تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

آیت الله علم الهدی: چهار سوال نسل امروز از انقلاب اسلامی چیست؟

  • کد خبر: ۹۸۰۷۲
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۰
آیت الله علم الهدی: چهار سوال نسل امروز از انقلاب اسلامی چیست؟
امام جمعه مشهد مقدس گفت: امروز در چهل و سومین دهه فجر، چهار سوال برای این نسل مطرح است که باید به آن پاسخ دهیم، برای نسل سوم و چهارم انقلاب که زمان ستمشاهی و روزهای انقلاب را درک نکرده‌اند، چهار سوال «چرا انقلاب کردیم؟»، «چطور انقلاب کردیم؟»، «دستاورد این انقلاب چه بود؟» و «آخر و نتیجه این انقلاب به کجا می‌رسد» مطرح است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه مشهد مقدس که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به رحلت آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی، این واقعه را از دست دادن سرمایه است توصیف و اظهار کرد: مرحوم آیت‌الله‌العظمی صافی یک سرمایه عظیم و ارزشمند برای روحانیت، حوزه‌های علمیه و جهان شیعه بود.

وی ادامه داد: هیچ‌گاه در پهنه وسیع عمر، قلم از دست ایشان نیفتاد و همه ساعات و دقایق عمرش توفیقات خدمتگزاری به اسلام، دین و مسلمین بود و در ابعاد مختلف زندگی‌اش نقش استوانه و رکن را ایفا کرد.

امام جمعه مشهد مقدس به نقش آیت‌الله العظمی صافی در شورای نگهبان ابتدای انقلاب و جریان قانون‌گذاری کشور اشاره کرد و گفت: بعد از پیروزی انقلاب، وجود آیت‌الله العظمی صافی در شورای نگهبان در شرایطی که تجربه‌ای در جهت نظارت بر جریان قانون‌گذاری کشور و تطبیق آن با احکام شریعت وجود نداشت، نقش یک رکن را ایفا کرد نه تنها از نگاه شرع بلکه ایشان با نگاهی برنامه‌ای به بررسی قوانین پرداخت.

چهار سوال نسل امروز از انقلاب اسلامی

وی با بیان این‌که عمده محور زندگی اجتماعی امروز ما را نسل‌های سوم و چهارم انقلاب تشکیل می‌دهند، خاطرنشان کرد: امروز در چهل و سومین دهه فجر، چهار سوال برای این نسل مطرح است که باید به آن پاسخ دهیم، تصریح کرد: برای نسل سوم و چهارم انقلاب که زمان ستمشاهی و روزهای انقلاب را درک نکرده‌اند، چهار سوال «چرا انقلاب کردیم؟»، «چطور انقلاب کردیم؟»، «دستاورد این انقلاب چه بود؟» و «آخر و نتیجه این انقلاب به کجا می‌رسد» مطرح است.

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان این‌که در نمازجمعه امروز به دو سوال پاسخ خواهیم داد، افزود: ابتدا باید ایران را بشناسید که سرزمینی مالامال از ثروت‌های خدادادی است، کشوری که در کنار سرزمین حاصلخیز و منابع طبیعی، از طریق اقیانوس هند به سه قاره متصل است.

وی در تبیین چراییِ شکل‌گیری انقلاب، با تأکید بر این‌که ایران از نظر جغرافیایی در یک موقعیتی حساس و راهبردی جهانی قرار دارد که برای قدرتمندان برای تسلط بر دنیا حائز اهمیت است، ابراز کرد: از روزی که استعمار در جنگ جهانی اول و دوم شروع شد، همه قدرت‌های استعمارگر از پرتغالی‌ها، روس تزار، انگلیس‌ها، فرانسوی‌ها تا نظام نازی، آلمانی‌ها و آمریکا به این سرزمین چشم داشتند.

ایجاد ژاندارم جهانی استکبار در رژیم پهلوی

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در طول تاریخ جریان‌های مسلط چه در دوران قاجار و چه دوران پهلوی ما را تحقیر کردند، رضاخان و پسرش به‌عنوان یک مزدور و ژاندارم از طرف انگلیس و آمریکا بر این مملکت مسلط شدند که همه چیز مملکت را به آنان بدهند و برای آمریکا و انگلیس دژبانی کنند.

وی با بیان این‌که رژیم ستمشاهی همه ثروت و هستی مردم را گرفته و آنان را تحقیر کردند، گفت: پول‌های روزی ۶ میلیون بشکه نفت را به‌صورت کاخ‌ها و ویلاهای در اروپای و آمریکا تبدیل کردند که امروز پس از ۴۰ سال، آنجا با پول این ملت بهترین زندگی مرفه را دارند.

آیت‌الله علم‌الهدی به چگونگی وقوع انقلاب اسلامی اشاره و اظهار کرد: در طول تاریخ جریان‌هایی قصد انجام انقلاب داشتند، عده‌ای می‌خواستند به کمک مستکبر غربی یعنی آمریکا انقلاب کرده و دموکراسی آمریکایی ایجاد کنند و جریان‌های چپ نیز می‌گفتند باید با کمک مستکبر شرقی و شوروی با شاه و امپریالیسم جنگید.

انقلاب اسلامی چطور پیروز شد؟

وی با بیان این‌که ما به دو علت انقلاب کردیم، ادامه داد: متدینین ما شیعه بودند و فرهنگ عاشورایی و از طرفی، رهبری داشتند که با استفاده از ایمان و باور عاشورایی و شیعه‌گری مؤمنین، آنان را راه انداخت و گفت خط حرکت را از امام حسین (علیه‌السلام) یاد بگیرید، در مقابل شربنل و مسلسل دشمن بایستید و پیروز شوید.

عضو مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: کارتر، رئیس جمهور آمریکا روزهای اول پیروزی انقلاب رئیس سازمان سیا را توبیخ کرد که اطلاعات شما نسبت به ایران ناقص بود و نتوانستید چنین انقلابی را پیش‌بینی کنید که دست ما را از ان کشور قطع کند، رئیس سازمان سیا جواب داد اطلاعات ما کامل بود اما تنها یک چیز را نتوانستیم پیش‌بینی کنیم.

وی در بیان جواب رئیس سیا به توبیخ خود، خاطرنشان کرد: رئیس سیا پاسخ داد «بین مردم، اقوام و قبایل ایران اختلاف ایجاد کرده بودیم و مردم را طوری ساخته بودیم که به هیچ وجه مزاحم حضور و حاکمیت ما نشوند، فقط یک چیز را پیش‌بینی نکرده بودیم که نه ما و نه هیچ مغز سیاسی نیز نمی‌تواند پیش‌بینی کند، این‌که یک پیرمرد ۷۸ ساله که ۱۳ سال است از این مملکت بیرون کردند، اسمش، کتابش و حرفش قاچاق است و طرفدارانش سرکوب شده‌اند، با یک قلم و کاغذ، ۳۵ میلیون آدم را به‌هم بدوزد و یک انفجار همگانی در این کشور ایجاد کند».

آیت‌الله علم‌الهدی خطاب به نسل جوان امروز گفت: انقلاب این‌طور پیروز شد و این پیروزی انقلاب در روی کره زمین در همه ملت‌ها و در کشورها بی‌نظیر است.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->