قتل نمازگزاری در فرانسه با ده‌ها ضربه چاقو واکنش ترامپ به حملات اخیر روسیه به کی‌یف یمن به ۲ هدف راهبردی در یافا و عسقلان و ناو‌های آمریکایی حمله پهپادی کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) با تحلیل شرایط، احساسی عمل نکنیم توضیحات عراقچی در پایان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا+ فیلم زمان و مکان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به پایان رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه امدادرسانی برای حادثه انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور رئیس جمهور پزشکیان برای بررسی وضعیت و علل حادثه بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی درباره دیدار با ترامپ: «بسیار نمادین» بود و می‌تواند «تاریخی» شود بقائی از ادامه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در فضای جدی خبرداد توضیحات بقائی درباره جزئیات دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا کورسک روسیه آزاد شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپادی ارتش ترکیه به شمال عراق (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین درباره ادامه مذاکرات (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۵۶ فلسطینی در غزه | شمار شهدا به ۵۱ هزار و ۴۹۵ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به پایگاه هوایی صهیونیست‌ها (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: موضوع توان دفاعی در مذاکرات مطرح نبوده و نیست دستور ویژه وزیر کشور به استاندار هرمزگان در پی انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین پیشنهاد حماس برای تحقق آتش‌بس ۵ ساله در غزه تظاهرات مردم آلمان در محکومیت کشته‌شدن جوان سیاه‌پوست به دست پلیس جان کری: ترامپ به دنبال صلح بین اوکراین و روسیه است دیدار وزرای میراث فرهنگی ایران و ترکیه | صالحی امیری: توسعه گردشگری، نیاز دو کشور است ۱۹ حمله هوایی آمریکا به یمن | اعتراف به کشتار غیرنظامیان یمنی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تیراندازی مجدد پاکستان در مرز کشمیر (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: باید از بحث‌های حاشیه‌ای و غیرمهم در عمل، نه در حرف، پرهیز کنیم آتش‌سوزی مهیب در فرودگاه بین‌المللی لاهور پاکستان+ فیلم (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمریکا زمان آغاز جنگ در شرق اروپا را به اسرائیل گفته است | سه‌شنبه یا چهارشنبه زمان احتمالی حمله روسیه

  • کد خبر: ۹۹۰۹۷
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۴
آمریکا زمان آغاز جنگ در شرق اروپا را به اسرائیل گفته است | سه‌شنبه یا چهارشنبه زمان احتمالی حمله روسیه
منابع خبری عبری فاش کردند که آمریکا، رژیم صهیونیستی را در جریان زمان احتمالی حمله روسیه به اوکراین قرار داده است و به همین دلیل این رژیم درصدد خارج کردن فوری شهروندان خود از اوکراین است.

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با هشدارهای غرب نسبت به نزدیک شدن حمله احتمالی روسیه به اوکراین، رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند؛ واشنگتن به مقامات رژیم صهیونیستی اطلاع داده است که این حمله ممکن است طی سه‌شنبه و یا چهارشنبه آغاز شود.

روزنامه عبری زبان هاآرتص در این باره گزارش داد: به همین منظور مقامات اسرائیل به تلاش‌ها برای خارج کردن شهروندان خود از اوکراین سرعت بخشیده‌اند.

روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت نیز در این باره نوشت: بر اساس اطلاعاتی که تل‌آویو از واشنگتن دریافت کرده است، اسرائیل تا چهارشنبه فرصت دارد تا شهروندانش را از اوکراین خارج کند.

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در این باره گفت: "دیروز دستور خروج بیشتر آمریکایی‌هایی که هنوز در سفارت آمریکا در کی‌یف هستند را صادر کردیم. خطر حمله نظامی روسیه به اندازه کافی زیاد است و تهدید به اندازه کافی قریب الوقوع است که این کار عاقلانه‌ای است."

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->