگیری می‌شود پزشکیان به ارمنستان سفر می‌کند (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) روسیه از عملیات ضد صهیونیستی یمن تلویحا حمایت کرد آیا ادارات زنجان فردا چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ادارات همدان در روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد رئیس جمهور: پزشکان از قالب‌های محدود خارج شوند عملیات تروریستی در عراق علیه مراسم اربعین خنثی شد (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) خبرنگاران، صاحبخانه می‌شوند | دولت تعاونی‌های مسکن خبرنگاری تشکیل می‌دهد آنچه باید از رستاخیز، مدرن‌ترین موشک بالستیک ایران بدانید بندر اشغالی ایلات مورد حمله پهپادی یمن قرار گرفت (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) موضع گیری جدید بن سلمان درباره غزه اژه‌ای: کوچکترین سیاهی و لکه‌ای در قوه قضائیه برجسته می‌شود القسام نیرو‌های اسرائیلی در شهر غزه را هدف قرار داد یک سرکرده‌ ارشد داعش در عراق کشته شد آیت الله علم الهدی: رانت‌خواری و واردات بی‌رویه، معیشت کشاورزان را تهدید می‌کند | ضرورت احیای روحیه جهادی در جهاد کشاورزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات دهه پایانی صفر باید هر سال نوآورانه‌تر و با کیفیت‌تر ارائه شود امیر سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح آفریقای جنوبی می‌توانند از تجربیات سپاه پاسداران بهره‌مند شوند وزیر کشور: تاکنون ۳.۴ میلیون زائر از مرز‌های کشور خارج شده‌اند بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۴۲۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ۴ استان کشور با دستور پزشکیان
سرخط خبرها

پوتین: ناتو قول داد حتی یک اینچ هم به سمت شرق پیشروی نکند

  • کد خبر: ۹۷۸۲۲
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۱
پوتین: ناتو قول داد حتی یک اینچ هم به سمت شرق پیشروی نکند
پوتین در مورد پاسخ آمریکا به تضمین های امنیتی به روسیه گفت : به ما قول داده شده بود که ناتو حتی یک اینچ هم به سمت شرق پیشروی نکند اما آنها ما را فریب دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، پوتین عصر سه شنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی پس از دیدار با ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان اعلام کرد: مشخص است که نگرانی های اساسی روسیه از سوی ناتو نادیده گرفته شده است.

وی گفت: در واکنش غرب به پیشنهادات امنیتی روسیه شاهد توجه کافی به سه درخواست اصلی از جمله عدم گسترش ناتو نبوده ایم.

 رئیس جمهوری روسیه با بیان اینکه اوکراین برای ایالات متحده تنها ابزاری برای بازدارندگی روسیه و تلاش برای کشاندن روسیه به یک درگیری مسلحانه است؛ افزود: برای جلوگیری از توسعه منفی رویدادهای پیرامون اوکراین که روسیه نیز خواهان آن است، باید منافع همه را در نظر گرفت و راه حلی پیدا کرد.

پوتین اظهار امیدواری کرد که در نهایت راه حلی برای مساله تضمین های امنیتی پیدا شود، اما هنوز گفتن آن که دقیقا چه خواهد بود، دشوار است.

پوتین افزود: روسیه در حال بررسی دقیق پاسخ های آمریکا و ناتو در خصوص تضمین های امنیتی است.

به گفته وی، ناتو به حق کشورها برای انتخاب آزادانه اتحادها اشاره می کند، اما در عین حال تلاش می کند تا امنیت یک نفر را «به هزینه دیگران» تقویت کند.

او گفت: «اما فقط این نیست که به کسی حق بدهیم که آزادانه نحوه تضمین امنیت خود را انتخاب کند. بخش جدایی ناپذیر دوم می گوید که نمی توان اجازه داد که امنیت کسی به قیمت امنیت سایر کشورها تقویت شود.»

در ۲۶ ژانویه، ایالات متحده و ناتو پاسخ های کتبی خود را به ضمانت های امنیتی پیشنهادی مسکو تحویل دادند. آنها در بیانیه هایی اصول خود را در مذاکرات با مسکو بیان کردند.

منابع دولت آمریکا گفتند واشنگتن از مسکو خواسته است که پاسخ آینده آمریکا به خواسته های روسیه برای تضمین های امنیتی را منتشر نکند.

پوتین: نقض حقوق بشر در اوکراین سیستمی شده است

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در این کنفرانس مطبوعاتی پس از گفت و گو با ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان، گفت که نقض حقوق بشر در اوکراین سیستمی شده است.

وی افزود: طبیعتاً موضوع مربوط به حل و فصل مناقشه اوکراین نیز در دیدار با ویکتور اوربان مورد بحث قرار گرفت. پوتین گفت: وضعیت در کل اوکراین، از جمله نقض در حوزه حقوق بشر،  جنبه سیستمی پیدا کرده است.

 پوتین در دیدار با ویکتور اوربان نخست وزیر مجارستان گفته بود مجارستان گاز روسیه را پنج برابر ارزانتر از قیمت بازار اروپا می خرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->