پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس بازیکن استقلال در راه لیگ اندونزی + عکس تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و آرژانتین | شاگردان پیاتزا در فکر هت‌تریک رشد قیمت قایدی در لیگ امارات ستاره النصر در راه الهلال جدایی ۲ بازیکن خارجی استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و صربستان(۴ تیر ۱۴۰۴)| پیروزی شیرین بحران عجیب در جام جهانی باشگاه‌ها| تبانی اینترمیلان و ریورپولاته؟
سرخط خبرها

گل محمدی برای جذب مهاجم جدید پرسپولیس عجله نمی‌کند

  • کد خبر: ۹۹۷۷۹
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۱
گل محمدی برای جذب مهاجم جدید پرسپولیس عجله نمی‌کند
برخلاف عجله هواداران پرسپولیس برای جذب بازیکن جدید خارجی، اما یحیی گل محمدی هیچ اصراری برای تصمیم گیری سریع درباره جذب بازیکن جدید ندارد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، برخلاف عجله و اشتیاق هواداران پرسپولیس برای جذب مهاجم خارجی، اما کادر فنی پرسپولیس هیچ عجله‌ای برای جذب بازیکن خارجی آزاد ندارد و اتفاقاً بیشتر راضی است که اصلاً بازیکنی جذب نشود.  

مربیان پرسپولیس و در راس همه یحیی گل محمدی معتقدند در این مقطع فصل با توجه به اینکه مشخص نیست بازیکن آزاد خارجی که تیم نداشته چه کیفیتی و چه شرایط بدنی دارد نیامدنش به سود باشگاه است و ضرر‌هایش کمتر خواهد بود.
 کادر فنی پرسپولیس اعتقاد دارد آن‌ها نباید تحت تأثیر درخواست هواداران به هر طریقی شده خیلی سریع بازیکن خارجی جذب کنند چرا که هر طور حساب کنید از دل ماجرای جذب بازیکن خارجی حرف و حدیث به وجود می‌آید و مشخص نیست این بازیکن چقدر آماده باشد و اصلاً بتواند به تیم کمک کند یا نه.
مربیان پرسپولیس با در نظر گرفتن کاستی‌هایشان و تأکید روی اینکه حتماً یک هافبک بازیساز و مهاجم نوک می‌خواهند، اما می‌گویند فقط نباید این‌طور باشد که آن‌ها بخواهند بازیکنی به لیست‌شان اضافه کنند و با این شرایط که خبری از حضور در لیگ قهرمانان نیست و حداکثر ۱۵ بازی (۱۲ بازی در لیگ و حداکثر سه بازی در جام حذفی) در پیش دارند با همین شرایط و داشته‌های خود بهتر می‌توانند نتیجه بگیرند کما اینکه حالا حامد پاکدل به فرم خوبش نزدیک شده، مهدی عبدی یک سرمایه بزرگ در خط حمله است و اگر عیسی آل‌کثیر هم شرایط بازی پیدا کند، با در اختیار داشتن وینگر‌هایی مثل عالیشاه و ترابی و امیری که قابلیت بازی در خط حمله دارند شاید اصلاً نیازی به جذب مهاجم خارجی نباشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->