سرمربی خارجی، شاید وقتی دیگر | نگاه استقلالی‌ها به سمت جباری چرخید جباری در آستانه معرفی رسمی به عنوان سرمربی استقلال احتمال تداوم حضور حسین‌نژاد در تیم دینامو مخاچ‌قلعه شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش درپی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بیانیه باشگاه استقلال درپی شهادت فرماندهان سپاه در حملات رژیم صهیونیستی نوجوان تکواندوکار کشورمان به شهادت رسید (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پایان کار پیولی و النصر نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اسلوونی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | باخت میلی متری بلندقامتان در ریو ویدئو | احترام نظامی بازیکنان تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌ها خسارت واردشدن به کمپ تیم ملی، در حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی شهادت ورزشکار پدل ایران در پی حملات اسرائیل به ایران محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران توسط ورزشکاران + عکس پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد
سرخط خبرها

طلوع‌کیان: باید دید چه تیم‌هایی مرد پلی‌آف هستند|عملکردمان استثنایی بود

  • کد خبر: ۹۹۹۱۲
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۰
طلوع‌کیان: باید دید چه تیم‌هایی مرد پلی‌آف هستند|عملکردمان استثنایی بود
سرمربی تیم مقاومت شهداب یزد عملکرد تیمش در پایان مرحله گروهی را استثنایی و فراتر از هدف‌گذاری‌ها خواند و گفت: باید صبر کرد و دید چه تیم‌های مرد پلی‌آف هستند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، مرحله مقدماتی مسابقات لیگ برتر والیبال با قرار گرفتن تیم مقاومت شهداب یزد در رتبه سوم جدول رده‌بندی (۱۸ برد و ۵۰ امتیاز) به پایان رسید.
علیرضا طلوع‌کیان سرمربی تیم مقاومت شهداب یزد که نیم‌فصل دوم لیگ برتر هدایت تیم مقاومت شهداب یزد را برعهده گرفت، درخصوص شیوه برگزاری مرحله گروهی گفت: پیش از آن‌که هدایت تیم مقاومت شهداب یزد را برعهده بگیرم، نظرسنجی از باشگاه‌ها درخصوص شیوه برگزاری این مرحله انجام شده بود و من هم تابع نظر گروهی مربیان و باشگاه‌ها هستم. به هر حال در عمل انجام شده قرار گرفتیم و به آن احترام می‌گذارم و مشکل خاصی هم نبود.
وی افزود: در نیم فصل دوم از ۱۳ بازی، موفق به کسب ۱۲ برد شدیم و فکر می‌کنم در نیم فصل دوم عملکرد بسیار قابل قبولی داشتیم. با توجه به حل شدن مسائل روحی و روانی تیم و زحماتی که بچه‌ها کشیدند، جایگاه تیم از رتبه هشتم به جایگاه سوم تغییر پیدا کرد. در نیم فصل اول ۶ برد و ۱۷ امتیاز داشتیم، اما در نیم فصل دوم ۱۲ برد و ۳۳ امتیاز کسب کردیم. با این حساب عملکردمان استثنایی و حتی فراتر از هدف‌گذاری‌ها بود. به هرحال نتایج قابل قبولی است و در رفت و برگشت صاحب رتبه سوم شدیم.
سرمربی مقاومت شهداب یزد با اشاره به رقابت‌های مرحله پلی‌آف ادامه داد: پلی‌آف مرحله حذفی است و تمام تیم‌ها با شرایط یکسان در آن حاضر خواهند شد. بازی‌ها متمرکز است و هیچ فرقی بین تیم اول با هشتم وجود ندارد. همان شانسی که تیم اول برای حضور در جمع چهار تیم برتر و فینال را دارد، تیم هشتم هم دارد. همه باید تلاش کنند. هر تیمی که از نظر روحی و فنی در شرایط بهتری باشد و از موقعیت‌ها خوب استفاده کند، در پلی‌آف موفق‌تر خواهد بود. باید صبر کرد و دید چه تیم‌هایی مرد پلی‌آف هستند و می‌توانند عملکرد قابل قبولی از خود به جای بگذارند. چون این مرحله کاملا با مرحله گروهی متفاوت است. امیدوارم مقاومت شهداب یزد نیز نتایج لازم را بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->