وضعیت نامشخص ورزشگاه آزادی برای میزبانی از هواداران دربی سازمان لیگ: دربی پنجشنبه (۹ اسفند ۱۴۰۳) برگزار می‌شود انتخابات فدراسیون فوتبال در موعد مقرر برگزار می‌شود؟ دی بروینه در منچسترسیتی می‌ماند ایران میزبان جام جهانی فوتبال خیابانی شد خوش‌خبری برای استقلالی‌ها | ماشاریپوف به دربی می‌رسد پیام حیدری داور دربی استقلال و پرسپولیس شد بازیکنان و مربیان استقلال خواستار برگزاری دربی! آیا دربی استقلال و پرسپولیس لغو شد؟ نوازی، سرمربی استقلال در دربی پایتخت همه عربستان به دنبال گواردیولا جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس درباره نماینده ووشو استان در لیگ برتر | یک تیم داریم، اما تیم نداریم! بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

پاس گرگان پدیده لیگ برتر والیبال در سال ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۹۸۸۵۲
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۱
پاس گرگان پدیده لیگ برتر والیبال در سال ۱۴۰۰
تیم پاس گرگان با پیروزی مقابل نماینده گنبد، هشتمین و آخرین سهمیه پلی‌آف را گرفت.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، نبرد سنگین و تعیین‌کننده شهرداری گنبد و پاس گرگان به سود شاگردان عیسی سنگدوینی تمام شد تا هشتمین سهمیه پلی‌آف به سود گرگانی‌ها ثبت شود.
این رقابت درحالی با نتیجه سه بر یک تمام شد که در دور رفت نیز پاس گرگان با نتیجه سه بر یک از سد شهرداری گنبد گذشته بود.
در رقابت گرگانی‌ها در ست‌های اول، سوم و چهارم به ترتیب به امتیازات ۲۷ بر ۲۵، ۲۵ بر ۲۲ و ۲۵ بر ۲۰ رسیدند. شهرداری گنبد هم در ست دوم موفق به پیروزی ۲۵ بر ۲۰ شد.
اگر چند هفته پیش قرار بر گرفتن نظرسنجی و نظرخواهی از اهالی والیبال در خصوص پدیده این فصل لیگ برتر بود، بدون شک همه نگاه‌ها و نشانه‌ها به سمت و سوی تیم کم امکانات راهیاب ملل مریوان و آرش صادقیانی می‌چرخید، اما امروز در آستانه پایان دور گروهی لیگ برتر والیبال، همه بدون استثنا یکصدا از تیم شگفتی ساز پاس گرگان می‌گویند.
پاس تیمی جوان که با یک مشت سرباز کم توقع، ولی پر انگیره نه تنها در سال اول حضورش توانست خود را در جمع تیم‌های با امکانات سراپا نگه دارد بلکه در عین ناباوری موفق به سر در آوردن از مرحله پلی آف شد!
صد البته جدا از توانمندی بازیکنانی که بی چشمداشت مادی جنگیده و خیلی هایشان با این تیم گل کرده اند، باید از تلاش‌ها و همت و پایمردی عیسی سنگدوینی گفت که در فرآیندی چند ساله دوباره توانست نام پاس را بلندآوازه کند! این پاس، بی هیچ بحث و گفتگو مدیون اوست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->