نوبل صلح در سایه سیاست | برنده نوبل صلح، یار نزدیک نتانیاهو از آب درآمد عضو شورای شهر کرمانشاه دستگیر شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات جلسه مشترک عراقچی و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس؛ از حقابه هیرمند تا واکنش قاطع به مسئله حاکمیت جزایر سه‌گانه نماینده پارلمان لبنان: اسرائیل به دنبال شروع یک جنگ جدید است ۲ عامل بازدارنده برای حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل به ایران ویدئو | منافقین چگونه از شیوه تخلیه اطلاعات تلفنی استفاده می‌کنند؟ هشدار استاندار خراسان رضوی درباره سرانه درمانی مشهد | سفر رئیس‌جمهور به استان به‌زودی انجام می‌شود پزشکیان: نباید هیچ تعللی در ترخیص پنل‌های خورشیدی از گمرک صورت گیرد یمن اسرائیل را تهدید کرد | می‌خواهید دوباره به پناهگاه‌ها بروید؟ مخالفت شاباک با آزادی ۱۰۰ اسیر فلسطینی سخنگوی دولت شنبه‌ها و دوشنبه‌ها با مردم از اقدامات دولت خواهد گفت هاشمی: رشد اقتصادی بدون استفاده از ظرفیت فناوری ممکن نیست مخالفت نماینده مردم کاشمر در مجلس با واگذاری نفت به بخش خصوصی شهادت ۲۰ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در پی حملات مجدد اسرائیل به غزه (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دریادار بمانی: دیپلماسی دریایی و افزایش تعاملات ایران با جهان برای نیروی دریایی ارتش مهم است وزیر میراث فرهنگی: توسعه کشور از مسیر سرمایه‌گذاری و اعتماد ملی می‌گذرد معاون وزیر امور خارجه: دومین نشست دیپلماسی استانی، ۳۰ مهرماه به‌میزبانی مشهد برگزار می‌شود حز‌ب‌الله: پرچم مقاومت را تا تحقق پیروزی کامل به دوش خواهیم کشید تمدید تعطیلی ۲ ماهه دفتر شبکه الجزیره در تل‌آویو تداوم حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس (۱۹ مهر ۱۴۰۴) انتقاد رئیس جمهور لبنان از حملات اسرائیل به جنوب لبنان پس از آتش‌بس غزه آیا رژیم صهیونیستی به آتش‌بس پایبند خواهد بود؟ کمیسیون امنیت ملی مجلس طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی را بررسی خواهد کرد یک هواپیمای سبک در استرالیا سقوط کرد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش ترامپ به حمایت ایران از توافق آتش بس با حماس نگاه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به ایران پس از تهدید اسرائیل تحول خواهد یافت؟ رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌ها درباره برگزاری تناسبی انتخابات در تهران توضیح داد
سرخط خبرها

ادعای یک شرکت فناوری آمریکایی: ده‌ها موسسه اسرائیلی توسط ایران هک شده است

  • کد خبر: ۹۷۸۲۶
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۹
ادعای یک شرکت فناوری آمریکایی: ده‌ها موسسه اسرائیلی توسط ایران هک شده است
یک شرکت فناوری آمریکایی گزارش داده ایران ده‌ها موسسه و نهاد وابسته به رژیم صهیونیستی را هک کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت فناوری «سایبریزن» در گزارشی روز سه‌شنبه مدعی شده ایران با کمک نائبانش ده‌ها نهاد مربوط به رژیم صهیونیستی را هک کرده است.

دفتر مرکزی شرکت سایبریزن در شهر «بوستون» در ایالت ماساچوست واقع است با این حال، این شرکت دفاتری هم در لندن، توکیو و تل‌آویو دارد.

روزنامه صهیونیستی «جروزالم‌پست» که گزارش شرکت سایبریزن را بررسی کرده می‌گوید این گزارش اطلاعات جدیدی درباره عمق نفوذ ایران و گروه‌های نیابتی‌اش به ده‌ها نهاد خصوصی و دولتی متعلق به رژیم اسرائیل طی سال گذشته میلادی را در اختیار قرار می‌دهد.

طبق گزارش سایبریزن هدف ایران از انجام این حملات تلاش برای جاسوسی، به دست آوردن اطلاعات حساس و ایجاد هرج و مرج در فلسطین اشغالی و ضربه زدن به نهادهای رژیم اسرائیل بوده است. 

در گزارش سایبریزن با بیان این ادعا که گروه «عصای موسی» یک گروه ایرانی است نوشته این گروه برای اولین بار در اکتبر ۲۰۲۱ شناسایی شد و هدفش ضربه زدن به شرکت‌های اسرائیلی از طریق درز دادن اطلاعات حساس است.

روزنامه جروزالم‌پست به نقل از مقام‌های فعلی و سابق رژیم صهیونیستی گزارش داده که اصلی‌ترین نوآوری گروه عصای موسی این است که فعالیت‌های این گروه کمتر به استفاده از تکنیک‌های بدیع متکی است و بیشتر، بر اساس تحقیقات عمیق برای یافتن بخش‌های آسیب‌پذیر رژیم اسرائیل متمرکز است.

گروه عصای موسی، طبق نوشته جروزالم‌پست، صنایع مختلفی از بخش انرژی گرفته تا گردشگری و مسافرت را هدف قرار می‌دهد. در گزارش شرکت سایبریزین آمده اهداف گروه عصای موسی با دکترین سایبری ایران که ضربه زدن به نهادهای دولتی و نظامی دشمنان ژئوپولتیک این کشور است همسویی دارد.

در بخش دیگری از گزارش تصریح شده که رفتار «عصای موسی» با مجرمان سایبری که با استفاده از باج‌افزارها قربانیانشان را به پرداخت پول مجبور می‌کنند تفاوت دارد. سایبریزین تصریح می‌کند: «بر خلاف مجرمان سایبری که از باج‌افزار برای وادار کردن قربانیان به پرداخت پول استفاده می‌کنند ارزیابی می‌شود که گروه عصای موسی بدون مطالبه باج اقدام به درز اطلاعات حساس می‌کند و همان‌طور که ارزیابی‌ها نشان می‌دهند اهداف آنها ماهیتاً سیاسی است.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->