ویدیو| ضربات پنالتی بازی رئال و اتلتیکومادرید در لیگ قهرمانان(۲۳ اسفند ۱۴۰۳) نتیجه و فیلم خلاصه بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید در لیگ قهرمانان اروپا(۲۳ اسفند ۱۴۰۳)| مادریدی‌ها، کابوس همیشه سیمئونه! افتخارآفرینی خبرنگاران مؤسسه شهرآرا در جشنواره رسانه‌های ورزشی | ۵ جایزه برای شهرآرا برگزیدگان نخستین جشنواره رسانه‌های ورزشی خراسان رضوی مشخص شدند رئیس کمیسیون ورزش شورای شهر مشهد: در ورزش همگانی سرآمد هستیم، حالا نوبت ورزش قهرمانی است شهردار مشهدمقدس: مشهد در حوزه رسانه و ورزش همیشه پیشتاز بوده است پخش زنده بازی برگشت رئال مادرید و اتلتیکومادرید (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت بازی نساجی و سپاهان در هفته بیست و سوم لیگ برتر | طلایی پوشان به دنبال جبران مافات هجومی‌ترین مثلث کشنده جهان در بارسلونا | خط حمله رئال در جایگاه دوم بازگشت مصدومان پرسپولیس تأثیری نداشت؛ ترکیب فعلاً تغییری نمی‌کند مشکلات مالی آلومینیوم به اتوبوس تیم هم کشید | راننده اتوبوس، بازیکنان را پیاده کرد! عذرخواهی عجیب کوجو از استقلالی‌ها + عکس استوری کری سنگین سعودی‌ها برای بیرانوند؛ الان بخواب! +عکس اعتصاب در ذوب‌آهن تبعات حذف از آسیا؛ شروع تغییرات در استقلال هشدار جدی در پست شماره‌یک تیم ملی | بیرانوند-حسینی؛ یکی بدتر از دیگری سرلک، غایب بزرگ بازی با ملوان
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید مهدی منصوب‌زاده

  • کد خبر: ۹۹۱۵۹
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید مهدی منصوب‌زاده
شهید مهدی منصوب زاده از کودکی و نوجوانی از کارکردن ننگ نداشت، هرکاری از برف‌روبی گرفته تا بنایی و فروش لباس در بازار انجام می‌داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برای اینکه جوانان محله را کنارهم جمع کند، تیم فوتبال وحدت را پایه‌گذاری و لباس ورزشی برای تیم تهیه کرد. به بازی‌های تیم‌ملی و باشگاه ابومسلم علاقه زیادی داشت و حتی برای مسابقات ابومسلم که در تهران برگزار می‌شد، به آنجا می‌رفت. مهدی فرزند ارشد خانواده بود و اول آذر ۱۳۴۲ متولد شد.

از کودکی و نوجوانی از کارکردن ننگ نداشت، هرکاری از برف‌روبی گرفته تا بنایی و فروش لباس در بازار انجام می‌داد. مادر شهید درباره صفات او می‌گوید: «از صفات خوب مهدی این بود که دروغ نمی‌گفت.» وی با اشاره به فعالیت و حضور شهید در راهپیمایی‌های قبل از انقلاب و ابتکار عملش ادامه داد: «قبل از انقلاب در راهپیمایی‌ها شرکت فعال داشت، با ابتکار و خلاقیت با خاک اره مرگ بر شاه نوشته و آتش زده بود یا از کار‌های دیگرش این بود که به‌دلیل خط و نقاشی خوبی که داشت، اشعار را روی دیوار‌ها و پرچم‌ها می‌نوشت.

اولین‌بار تمثال حضرت امام را کشید و در بیشتر راهپیمایی‌ها همراه خود داشت.» قصه شهادت مهدی منصوب‌زاده از زبان هم‌رزمش این‌گونه تعریف می‌شود: «اول اسفند ۱۳۶۶ در یکی از مأموریت‌ها برای شناسایی عازم منطقه شدیم. چهار نفر بودیم. هنگامی که به سنگر کمین رسیدیم، شهید مهدی به من گفت در سنگر بمانم تا آنان بروند و منطقه را شناسایی کنند. تقریبا ۱۰ دقیقه بعد ناگهان صدای انفجاری آمد. پیکر شهید را بعدا برداشتیم و در مزار شهدای ابرده به خاک سپردیم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->