صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است
سرخط خبرها

۹۰۰۰ گونه درختی که هنوز کشف نشده اند!

  • کد خبر: ۹۸۲۵۴
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۵
۹۰۰۰ گونه درختی که هنوز کشف نشده اند!
کارشناسان محیط زیست معتقدند: سیاره زمین دارای بیش از ۹ هزار گونه درختی است که هنوز کشف نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، گروهی از کارشناسان زیست محیطی در تلاشی بلندپروازانه که اولین در نوع خود است، سعی کردند تخمین بزنند چند نوع درخت روی کره زمین وجود دارد و درنهایت مشخص شد سیاره ما مملو از هزاران گونه درختی است که هنوز کشف نشده اند.

در این بررسی بین المللی که بیش از ۱۰۰ کارشناس و محقق مشارکت داشتند، تخمین زده شد که در مجموع تقریبا ۷۳ هزار گونه درخت روی زمین وجود دارد، با این حال تا کنون تنها حدود ۶۴ هزار گونه از آن‌ها ثبت شده اند.

به گفته کارشناسان، مابقی گونه‌های درختی کشف نشده معادل ۹۲۰۰ گونه است که تاکنون از توجه و مطالعات علمی دور بوده اند.

این گروه کارشناسی بین المللی گفته اند: ما مجموعه داده‌های فردی را در یک مجموعه داده عظیم جهانی از اطلاعات درختان ترکیب کردیم. هر مجموعه داده مربوط به حضور یک کارشناس در یک منطقه جنگلی است که تک تک درخت‌ها را اندازه گرفته و اطلاعاتی درباره گونه‌های درخت، بزرگی و دیگر ویژگی‌های آن‌ها جمع آوری کرده است. شمارش تعداد گون‌های درخت در سراسر جهان مانند یک پازل است که قطعات آن در سراسر جهان پخش شده است.

به گفته کارشناسان، این تجزیه و تحلیل شناخت مهمی را درباره چگونگی توزیع و رشد درختان در سراسر جهان ارائه می‌دهد. بررسی‌ها در مقیاس قاره‌ای نشان داد که تقریبا ۴۳ درصد از کل گونه‌های درختی زمین در آمریکای جنوبی و پس از آن در اوراسیا (۲۲ درصد)، آفریقا (۱۶ درصد)، آمریکای شمالی (۱۵ درصد) و اقیانوسیه (۱۱ درصد) قرار دارند. همچنین کارشناسان بر این باورند که به احتمال زیاد گونه‌های کشف نشده بیش از هر قاره دیگری در آمریکای جنوبی وجود دارند.

نتیجه یک مطالعه بزرگ که مدت ۱۰ سال در جنگل‌های آمازون انجام شد، نشان می‌دهد که ۳۹۰ میلیارد اصله درخت در ۱۶ هزار گونه مختلف در این جنگل‌ها وجود دارد. گستردگی جنگل‌های پهناور آمازون که مساحت آن‌ها معادل ۴۸ ایالت آمریکا است مانع از آن شده بود که از درختان این گستره سبز که بخش‌هایی از برزیل، پرو، کلمبیا و همچنین گویان و سورینام را اشغال کرده است، سرشماری جامعی انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->