وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد همه چیز درباره ادامه مذاکرات احتمالی ایران با آمریکا | دیپلماسی در گرو منافع ملی حفاظت از اتحاد ملی، مأموریت اهل قلم و کلام نظامیان صهیونیست باز هم شکار القسام شدند + ویدئو پزشکیان موافقت‌نامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد واکنش ریاست معنوی دروزی‌ها در سوریه درباره آتش‌بس فراگیر پوشاندن صورت در کرانه باختری ممنوع شد ویدئو | اعترافات شخصی که عکس و لوکیشن بیمارستان فارابی کرمانشاه را برای هدف قرار دادن به عوامل رژیم اسرائیل ارسال کرده بود کمیسیون امنیت ملی درباره مکانیسم ماشه، ۳۱ تیرماه جلسه برگزار خواهد کرد پاکستان: آمریکا بزرگ‌ترین شریک تجاری ماست اولین واکنش آرژانتین به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی در غزه! گفت‌وگوی تلفنی دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و ارمنستان درباره تحولات منطقه‌ای نارسایی مزمن وریدی که ترامپ به آن مبتلا شده چیست؟ ائتلاف بی‌سابقه ۱۲ کشور برای تحریم رژیم کودک‌کش اسرائیل معاون رئیس جمهور: ایجاد ۵۰۰ هزار فرصت شغلی در روستا‌ها ضروری است دستور دادستان در مورد نظارت بر بازار کالا‌های اساسی | افزایش قیمت برنج قابل قبول نیست رژیم صهیونیستی، متهم اصلی حملات پهپادی در عراق دولت جولانی اعلام آتش‌بس کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) صدور کیفرخواست برای مصطفی کواکبیان بابت اظهارات غیرمستند درباره کاترین شکدم عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: تزریق منابع مالی علاج بازار بورس نیست عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: در اخراج اتباع افغانستانی، نمی‌توانیم هم‌زبانی و مناسبات فرهنگی‌مان را فراموش کنیم نماینده مجلس: فعال‌سازی مکانیسم ماشه وضعیت را برای اروپایی‌ها بدتر می‌کند استاندار خراسان رضوی: اصلاح آیین‌نامه‌های اجرایی با مشارکت بخش خصوصی در دستور کار استان است واکنش محسن رضایی به تحولات سوریه | اعراب، بیدار شوید! ضرورت تعیین تکلیف لایحه سازمان ملی مهاجرت | برخی نمایندگان مجلس پیشنهاد بررسی لایحه در قالب اصل ۸۵ قانون اساسی را مطرح کرده‌اند
سرخط خبرها

هلاکت والی خودخوانده داعش در کرکوک عراق

  • کد خبر: ۱۰۱۸۶۸
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۲
هلاکت والی خودخوانده داعش در کرکوک عراق
مرکز اطلاع رسانی امنیتی عراق امروز جمعه از هلاکت ۴ تروریست داعشی از جمله سرکرده موسوم به والی داعش در کرکوک با حملات جنگنده های عراقی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، بیانیه مرکز اطلاع رسانی امنیتی عراق تصریح می کند که این عملیات با اطلاعات دقیق از آژانس اطلاعاتی فدرال در وزارت کشور عراق و هماهنگی با هسته اقدام ضربت فرماندهی عملیات مشترک در نیمه شب گذشته (پنجشنبه شب) با دو فروند جنگنده اف-۱۶ انجام شد.

در این عملیات لانه داعشی ها در کوهستان «ماما» تابع بخش «دوبز» استان کرکوک در هم کوبیده شد و در نتیجه آن ۴ داعشی از جمله تروریست موسوم به والی داعش در این استان به هلاکت رسیدند.

همچنین منابع عراقی به برخی رسانه ها اعلام کردند که سه تروریست داعشی در سامراء واقع در استان صلاح الدین با حملات نیروی هوایی عراق به هلاکت رسیدند.

هلاکت والی خودخوانده داعش در کرکوک عراق

تصویری که در رسانه های عراقی از تخریب لانه تروریست ها در کرکوک منتشر شده است

 بر اساس این بیانیه، سرکرده داعشی که نامی از او برده نشد، مسئول چند تک تیرانداز داعشی بود.
طی روزهای اخیر، تحرک داعش در دیالی و کرکوک شدت گرفته است.

سه روز پیش، تروریست های داعش در سه عملیات جداگانه در عراق سه تن را به قتل رساندند و یک نیروی حشدالشعبی را مجروح کردند.
شامگاه سه شنبه، منابع امنیتی عراقی خبر دادند که یکی از نیروهای اطلاعاتی-امنیتی عراق با گلوله مستقیم تک تیراندازان داعشی در اطراف ناحیه العباره واقع در شمال شرق بعقوبه استان دیالی کشته شد.

در عملیاتی دیگر، تروریست های داعش به منزلی در روستای «قره اوج تبه» ناحیه «قره تبه» (۱۰۰ کیلومتری شمال شرق بعقوبه) حمله کردند و دو برادر را به قتل رساندند.

«وصفی التمیمی» مدیر ناحیه قره تبه به رسانه های عراقی گفت که بعد از ترور این دو برادر به دست داعشی ها، دستگاه های امنیتی تدابیر شدیدی را برای پیگرد تروریست ها اتخاذ کرده اند.

دیالی از استان های هم مرز ایران و در عین حال همواره ملتهب است که هسته های خفته و نیمه فعال داعش را در خود جای داده است و نیروهای امنیتی و نیز دوربین های حرارتی رصد کننده تحرکات تروریستی در آن مرتبا مورد حمله تروریست ها قرار می گیرد.

از اطراف روستای «البشیر» در ناحیه «تازه» در جنوب کرکوک نیز خبر رسید که تروریست های داعش به نفربرهای الحشدالشعبی حمله کردند و یکی از نیروهای الحشد در این حمله مجروح شد.

در این حمله همچنین یک دوربین حرارتی تخریب شد.

حدود یک ماه پیش، «فالح الفیاض» رئیس هیات حشدالشعبی در سفر به استان دیالی، هشدار داد که گروه تروریستی «داعش در حال سوء استفاده از برخی بسترهای داخل شهرها و روستاهای استان دیالی و اطراف آن است.»
فیاض در آن جلسه بر «ضرورت تلاش اطلاعاتی در دیالی» و رفتن به سوی راه حل هایی گفت که «راه را بر داعش در استفاده از بسترهای داخل شهرها و روستاهای مرکز دیالی و اطراف آن ببندد.»

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->