قدردانی شهردار تهران از خدمات و پروژه‌های توسعه‌ای در مشهد شهردار مشهد مقدس: وظیفه شهرداری‌ها خدمت به مردم است سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر
سرخط خبرها

آیت الله علم الهدی: چهار سوال نسل امروز از انقلاب اسلامی چیست؟

  • کد خبر: ۹۸۰۷۲
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۰
آیت الله علم الهدی: چهار سوال نسل امروز از انقلاب اسلامی چیست؟
امام جمعه مشهد مقدس گفت: امروز در چهل و سومین دهه فجر، چهار سوال برای این نسل مطرح است که باید به آن پاسخ دهیم، برای نسل سوم و چهارم انقلاب که زمان ستمشاهی و روزهای انقلاب را درک نکرده‌اند، چهار سوال «چرا انقلاب کردیم؟»، «چطور انقلاب کردیم؟»، «دستاورد این انقلاب چه بود؟» و «آخر و نتیجه این انقلاب به کجا می‌رسد» مطرح است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه مشهد مقدس که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به رحلت آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی، این واقعه را از دست دادن سرمایه است توصیف و اظهار کرد: مرحوم آیت‌الله‌العظمی صافی یک سرمایه عظیم و ارزشمند برای روحانیت، حوزه‌های علمیه و جهان شیعه بود.

وی ادامه داد: هیچ‌گاه در پهنه وسیع عمر، قلم از دست ایشان نیفتاد و همه ساعات و دقایق عمرش توفیقات خدمتگزاری به اسلام، دین و مسلمین بود و در ابعاد مختلف زندگی‌اش نقش استوانه و رکن را ایفا کرد.

امام جمعه مشهد مقدس به نقش آیت‌الله العظمی صافی در شورای نگهبان ابتدای انقلاب و جریان قانون‌گذاری کشور اشاره کرد و گفت: بعد از پیروزی انقلاب، وجود آیت‌الله العظمی صافی در شورای نگهبان در شرایطی که تجربه‌ای در جهت نظارت بر جریان قانون‌گذاری کشور و تطبیق آن با احکام شریعت وجود نداشت، نقش یک رکن را ایفا کرد نه تنها از نگاه شرع بلکه ایشان با نگاهی برنامه‌ای به بررسی قوانین پرداخت.

چهار سوال نسل امروز از انقلاب اسلامی

وی با بیان این‌که عمده محور زندگی اجتماعی امروز ما را نسل‌های سوم و چهارم انقلاب تشکیل می‌دهند، خاطرنشان کرد: امروز در چهل و سومین دهه فجر، چهار سوال برای این نسل مطرح است که باید به آن پاسخ دهیم، تصریح کرد: برای نسل سوم و چهارم انقلاب که زمان ستمشاهی و روزهای انقلاب را درک نکرده‌اند، چهار سوال «چرا انقلاب کردیم؟»، «چطور انقلاب کردیم؟»، «دستاورد این انقلاب چه بود؟» و «آخر و نتیجه این انقلاب به کجا می‌رسد» مطرح است.

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان این‌که در نمازجمعه امروز به دو سوال پاسخ خواهیم داد، افزود: ابتدا باید ایران را بشناسید که سرزمینی مالامال از ثروت‌های خدادادی است، کشوری که در کنار سرزمین حاصلخیز و منابع طبیعی، از طریق اقیانوس هند به سه قاره متصل است.

وی در تبیین چراییِ شکل‌گیری انقلاب، با تأکید بر این‌که ایران از نظر جغرافیایی در یک موقعیتی حساس و راهبردی جهانی قرار دارد که برای قدرتمندان برای تسلط بر دنیا حائز اهمیت است، ابراز کرد: از روزی که استعمار در جنگ جهانی اول و دوم شروع شد، همه قدرت‌های استعمارگر از پرتغالی‌ها، روس تزار، انگلیس‌ها، فرانسوی‌ها تا نظام نازی، آلمانی‌ها و آمریکا به این سرزمین چشم داشتند.

ایجاد ژاندارم جهانی استکبار در رژیم پهلوی

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در طول تاریخ جریان‌های مسلط چه در دوران قاجار و چه دوران پهلوی ما را تحقیر کردند، رضاخان و پسرش به‌عنوان یک مزدور و ژاندارم از طرف انگلیس و آمریکا بر این مملکت مسلط شدند که همه چیز مملکت را به آنان بدهند و برای آمریکا و انگلیس دژبانی کنند.

وی با بیان این‌که رژیم ستمشاهی همه ثروت و هستی مردم را گرفته و آنان را تحقیر کردند، گفت: پول‌های روزی ۶ میلیون بشکه نفت را به‌صورت کاخ‌ها و ویلاهای در اروپای و آمریکا تبدیل کردند که امروز پس از ۴۰ سال، آنجا با پول این ملت بهترین زندگی مرفه را دارند.

آیت‌الله علم‌الهدی به چگونگی وقوع انقلاب اسلامی اشاره و اظهار کرد: در طول تاریخ جریان‌هایی قصد انجام انقلاب داشتند، عده‌ای می‌خواستند به کمک مستکبر غربی یعنی آمریکا انقلاب کرده و دموکراسی آمریکایی ایجاد کنند و جریان‌های چپ نیز می‌گفتند باید با کمک مستکبر شرقی و شوروی با شاه و امپریالیسم جنگید.

انقلاب اسلامی چطور پیروز شد؟

وی با بیان این‌که ما به دو علت انقلاب کردیم، ادامه داد: متدینین ما شیعه بودند و فرهنگ عاشورایی و از طرفی، رهبری داشتند که با استفاده از ایمان و باور عاشورایی و شیعه‌گری مؤمنین، آنان را راه انداخت و گفت خط حرکت را از امام حسین (علیه‌السلام) یاد بگیرید، در مقابل شربنل و مسلسل دشمن بایستید و پیروز شوید.

عضو مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: کارتر، رئیس جمهور آمریکا روزهای اول پیروزی انقلاب رئیس سازمان سیا را توبیخ کرد که اطلاعات شما نسبت به ایران ناقص بود و نتوانستید چنین انقلابی را پیش‌بینی کنید که دست ما را از ان کشور قطع کند، رئیس سازمان سیا جواب داد اطلاعات ما کامل بود اما تنها یک چیز را نتوانستیم پیش‌بینی کنیم.

وی در بیان جواب رئیس سیا به توبیخ خود، خاطرنشان کرد: رئیس سیا پاسخ داد «بین مردم، اقوام و قبایل ایران اختلاف ایجاد کرده بودیم و مردم را طوری ساخته بودیم که به هیچ وجه مزاحم حضور و حاکمیت ما نشوند، فقط یک چیز را پیش‌بینی نکرده بودیم که نه ما و نه هیچ مغز سیاسی نیز نمی‌تواند پیش‌بینی کند، این‌که یک پیرمرد ۷۸ ساله که ۱۳ سال است از این مملکت بیرون کردند، اسمش، کتابش و حرفش قاچاق است و طرفدارانش سرکوب شده‌اند، با یک قلم و کاغذ، ۳۵ میلیون آدم را به‌هم بدوزد و یک انفجار همگانی در این کشور ایجاد کند».

آیت‌الله علم‌الهدی خطاب به نسل جوان امروز گفت: انقلاب این‌طور پیروز شد و این پیروزی انقلاب در روی کره زمین در همه ملت‌ها و در کشورها بی‌نظیر است.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->