سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور
سرخط خبرها

سهام استقلال و پرسپولیس را چگونه بخریم؟ | جزئیات عرضه اولیه سرخابی‌ها یکشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۱۰۰۹۸۴
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۵
  • ۲
سهام استقلال و پرسپولیس را چگونه بخریم؟ | جزئیات عرضه اولیه سرخابی‌ها یکشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۰
بیش از یک میلیارد سهم از پرسپولیس و حدود یک میلیارد و ۲۰۰ هزار سهم از استقلال روز ۱۵ اسفند از طریق عرضه اولیه در فرابورس به فروش می‌رسد.

مسعود سلطانی| شهرآرانیوز؛خیلی‌ها منتظر چنین روزی بودند، برخی‌ها درباره آن رویاپردازی کرده‌اند و البته برخی واقع بینانه به انتظار نشسته‌اند تا نتیجه کار معلوم شود. حذف استقلال و پرسپولیس از جریان رقابت‌های آسیایی هرچند در کوتاه مدت کام همه ما را تلخ کرد، اما شاید اگر این اتفاق رخ نمی‌داد، یکشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ شاهد ورود سهام سرخابی‌ها به بازار سرمایه نبودیم و خصوصی سازی این دو تیم بازهم پشت گوش می‌افتاد.

اگر شما هم هوادار یکی از این دو تیم هستید و یا اعتقاد دارید سرمایه گذاری روی این دو باشگاه می‌تواند برایتان سودآور باشد. این گزارش را تا انتها بخوانید.


پاسخ به این سوال که چگونه می‌توان روز ۱۵ اسفند سهام این دو باشگاه را خرید احتمالا از جنس توضیح بدیهیات است. با این حال شاید برای کسانی که تاکنون در بورس سهامداری نکرده‌ند چنین سوالی وجود داشته باشد.

نحوه خرید سهام سرخابی‌ها برای کسانی که کد بورسی دارند

برای شرکت در عرضه اولیه سهام سرخابی‌ها باید کد بورسی فعال داشته باشید. یعنی در سجام ثبت نام کرده و احراز هویت شده باشید و همینطور در یکی از کارگزاری‌های بورسی ثبت نام کرده باشید و پنل معمالاتی داشته باشید.

اگر جنین شرایطی را دارید کار برای شما ساده است. کافی است روز یکشنبه حساب تان را حداقل ۳۰۰ هزار تومان شارژ کنید و در بازه زمانی مجاز که از سوی سازمان بورس اعلام می‌شود نسبت به ثبت درخواست تان برای خرید سهام استقلال یا پرسپولیس و یا هر دو تیم اقدام کنید. معمولا بازه زمانی مجاز ثبت درخواست برای خرید سهام عرضه اولیه از ساعت ۹ تا ۱۲ است. پس استرس نداشته باشید، وقت به اندازه کافی هست.

بدون کد بورسی چگونه می‌توان سهام سرخابی‌ها را خرید؟

واقعیت غم انگیز ماجرا این است که اگر شنبه ۱۴ اسفند برای ثبت نام در سامانه سجام و همینطور یکی از کارگزاری‌های بورسی اقدام کنید، احتمالا با توجه به فرآیند‌های اداری این اقدام، روز یکشنبه ۱۵ اسفند هنوز حساب بورسی تان باز نشده و نمی‌توانید سهام سرخابی‌ها را بخرید.

اما بازهم جای نگرانی نیست. چراکه طبق روال قانونی بعد از به اتمام رسیدن مرحله عرضه اولیه طی روز‌های آتی نماد معاملاتی استقلال و پرسپولیس در روز‌های معاملاتی هفته و از ساعت ۸ تا ۱۲ قابل خرید و فروش است و شما می‌توانید در آن زمان اقدام به خرید سهام این باشگاه‌ها کنید. پس نگران نباشید چراکه فرصت برای سهامداری این دو باشگاه از این به بعد برای همیشه فراهم است.

جزئیات عرضه اولیه سهام استقلال و پرسپولیس

بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی شرکت فرابورس ایران با توجه به درج سهام شرکت فرهنگی ورزشی استقلال ایران در تاریخ ۹ اسفند در تابلو نارنجی بازار پایه فرابورس ایران، تعداد یک میلیارد و ۲۳۶ میلیون و ۹۹ هزار و ۶۵۶ سهم جدید شرکت مذکور ناشی از سلب حق تقدم در نماد معاملاتی «استقلالح» با قیمت هر سهم جدید ۲۹۱ تومان در روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۰.۱۲.۱۵ آغاز و به مدت ۳۰ روز و حداکثر تعداد برای هر کد ۱۰۳۰ سهم پذیره نویسی می‌شود.

با این افزایش سرمایه، مبلغی در حدود ۳۶۰ میلیارد تومان وارد باشگاه استقلال می‌شود. همچنین سهم دولت در این تیم پس از افزایش سرمایه از ۱۰۰ به ۸۸.۵ درصد کاهش پیدا می‌کند. هر کد معاملاتی اجازه خرید ۳۰۰ هزار تومان از سهام سرخابی‌ها را دارد.

پذیره نویسی سهام جدید ناشی از سلب حق تقدم در افزایش سرمایه شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس (سهامی عام) به روش ثبت سفارش در نماد معاملاتی «پرسپولیسح» با قیمت هر سهم ۳۳۸۷ ریال در روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۰.۱۲.۱۵ آغاز و به مدت ۳۰ روز ادامه خواهد داشت. سقف خرید هر کد معاملاتی ۸۸۵ سهم است. بنا این افزایش سرمایه، مبلغی در حدود ۳۵۰ میلیارد تومان وارد باشگاه پرسپولیس می‌شود. سهم دولت پس از این افزایش سرمایه از ۱۰۰ به ۹۰ درصد کاهش پیدا می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۳
0
0
دردولت قبلی از نظر دولت جدیدبرای کسری بودجه با دستکاری قیمتی سهامی رابمردم با بالاترین قیمت غیرواقعی فروخت مثل پالیشی یکم اماسوال اینگونه مطرح است که حالا شما چرا سهام سرخابی را با قیمت واقعیش وازهمه بدترزیان ده را باده درصدفروخته می شود{شما هم دست توجیب ماکردی! شماهم فرقی بادولت قبلی نداری فقط فرقتان در عمامه سفیدوسیاهیش است!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۳۴ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۴
0
0
قیمت اصلی سهام صدتومانه وسیصدتومان دست توجیب مردم کردنه انهم باشگاهای ورشکسته زیانده گرانفروشی دراین دولت مردمی برای چیست؟؟!!دردولت تدبیروامید برای کسربودجه بود؟؟؟!!!شما چرا؟چرا؟چرا؟
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->