مرگ عابر جوان بر اثر تصادف در خیابان خواجه ربیع مشهد(۴ آذر ۱۴۰۳) مجلس چگونه قرار است ترمز ابتذال در نمایش خانگی را بکشد؟ انتصاب استاد دانشگاه کالیفرنیای آمریکا بعنوان سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری + سوابق کشف ۳۴ دستگاه گوشی همراه سرقتی توسط مرزبانان خراسان رضوی تولد پنج قلوهای ایذه‌ای در اهواز دستگیری قاتل قزوینی در حین خروج غیرقانونی از کشور تصادف مرگبار در محور فرعی خوشاب-فیروزه با ۴ کشته و ۲ مصدوم (۴ آذر ۱۴۰۳) افتتاح موزه جواهرات شهاب سنگ در تهران تصادف تاکسی و پراید در قم سه فوتی بر جای گذاشت (۴ آذر ۱۴۰۳) نزاع دسته جمعی مسلحانه در دزفول با دو کشته و مصدوم| قاتل فراری کمتر از یک ساعت دستگیر شد سقوط کارگر جوان مشهدی در چاله آسانسور (یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳) نحوه اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد تفاهم‌نامه همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی ایران با موزه شانگهای چین به امضا رسید افزایش پنج‌درصدی هزینه سفر عمره مفرده از ابتدای دی ماه ۱۴۰۳ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: امروز تمسک به روحیه بسیجی، حلّال بسیاری از مشکلات است کشف ۲۳ فقره کلاهبرداری با ترفند رسید جعلی در مشهد (۴ آذر ۱۴۰۳) تأکید وزارت بهداشت بر اتخاذ تمهیدات لازم درخصوص رفع مشکلات ناشی از قطعی برق و نوسانات گاز در بیمارستان‌ها ۷۵ درصد مبتلایان به ایدز در گروه سنی ۲۰ تا ۴۵ سال قرار دارند روشن‌کردن موتور سیستم ایمنی بدن با تغذیه مناسب تقویت دیپلماسی اقتصادی در گرو کسب درآمد از صنعت گردشگری آغاز اجرای طرح ضربتی مقابله با دخانیات قاچاق از فردا (۵ آذر ۱۴۰۳) | هر نوع «ویپ» در بازار، قاچاق است دستگیری سارق خونسرد خودروهای شهروندان مشهدی در عملیات نفس‌گیر پلیس + فیلم و عکس تعلیق اساسنامه سازمان ملی سنجش تا تعیین و تکلیف نهایی + فیلم ۶۰ دانشجوی اخراجی علوم پزشکی به تحصیل بازمی‌گردند بیمه «سلامت» کدام خدمات ناباروری را پوشش می‌دهد؟ وضعیت وخیم مقاومت میکروبی بیمارستان‌ها نتیجه تجویز بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌هاست ۹۰ فقره چک سفیدامضا و ۳۵ قطعه کارت بانکی در متروی تهران کشف شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۴ آذر ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در سطح استان در روز‌های پایانی هفته آمار معلولیت ناشی از تصادفات جاده‌ای در ایران رو به افزایش است بررسی پرونده‌های سوءاستفاده از نام مقامات با حضور رئیس قوه قضائیه + فیلم شیرخشک نوزادان ایرانی، زیر دندان قاچاقچیان خارجی بخش سی‌تی‌اسکن بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد آماده بهره‌برداری شد (۴ آذر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چه زمانی برای مصرف ویتامینD انتخاب کنیم؟

  • کد خبر: ۹۹۴۹۴
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۴
چه زمانی برای مصرف ویتامینD انتخاب کنیم؟
کمبود ویتامین D اغلب می‌تواند منجر به ناهنجاری‌های استخوانی مانند راشیتیسم در کودکان و درد استخوان در بزرگسالان ناشی از استئومالاسی شود. اما برای جذب این نوع ویتامین چه راه‌هایی پیش روی ماست؟

به گزارش شهرآرانیوز، کارشناسان در روز‌های همه گیری کووید ۱۹ توصیه می‌کنند برای افزایش سلامتی و بهبود عملکرد سیستم ایمنی‌شان، در صورتی که کمبود ویتامین D داشته باشند، مکمل‌های ویتامین D را به صورت روزانه مصرف کنند. اما ویتامین دی را چه ساعت روز باید خورد؟

ویتامین دی علاوه بر نقش مهمی که در سیستم ایمنی دارد، به ویژه برای استخوان‌ها، ماهیچه‌ها و دندان‌ها هم مفید است، زیرا به تنظیم میزان کلسیم و فسفات بدن کمک می‌کند.

کمبود ویتامین D اغلب می‌تواند منجر به ناهنجاری‌های استخوانی مانند راشیتیسم در کودکان و درد استخوان در بزرگسالان ناشی از استئومالاسی شود.

اصلی‌ترین راه ساخته شدن ویتامین دی در بدن، قرار گرفتن در معرض نور خورشید است. به طور معمول مصرف روزانه مکمل در طول پاییز و زمستان در بسیاری از کشور‌های جهان به عنوان یک توصیه مهم به مردم ارائه می‌شود چرا که در این فصول هم مردم زمان کمتری را در محیط بیرون از خانه می‌گذرانند و هم لباس‌های بیشتری می‌پوشند که مانع رسیدن نور خورشید به بدن آن‌ها می‌شود.

با توجه به همه‌گیری و شرایط قرنطینه و محدودیت‌های رفت و آمد و از آنجایی که بسیاری از ما امسال بیش از حد معمول در خانه بوده‌ایم، ممکن است ویتامین D کافی ساخته شده از نور خورشید نداشته باشیم.

در این میان کسانی که در معرض بالاترین خطر قرار دارند نوزادان هستند - مگر اینکه بیش از ۵۰۰ میلی لیتر شیر خشک در روز مصرف کنند - کودکان یک تا چهار ساله هم در این میان در معرض تهدید هستند.

سیستم بهداشتی و درمانی انگلستان (NHS) مصرف روزانه ۱۰ میکروگرم مکمل ویتامین دی را در تمام سال برای بزرگسالان و کودکان بالای چهار سال توصیه می‌کند. اما سوالی که بسیاری از افراد درخصوص مصرف ویتامین دی می‌پرسند این است که بهترین زمان مصرف ویتامین D چه زمانی در روز است؟

تحقیقات قبلاً انجام شده سطح ویتامین D خون را با سطح کیفیت خواب او مرتبط کرده بود. برخی گزارش‌ها براساس مطالعات انجام گرفته در انگلستان و سوئد ادعا کرده اند که مصرف ویتامین D در شب می‌تواند کیفیت خواب را با تداخل در تولید هورمون ملاتونین تحت تاثیر قرار دهد و کیفیت خواب را بهتر کند.

با این حال، نتایج این تحقیقات غیرقطعی است و تحقیقات گسترده‌تری آن را تائید نکرده است؛ و البته تحقیقات نشان می‌دهد که اکثر مردم ترجیح می‌دهند ویتامین‌ها و سایر قرص‌های خود را در صبح مصرف کنند -، اما این کار بیشتر به دلیل راحت‌تر بودن یا بیشتر در خاطر ماندن است.

اما در مجموع متخصصان پیشنهاد می‌دهند که شاید خوردن مکمل‌های ویتامین دی در شب بهتر باشد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->