صبا چناری، قهرمان موی‌تای جهان درگذشت + علت فوت نتیجه و ویدئو خلاصه بازی لیورپول و فرانکفورت (۱ آبان ۱۴۰۴) | بازگشت باشکوه قرمز‌های آنفیلد از بحران نتیجه و ویدئو خلاصه بازی رئال مادرید و یوونتوس (۱ آبان ۱۴۰۴) | برد بزرگ کهکشانی‌ها قبل از الکلاسیکو نتیجه بازی استقلال و الوحدات اردن در لیگ قهرمانان آسیا(۳۰ مهر ۱۴۰۴)+ ویدئوگل‌ها| پیروزی بی دردسر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و الوحدات اردن در لیگ قهرمانان آسیا(۳۰ مهر ۱۴۰۴) سیدورف، غایب بزرگ بازی‌های آسیایی استقلال پیشنهاد سنگین تاتنهام برای ستاره الاهلی عربستان لیست نقل و انتقالات هاشمیان مشخص شد مهاجرانی: امیدوارم با مربی ایرانی به جام جهانی برویم تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و استقلال (دربی ۱۰۶) | ۱۴ آذر روز فوتبالی ایران پخش زنده بازی استقلال و الوحدات (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و ذوب‌آهن (۲ آبان۱۴۰۴) + لینک و قیمت طرح ضربه ۶ امتیازی در تکواندو استارت خورد واکنش آذری جهرمی به خبر مدیرعاملی‌اش در پرسپولیس | این هم از عجایب فوتبال ایران است! مصائب نماینده فوتسال خراسان رضوی در لیگ دسته اول کشور | اتحاد سرخس با تاکسی به شاهرود رفت داوران هفته هشتم لیگ برتر مشخص شدند برنامه بازی‌های هفته هشتم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | هفته سرنوشت‌ساز برای سرخابی‌ها جریمه ۲ میلیاردی خلیل‌زاده تأیید شد اسکواد پرسپولیس متحول می‌شود!
سرخط خبرها

گل‌ محمدی در آستانه خداحافظی از شهرخودرو/ آیا یحیی به مشهد بر نمی‌گردد؟

  • کد خبر: ۷۶۲۱
  • ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۷
گل‌ محمدی در آستانه خداحافظی از شهرخودرو/ آیا یحیی به مشهد بر نمی‌گردد؟
یحیی گل محمدی سرمربی تیم فوتبال شهرخودرو مشهد شاید تصمیم به جدایی از این تیم بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، یحیی گل‌محمدی که در این فصل نتایج خوبی را با شهر خودرو کسب کرده و تیمش یکی از مدعیان جدی قهرمانی است به خاطر یکسری مشکلات داخلی شاید تصمیم بگیرد از جمع مشهدی‌ها جدا شود.
گل‌محمدی حتی بعد از برد با ارزش تیمش مقابل ذوب‌آهن در اصفهان با برخی از اعضای تیم شهر خودرو خداحافظی بوداری داشته و این تصور در آن‌ها به وجود آمده است که او قصد بازگشت دوباره به مشهد را ندارد.
این در حالی است که گل‌محمدی هم‌اکنون در تهران به سر می‌برد و تمرینات شهر خودرو هم به خاطر لغو بازی این تیم با گل‌گهر تعطیل است.
سرمربی تیم فوتبال شهر خودرو قبل از آغاز فصل گزینه اول جانشینی برانکو ایوانکوویچ در پرسپولیس بود، اما در این تیم ماندنی شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->