مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کمک معیشتی دهم و یارانه نقدی بیستم هر ماه واریز می‌شود

  • کد خبر: ۱۰۱۵۳
  • ۰۷ آذر ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۸
کمک معیشتی دهم و یارانه نقدی بیستم هر ماه واریز می‌شود
با اضافه شدن حمایت معیشتی به پرداخت‌های نقدی، دولت در هر ماه بیش از ۲۸ هزار میلیارد تومان واریز نقدی دارد که تقریبا ۱۰ روز یک بار انجام می‌شود.
به گزارش ایسنا، تا پیش از سهمیه‌بندی بنزین، دولت در هرماه یک یارانه و پرداخت حقوق کارکنان و بازنشستگان را در دستور کار خود داشت که در فاصله حدود یک هفته انجام می‌داد، به طوری که بیست‌وششم هر ماه یارانه نقدی ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی را برای ۷۸میلیون نفر به حساب سرپرستان خانوار واریز و در ادامه حقوق و دستمزد را پرداخت می‌کرد. اما با شروع اصلاح قیمت بنزین و انجام سهمیه‌بندی، قرار شد در طرح حمایت معیشتی، هر ماه مبلغی به حساب خانوار‌های مشمول واریز شود که در آبان طی ۳ مرحله واریز شد. با این حال، مقرر شده است از آبان‌ماه زمان پرداخت‌ها تغییر کند. بر این اساس، اولین پرداخت هر ماه به کمک معیشتی اختصاص دارد که دهم ماه انجام می‌شود. نزدیک به ۱۸ میلیون خانوار مشمول این طرح هستند. در این طرح برای خانوار‌های تک‌نفره ۵۵ هزار تومان، دونفره ۱۰۳ هزار تومان، سه‌نفره ۱۳۸ هزار تومان، چهارنفره ۱۷۲ هزار تومان و پنج‌نفره و بیشتر ۲۰۵ هزار تومان واریز می‌شود. پرداخت دوم هر ماه به یارانه نقدی مربوط می‌شود که بر خلاف گذشته، دیگر بیست‌وششم هر ماه پرداخت نمی‌شود و در روز بیستم هر ماه واریزی انجام می‌شود. اما سومین پرداخت دولت به حقوق کارکنان و بازنشستگان برمی‌گردد که میزان آن متفاوت است، ولی برای حدود ۵ میلیون نفر پرداختی انجام می‌شود که در هر ماه حقوق روز بیست‌وهشتم تا بیست‌ونهم پرداخت می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->