هشدار استاندار خراسان رضوی درباره سرانه درمانی مشهد | سفر رئیس‌جمهور به‌زودی انجام می‌شود پزشکیان: نباید هیچ تعللی در ترخیص پنل‌های خورشیدی از گمرک صورت گیرد یمن اسرائیل را تهدید کرد | می‌خواهید دوباره به پناهگاه‌ها بروید؟ مخالفت شاباک با آزادی ۱۰۰ اسیر فلسطینی سخنگوی دولت شنبه‌ها و دوشنبه‌ها با مردم از اقدامات دولت خواهد گفت هاشمی: رشد اقتصادی بدون استفاده از ظرفیت فناوری ممکن نیست مخالفت نماینده مردم کاشمر در مجلس با واگذاری نفت به بخش خصوصی شهادت ۲۰ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در پی حملات مجدد اسرائیل به غزه (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دریادار بمانی: دیپلماسی دریایی و افزایش تعاملات ایران با جهان برای نیروی دریایی ارتش مهم است وزیر میراث فرهنگی: توسعه کشور از مسیر سرمایه‌گذاری و اعتماد ملی می‌گذرد معاون وزیر امور خارجه: دومین نشست دیپلماسی استانی، ۳۰ مهرماه به‌میزبانی مشهد برگزار می‌شود حز‌ب‌الله: پرچم مقاومت را تا تحقق پیروزی کامل به دوش خواهیم کشید تمدید تعطیلی ۲ ماهه دفتر شبکه الجزیره در تل‌آویو تداوم حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس (۱۹ مهر ۱۴۰۴) انتقاد رئیس جمهور لبنان از حملات اسرائیل به جنوب لبنان پس از آتش‌بس غزه آیا رژیم صهیونیستی به آتش‌بس پایبند خواهد بود؟ کمیسیون امنیت ملی مجلس طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی را بررسی خواهد کرد یک هواپیمای سبک در استرالیا سقوط کرد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش ترامپ به حمایت ایران از توافق آتش بس با حماس نگاه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به ایران پس از تهدید اسرائیل تحول خواهد یافت؟ رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌ها درباره برگزاری تناسبی انتخابات در تهران توضیح داد کاهش ساعات کاری در کمیسیون اجتماعی مجلس مجددا بررسی خواهد شد معاون حقوقی رئیس جمهور: جمهوری اسلامی ایران در آستانه ثبت دعوای حقوقی علیه اسرائیل و آمریکاست عالی‌ترین مرجع نظارتی کشور و ۲ مأموریت مهم آن | به مناسبت سالروز تأسیس سازمان بازرسی کل کشور رسانه‌های اسرائیلی: انتقال اسرا از ۵ زندان اسرائیل آغاز شد حضور وزیر امور خارجه در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه
سرخط خبرها

فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه: ماهواره‌های ایران ۵سال آینده به ارتفاع ۳۶ هزار کیلومتر می‌رسند

  • کد خبر: ۱۰۱۷۸۷
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۲
فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه: ماهواره‌های ایران ۵سال آینده به ارتفاع ۳۶ هزار کیلومتر می‌رسند
فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه با اشاره به پرتاب موفق ماهواره «نور ۲» گفت: ان شاءالله اگر مسئولان و فرماندهان عالی کشور حمایت کنند ۵سال آینده ارتفاع ۳۶ هزار کیلومتر را ملاقات خواهیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از سپاه، سردارسرتیپ دوم پاسدار علی جعفرآبادی فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت وگوی ویژه خبری درباره پرتاب موفق ماهواره «نور ۲» و اهمیت این موضوع گفت: پرتاب ماهواره نور ۲ در پاسخ به این سوال بود که آیا پرتاب ماهواره «نور ۱» اتفاقی نبوده و آیا تکرار پذیر است و آیا قابلیت اعتماد و محصولات ما به حدی رسیده که این کارها را مجدداً انجام دهیم که پاسخ به این سال‌ها خوشبختانه امروز مثبت است.

وی افزود: بهینه سازی هایی که روی موتورهای فضایی و روی تجهیزات ماهواره در دو سال اخیر انجام شده بود امروز به منصه ظهور رسید.

فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه ادامه داد: ماموریت ماهواره نور ۲ همچون ماهواره نور۱ شناسایی و سنجشی است. ماهواره‌های ما به گونه ای طراحی شده که از قطبین گذر ندارد اما بیشترین گذر را از کشور خودمان و غرب آسیا دارد.

سردار جعفرآبادی تاکید کرد: ماهواره در ارتفاع ۵۰۰ کیلومتری دید بسیار وسیعی دارد و می تواند عوامل محیطی و پدیده ها را شناسایی کند که این می تواند کاربردهای مختلفی در حوزه بلاهای طبیعی، میزان آبگرفتگی سیلاب ها، در حوزه سنجش محصولات زیر کشت کشاورزی و در حوزه دفاعی هم در حوزه شناسایی اهداف می‌تواند کمک کند.

وی تصریح کرد: فعالیت های فضایی در ماهواره و کاربرد آن تعریف می‌شود اما بنای فضایی زیر یک زیربنایی استوار است که پرتابگر نامیده می شود فناوری پرتابگر خیلی محدود است و کشورهای محدودی هستند که هم می‌توانند ماهواره بسازند و هم ماهواره بر دارند که بتوانند ماهواره را پرتاب کنند که این نشان می دهد فناوری پرتابگر خیلی بالا است و این فناوری به برکت فعالیت‌هایی که در حوزه موشکی انجام شده در داخل کشور موجود است و چیزی هم نیست که کشورهای دیگر در اختیار ما بگذارند و فناوری صددرصد ایرانی است.

فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه تاکید کرد: موتور اول پرتابگر ماهواره سه مرحله ای قاصد از سوخت جامد بود که توسط وزارت دفاع ساخته شد و موتورهای مرحله دوم و سوم که در فضا کار می کند از فناوری بسیار به‌روز و در سطح دانش روز جهان تولید شده بود.

سردار جعفرآبادی ادامه داد: این درست است که ما جزو معدود کشورهایی هستیم که ماهواره می سازیم و آن را پرتاب می کنیم اما ما در آغاز راه هستیم و به نوعی ما در مرحله شکست حصر آبادان هستیم و خرمشهرهای فضایی هنوز در راه هستند که ما به آنها برسیم.

وی گفت: برنامه کشور این است که در مدار لئو تثبیت شویم و بعد از آن به سمت گام دوم و مدار ۳۶ هزار کیلومتر خواهیم رفت ان شاءالله اگر مسئولین و فرماندهان عالی کشور حمایت کنند ۵ سال آینده ارتفاع ۳۶۰۰۰ کیلومتر را ملاقات خواهیم کرد.

سردار جعفرآبادی با اشاره به تبلیغات دشمن در فضای مجازی برای ناامیدکردن مردم اظهار داشت: پرتابی که انجام شد یک سند متقن، انکارناپذیر و مورد احترام دنیاست که نشان می دهد دانشمندان ما در بالاترین سطوح فناوری‌های فضایی کار می کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->