تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است
سرخط خبرها

دفاع تند عنابستانی از «طرح صیانت» رای گیری شده | معاونت قوانین حرف بی‌جایی زده! + فیلم

  • کد خبر: ۱۰۰۱۸۱
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۹
  • ۴
دفاع تند عنابستانی از «طرح صیانت» رای گیری شده | معاونت قوانین حرف بی‌جایی زده! + فیلم
علی اصغر عنابستانی عضو کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی در واکنش به انتقادها از نحوه تصویب کلیات طرح صیانت گفت: مگر کسی می‌تواند رای نماینده مجلس را باطل کند؟ مجلس محل قانون گذاری جمهوری اسلامی است و هیچ کسی هم غیر از شورای نگهبان نمی تواند درباره مصوبه نظر دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اصغر عنابستانی عضو کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی در واکنش به انتقادها از نحوه تصویب کلیات طرح صیانت گفت: مگر کسی می‌تواند رای نماینده مجلس را باطل کند؟ مجلس محل قانون گذاری جمهوری اسلامی است و هیچ کسی هم غیر از شورای نگهبان نمی تواند درباره مصوبه نظر دهد.

گفت‌وگوی کامل این عضو کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی را بخوانید.

این ادعا که معاونت قوانین مجلس رای کمیسیون طرح صیانت از فضای مجازی را باطل کرده، درست است؟

مگر کسی می‌تواند رای نماینده مجلس را باطل کند؟ مجلس محل قانون گذاری جمهوری اسلامی است. هیچ کسی نمی‌تواند قانونگذار باشد و هیچ کسی هم غیر از شورای نگهبان نمی تواند درباره مصوبه نظر دهد و بگوید که مصوبه مجلس اشکال دارد یا نه. مصوبه ای که تصویب شده اراده مجلس است و اراده مجلس هم اراده ملت و هیچ کسی نمی‌تواند آن را باطل اعلام کند.

معاونت قوانین مجلس ایراد اشکالی گرفته و خواسته تغییراتی که در طرح صورت گرفته بر اساس ماده ۱۴۲ باشد، نظر شما چیست؟

معاونت قوانین خلاف‌گویی کرده و بیش از اندازه حرف زده است. در شان معاونت قوانین نیست که بگوید مصوبه نمایندگان مجلس قانونی است یا نیست. مگر آنها سر ممیز نمایندگان هستند، نمایندگان مجلس خودشان می‌دانندکه چه اقدامی انجام دهند. معاونت مجلس خیلی خیلی حرف بی‌جایی زده و اصلا مجلس زیر بار این حرفها نخواهد رفت. تنها شورای نگهبان است که میتواتد مصوبات مجلس را ممیزی کند آن هم برای اینکه که خلاف شرع و قانون اساسی نباشد. نمایندگان ملت هر چیزی را در هر حوزه‌ای را که بخواهند، مختارند که تصویب کنند.

درباره شفاف‌سازی این طرح اقدامی صورت می‌گیرد یا خیر؟

البته این طرح که شفاف است بازهم باید شفاف‌تر شود. ۴۸ جلسه کمیسیون مشترک به صورت آنلاین و زنده پخش شد. نسخه آخری هم که بعد از ۴۸ جلسه تنظیم شده باید در سامانه بارگزاری شود تا مردم در جریان قرار گیرند. این طرح چیزی جز تنظیم مقررات حوزه فضای مجازی نیست. مسدودیت، مصونیت و فیلترینگ در آن جایی ندارد. ما قطعا به تنظیم مقرارت و ضابطه‎ مندی در فضای مجازی نیاز داریم. یک رانندگی ساده و حرکت خودروها در شهر ده‌ها قانون و مقررات برای حفظ حقوق شهروندان و برهم نریختن شهر وجود دارد. می‌شود فعالیت در یک فضای مجازی آن هم فعالیتی که به زندگی مردم، کسب و کارشان، آبرو و تربیت‌شان ارتباط دارد، هیچ ضابطه‌ای نداشته باشد و هر کسی هر کاری دلش خواست انجام دهد؟ مردم نیز حتما می‌خواهند فضای مجازی ضابطه‌مند باشد و درباره محتوای فضای مجازی در حوزه تربیتی و دینی و تربیت فرزندانشان کنترل و نظارت وجود داشته باشد. آنها از ما می‌خواهند که از کسب وکارشان در فضای مجازی حمایت کنیم و از ارتکاب جرایم و کلاهبرداری در فضای مجازی جلوگیری شود. قانونمند شدن فضای مجازی یک اصل و یک امر بدیهی است.

از نظر شما مخالفان چه کسانی هستند؟

اکثر مخالفان افرادی هستند که در حال سودجویی از فضای مجازی هستند. مخالفان این طرح با ایجاد پیج و صفحه‌های مجازی نگران سودهای میلیاردی خود هستند. آنها بدون پرداخت مالیات و بدون دیده شدن هر کاری دوست دارند انجام می دهند و این نظات و قوانین برایشان دست و پا گیر است. بنابراین با توجه به وضع مالی خوبی که دارند، فضاسازی رسانه‌ای قوی هم راه می‌اندازند.

برای اعتماد سازی در بین مردم برنامه‌ای دارید؟

باتوجه به اینکه اصل این طرح بر مبنای فیلتر کردن و مسدود کردن نیست و تنها ضابطه مند کردن و مدیریت کردن است، حتما باید اعضای هیئت رئیسه کمیسیون به مردم توضیح دهند و آنها در جریان این طرح قرار دهند. من نیز به عنوان یک عضو کمیسیون هرکاری بتوانم باید انجام دهم، حتما مردم باید همراه باشند و قانع شوند و این مسئله کاملا بدیهی است.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۱۷ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۵
0
0
کاری که این افراد با مردم می کنند حتی دشمن نمی کند .مردم را در فقر مطلق فرو بردند و تمام راههایی که ملت می توانند از آن طریق امرار معاش کنند و زنده بمانند را هم می بندند .نام اینها را اگر خائن به مردم نمی توان گذاشت پس چه می توان گذاشت. .خوب نیازی به توجیح این طرح نیست از حال و روز رای دهندگان می توان فهمیدکه چگونه طرحی است .وقتی که سیلی به گوش سرباز زد اگر اخراج و محاکمه می شد حالا سیلی به گوش همه ملت و جامعه نمی زد .و کلا خاک بر سر همه ما که شما را انتخاب کردیم .
تارا
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۵
0
0
تو رو خدا ببین کیا اومدن واسه ما قانون میذارن
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۴ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۵
0
0
برو بابا تو کی هستی همونی نیستی تو گوش سرباز زدی مردم مردم نکن ۶۰ ملیون نفر مخالفن تو میگی مردم قانع باشن جمع کن پیام دادن بهتون تصویب کنید مردم شدن ببخشید مردم شریف ایران کشک حق نداری تو اون ۱۷ نفر برای ما تصمیم بگیری برو گرونی برو رئیس تامین اجتماعی آستارا صیانت کن جمع کن برو پی کارت کی تور منصوب کرده برو جانم
علیرضا
United States of America
۰۹:۰۴ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۶
0
0
نماینده مجلسی که سرباز از ناموست دفاع میکند رو سیلی میزنی ،نظرتو در خصوص طرح صیانت باطل است چون همین فضای مجازی بود که حق سربازو ازت گرفت خوارو ذلیلت کرد
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->