ویدئو | ورود گرد و خاک شدید به مشهد از سمت جاده کلات (۵ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پرستاری کشور مطرح کرد: کاهش میزان مهاجرت پرستاران | فوق‌العاده خاص روی میز دولت مانده است آمادگی هلال احمر خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی در ایام اربعین ضرورت اصلاح جدی ساختار هیئت‌های بدوی و تجدیدنظر تامین اجتماعی در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی دقیق هواشناسی با برج راداری مشهد بازنشستگان خطاب به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مگر معوقات بازنشستگان چقدر است که پرداخت آن را چهار ماه عقب انداخته‌اید ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی توسط پلیس مرزبانی از معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه خبر؟ مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی کاشمر از ابتدای مرداد ۱۴۰۴ شر مهندس سارق از  سر خودرو‌های مشهد کم شد موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) معاون تربیت‌بدنی آموزش و پرورش: سرانه فضای ورزشی مدارس باید به یک مترمربع برسد جاده هراز مسدود می‌شود + جزئیات بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران همچنان در انتظار صدور فیش معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ تخلفات ثبت شده در QRکدهای نصب شده در مدارس پیگیری شدند خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی به معنای تغییر محل مراجعه از شعبه به کارگزاری نیست مدیران مدارس حق ندارند از ثبت‌نام دانش‌آموزان ضعیف امتناع کنند مرحله دوم وام ضروری بازنشستگان کشوری چه زمانی پرداخت می‌شود؟ طراحی بسته ملی بازیابی روانی کودکان پس از جنگ ۱۲ روزه دستگیری شرور غرب تهران توسط پلیس اطلاعات + تصویر فروش پلاستیک به نرخ نان | گلایه مردم از قیمت گذاری پلاستیک در نانوایی‌ها مواد فروش تهرانپارس با ۴۵ کیلو تریاک دستگیر شد جزئیات ارائه گذرنامه اربعین ویژه بازنشستگان کشوری استان تهران  سازمان محیط زیست در حال پیگیری تأمین حق تالاب‌های کشور برخورد با ۷ واحد غیرمجاز تفکیک زباله در یکی از شهرستان‌های تهران ۲۱ تاکسیدرمی حیوانات وحشی در تهران کشف و ضبط شدند مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای خراسان رضوی: پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که مهر تا آبان موجودی مخازن سد‌ها را از دست خواهیم داد
سرخط خبرها

۹۰۰۰ گونه درختی که هنوز کشف نشده اند!

  • کد خبر: ۹۸۲۵۴
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۵
۹۰۰۰ گونه درختی که هنوز کشف نشده اند!
کارشناسان محیط زیست معتقدند: سیاره زمین دارای بیش از ۹ هزار گونه درختی است که هنوز کشف نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، گروهی از کارشناسان زیست محیطی در تلاشی بلندپروازانه که اولین در نوع خود است، سعی کردند تخمین بزنند چند نوع درخت روی کره زمین وجود دارد و درنهایت مشخص شد سیاره ما مملو از هزاران گونه درختی است که هنوز کشف نشده اند.

در این بررسی بین المللی که بیش از ۱۰۰ کارشناس و محقق مشارکت داشتند، تخمین زده شد که در مجموع تقریبا ۷۳ هزار گونه درخت روی زمین وجود دارد، با این حال تا کنون تنها حدود ۶۴ هزار گونه از آن‌ها ثبت شده اند.

به گفته کارشناسان، مابقی گونه‌های درختی کشف نشده معادل ۹۲۰۰ گونه است که تاکنون از توجه و مطالعات علمی دور بوده اند.

این گروه کارشناسی بین المللی گفته اند: ما مجموعه داده‌های فردی را در یک مجموعه داده عظیم جهانی از اطلاعات درختان ترکیب کردیم. هر مجموعه داده مربوط به حضور یک کارشناس در یک منطقه جنگلی است که تک تک درخت‌ها را اندازه گرفته و اطلاعاتی درباره گونه‌های درخت، بزرگی و دیگر ویژگی‌های آن‌ها جمع آوری کرده است. شمارش تعداد گون‌های درخت در سراسر جهان مانند یک پازل است که قطعات آن در سراسر جهان پخش شده است.

به گفته کارشناسان، این تجزیه و تحلیل شناخت مهمی را درباره چگونگی توزیع و رشد درختان در سراسر جهان ارائه می‌دهد. بررسی‌ها در مقیاس قاره‌ای نشان داد که تقریبا ۴۳ درصد از کل گونه‌های درختی زمین در آمریکای جنوبی و پس از آن در اوراسیا (۲۲ درصد)، آفریقا (۱۶ درصد)، آمریکای شمالی (۱۵ درصد) و اقیانوسیه (۱۱ درصد) قرار دارند. همچنین کارشناسان بر این باورند که به احتمال زیاد گونه‌های کشف نشده بیش از هر قاره دیگری در آمریکای جنوبی وجود دارند.

نتیجه یک مطالعه بزرگ که مدت ۱۰ سال در جنگل‌های آمازون انجام شد، نشان می‌دهد که ۳۹۰ میلیارد اصله درخت در ۱۶ هزار گونه مختلف در این جنگل‌ها وجود دارد. گستردگی جنگل‌های پهناور آمازون که مساحت آن‌ها معادل ۴۸ ایالت آمریکا است مانع از آن شده بود که از درختان این گستره سبز که بخش‌هایی از برزیل، پرو، کلمبیا و همچنین گویان و سورینام را اشغال کرده است، سرشماری جامعی انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->