جنگ قدرت بین مقامهای ارشد زن اروپایی پرواز پهپادهای مشکوک بر فراز پایگاه هوایی ناتو در بلژیک قطع دسترسی ۴۲ میلیون آمریکایی به برنامه کمک غذایی انهدام ۹۸ پهپاد اوکراینی بر فراز ۳ منطقه روسیه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) روسیه، استفاده افراطی آمریکا از زور در دریای کارائیب را محکوم کرد بحرین: ایران آمریکا باید مذاکرات را از سر بگیرند صدرالحسینی: یک میلیارد دلار طلا از سودان برای آمریکا خارج شده است استاندار خراسان رضوی: شهرداری مشهد در برگزاری جشنواره‌های باور و نشاط پیشگام است ۱۲ کشته و ده‌ها زخمی در پی ازدحام جمعیت در معبدی در جنوب هند (۱۰ آبان ۱۴۰۴) عراق کشتار شهروندان سودانی در الفاشر را محکوم کرد | درخواست مقتدی صدر برای کمک به ملت سودان شهادت ۲ نفر از بسیجیان بومی طرح امنیت در جاده خاش به زاهدان (۱۰ آبان ۱۴۰۴) مقام عربستانی: عادی سازی روابط با اسرائیل تا پایان سال عملا غیرممکن است لاریجانی با خانواده شهید سرلشگر ایزدی دیدار کرد عراقچی: تروریسم به هر شکل و در هر نقطه از جهان محکوم است تیراندازی ارتش اسرائیل به شهروندان سوری در قنیطره یک شهروند لبنانی در پی حمله اسرائیل به جنوب لبنان مجروح شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) پاسخ فضائلی به شایعه خرید هتل در مجارستان توسط فرزند رهبر انقلاب جولانی راهی آمریکا می‌شود مجارستان: حمایت از اوکراین، حمایت از جنگ است هیئتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد آغاز «طرح ب» اسرائیل برای کشتار در غزه تداوم مواضع مداخله جویانه فرستاده آمریکا در لبنان اقدام کلمبیا علیه عملیات‌های نظامی آمریکا در دریای کارائیب و اقیانوس آرام اسرائیل به دنبال ساخت ۲۰۰۶ واحد مسکونی غیرقانونی در بیت‌المقدس و کرانه باختری عمان خواستار ازسرگیری مذاکرات بین آمریکا و ایران شد اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی دور چهارم مذاکرات سران اوکراین و روسیه دادستان کل کشور: هدف اصلی جنگ تبلیغاتی دشمن، برهم زدن امنیت روانی جامعه است
سرخط خبرها

فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه: ماهواره‌های ایران ۵سال آینده به ارتفاع ۳۶ هزار کیلومتر می‌رسند

  • کد خبر: ۱۰۱۷۸۷
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۲
فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه: ماهواره‌های ایران ۵سال آینده به ارتفاع ۳۶ هزار کیلومتر می‌رسند
فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه با اشاره به پرتاب موفق ماهواره «نور ۲» گفت: ان شاءالله اگر مسئولان و فرماندهان عالی کشور حمایت کنند ۵سال آینده ارتفاع ۳۶ هزار کیلومتر را ملاقات خواهیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از سپاه، سردارسرتیپ دوم پاسدار علی جعفرآبادی فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت وگوی ویژه خبری درباره پرتاب موفق ماهواره «نور ۲» و اهمیت این موضوع گفت: پرتاب ماهواره نور ۲ در پاسخ به این سوال بود که آیا پرتاب ماهواره «نور ۱» اتفاقی نبوده و آیا تکرار پذیر است و آیا قابلیت اعتماد و محصولات ما به حدی رسیده که این کارها را مجدداً انجام دهیم که پاسخ به این سال‌ها خوشبختانه امروز مثبت است.

وی افزود: بهینه سازی هایی که روی موتورهای فضایی و روی تجهیزات ماهواره در دو سال اخیر انجام شده بود امروز به منصه ظهور رسید.

فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه ادامه داد: ماموریت ماهواره نور ۲ همچون ماهواره نور۱ شناسایی و سنجشی است. ماهواره‌های ما به گونه ای طراحی شده که از قطبین گذر ندارد اما بیشترین گذر را از کشور خودمان و غرب آسیا دارد.

سردار جعفرآبادی تاکید کرد: ماهواره در ارتفاع ۵۰۰ کیلومتری دید بسیار وسیعی دارد و می تواند عوامل محیطی و پدیده ها را شناسایی کند که این می تواند کاربردهای مختلفی در حوزه بلاهای طبیعی، میزان آبگرفتگی سیلاب ها، در حوزه سنجش محصولات زیر کشت کشاورزی و در حوزه دفاعی هم در حوزه شناسایی اهداف می‌تواند کمک کند.

وی تصریح کرد: فعالیت های فضایی در ماهواره و کاربرد آن تعریف می‌شود اما بنای فضایی زیر یک زیربنایی استوار است که پرتابگر نامیده می شود فناوری پرتابگر خیلی محدود است و کشورهای محدودی هستند که هم می‌توانند ماهواره بسازند و هم ماهواره بر دارند که بتوانند ماهواره را پرتاب کنند که این نشان می دهد فناوری پرتابگر خیلی بالا است و این فناوری به برکت فعالیت‌هایی که در حوزه موشکی انجام شده در داخل کشور موجود است و چیزی هم نیست که کشورهای دیگر در اختیار ما بگذارند و فناوری صددرصد ایرانی است.

فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه تاکید کرد: موتور اول پرتابگر ماهواره سه مرحله ای قاصد از سوخت جامد بود که توسط وزارت دفاع ساخته شد و موتورهای مرحله دوم و سوم که در فضا کار می کند از فناوری بسیار به‌روز و در سطح دانش روز جهان تولید شده بود.

سردار جعفرآبادی ادامه داد: این درست است که ما جزو معدود کشورهایی هستیم که ماهواره می سازیم و آن را پرتاب می کنیم اما ما در آغاز راه هستیم و به نوعی ما در مرحله شکست حصر آبادان هستیم و خرمشهرهای فضایی هنوز در راه هستند که ما به آنها برسیم.

وی گفت: برنامه کشور این است که در مدار لئو تثبیت شویم و بعد از آن به سمت گام دوم و مدار ۳۶ هزار کیلومتر خواهیم رفت ان شاءالله اگر مسئولین و فرماندهان عالی کشور حمایت کنند ۵ سال آینده ارتفاع ۳۶۰۰۰ کیلومتر را ملاقات خواهیم کرد.

سردار جعفرآبادی با اشاره به تبلیغات دشمن در فضای مجازی برای ناامیدکردن مردم اظهار داشت: پرتابی که انجام شد یک سند متقن، انکارناپذیر و مورد احترام دنیاست که نشان می دهد دانشمندان ما در بالاترین سطوح فناوری‌های فضایی کار می کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->