برخی از مدارس آموزش و پرورش ناحیه هفت مشهد فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد واکنش اورژانس به ماجرای تجاوز به یک زن در آمبولانس جان باختن ۸ نفر در تصادف مرگبار اتوبان غدیر (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است
سرخط خبرها

۹۰۰۰ گونه درختی که هنوز کشف نشده اند!

  • کد خبر: ۹۸۲۵۴
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۵
۹۰۰۰ گونه درختی که هنوز کشف نشده اند!
کارشناسان محیط زیست معتقدند: سیاره زمین دارای بیش از ۹ هزار گونه درختی است که هنوز کشف نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، گروهی از کارشناسان زیست محیطی در تلاشی بلندپروازانه که اولین در نوع خود است، سعی کردند تخمین بزنند چند نوع درخت روی کره زمین وجود دارد و درنهایت مشخص شد سیاره ما مملو از هزاران گونه درختی است که هنوز کشف نشده اند.

در این بررسی بین المللی که بیش از ۱۰۰ کارشناس و محقق مشارکت داشتند، تخمین زده شد که در مجموع تقریبا ۷۳ هزار گونه درخت روی زمین وجود دارد، با این حال تا کنون تنها حدود ۶۴ هزار گونه از آن‌ها ثبت شده اند.

به گفته کارشناسان، مابقی گونه‌های درختی کشف نشده معادل ۹۲۰۰ گونه است که تاکنون از توجه و مطالعات علمی دور بوده اند.

این گروه کارشناسی بین المللی گفته اند: ما مجموعه داده‌های فردی را در یک مجموعه داده عظیم جهانی از اطلاعات درختان ترکیب کردیم. هر مجموعه داده مربوط به حضور یک کارشناس در یک منطقه جنگلی است که تک تک درخت‌ها را اندازه گرفته و اطلاعاتی درباره گونه‌های درخت، بزرگی و دیگر ویژگی‌های آن‌ها جمع آوری کرده است. شمارش تعداد گون‌های درخت در سراسر جهان مانند یک پازل است که قطعات آن در سراسر جهان پخش شده است.

به گفته کارشناسان، این تجزیه و تحلیل شناخت مهمی را درباره چگونگی توزیع و رشد درختان در سراسر جهان ارائه می‌دهد. بررسی‌ها در مقیاس قاره‌ای نشان داد که تقریبا ۴۳ درصد از کل گونه‌های درختی زمین در آمریکای جنوبی و پس از آن در اوراسیا (۲۲ درصد)، آفریقا (۱۶ درصد)، آمریکای شمالی (۱۵ درصد) و اقیانوسیه (۱۱ درصد) قرار دارند. همچنین کارشناسان بر این باورند که به احتمال زیاد گونه‌های کشف نشده بیش از هر قاره دیگری در آمریکای جنوبی وجود دارند.

نتیجه یک مطالعه بزرگ که مدت ۱۰ سال در جنگل‌های آمازون انجام شد، نشان می‌دهد که ۳۹۰ میلیارد اصله درخت در ۱۶ هزار گونه مختلف در این جنگل‌ها وجود دارد. گستردگی جنگل‌های پهناور آمازون که مساحت آن‌ها معادل ۴۸ ایالت آمریکا است مانع از آن شده بود که از درختان این گستره سبز که بخش‌هایی از برزیل، پرو، کلمبیا و همچنین گویان و سورینام را اشغال کرده است، سرشماری جامعی انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->