پیوند موفقیت آمیز پای یک نوجوان ۱۸ ساله در بیمارستان طالقانی مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) کشف و ضبط ۱۵ هزار قلم انواع پودر‌ها و محصولات شوینده غیرمجاز  (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) «هندوانه» محبوب ترین میوه در فصل گرم سهم ۱۰ درصدی خراسان رضوی در ارائه آموزش‌های مهارتی‌وفنی در کشور وزارت بهداشت: کرونا بومی شده و سویه‌های کنونی خطرناک نیستند پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) | وزش باد و بارش باران در ۱۸ استان طی امروز حدود ۱۵۰ هزار نفرشب ظرفیت اقامت رسمی خراسان رضوی میزبان زائران در تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ ۱۸ مصدوم در پی واژگونی اتوبوس در آذربایجان شرقی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) حق سرانه درمان بیمه‌شدگان صاحبان مشاغل آزاد ۲۳۵ هزار تومان اعلام شد ماجرای مفقودشدن زن جوان در بولوار توس مشهد چه بود؟ قتل همسایه به‌خاطر پول شارژ! تذکر ۵۵ نماینده مجلس به وزیر تعاون درباره کمک هزینه معیشت معلولان انجام نخستین عمل جراحی ضایعه عروقی مغز از طریق ورید چشمی در بیمارستان قائم(عج) مشهد لحظه‌به‌لحظه با ردیابی قاتل الهه حسین‌نژاد؛ از ردیابی موبایل دوم تا آخرین کارت‌به‌کارت جزئیات برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲.۵ میلیون دلاری در مشهد انتقاد متخصصان از «بستن دهان با چسب»، یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده! کشف دپوی ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کدام کیسه، ایمنی بیشتری برای نگهداری غذا دارد؟ معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور ارتباط بدنسازی با مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران آبادان پارس ایر در مشهد | اتوبوس جایگزین هواپیما شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هشدار محیط زیست خراسان رضوی درباره وقوع آتش در طبیعت درخواست نماینده مردم اصفهان در مجلس برای تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود مجموعه تاریخی «چغازنبیل» خوزستان به نام دولت سند خورد انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است
سرخط خبرها

دلمه گوجه‌فرنگی را با دستوری ساده تهیه کنید

  • کد خبر: ۱۰۱۸۹۵
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۹
دلمه گوجه‌فرنگی را با دستوری ساده تهیه کنید
از جمله غذا‌های مجلسی و خوشمزه و لذیذ ایرانی دلمه هاهستند که برای پیش غذا و یا وعده غذایی شام و ناهاربسیار مناسب هستند.

مقدم | شهرآرانیوز؛ دلمه از غذا‌های پرطرف‌دار ایرانی است که جز طعم ی که دارد، از تنوع بسیار زیادی هم برخوردار است مانند دلمه تخم‌مرغ، گوجه‌فرنگی، برگ انگور، بلغور و فلفل و گوشت. دلمه گوجه‌فرنگی را باید یکی از خوشمزه‌ترین اعضای این خانواده دانست که افزون بر جذابیت و زیبایی ظاهری، خیلی هم سریع و راحت آماده می‌شود. برای همین، امروز می‌خواهیم دستور پخت این غذای خوشمزه را با هم مرور کنیم.

مناسب برای: ۱۰ نفر
زمان تهیه: ۹۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه دلمه گوجه فرنگی:

لپه: یک‌پیمانه
برنج: یک‌پیمانه
پیاز: یک عدد
گوشت چرخ‌کرده: ۴۰۰ گرم
سبزی دلمه: سه‌چهارم پیمانه
گوجه‌فرنگی: ۱۰ عدد
رب گوجه‌فرنگی: سه قاشق غذاخوری
روغن، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
آب: دو پیمانه
پیازداغ: سه قاشق غذاخوری

روش تهیه دلمه گوجه فرنگی:

درون تابه‌ای مقداری روغن بریزید و روی شعله بگذارید تا داغ شود. پیاز‌ها را نگینی خرد کنید، داخل تابه بریزید و تفت بدهید تا سبک و طلایی شوند. زردچوبه را اضافه کنید و قدری دیگر تفت بدهید.

گوشت چرخ‌کرده را به پیازداغ اضافه کنید و خوب تفت بدهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی اضافه کنید و قدری دیگر مواد را تفت بدهید تا طعم خامی رب گرفته شود.

برنج نیم‌پز، لپه پخته‌شده و سبزی دلمه معطر و ساطوری‌شده (شامل نعنا، جعفری، مرزه، ترخون، پیازچه و گشنیز) را به همراه نمک و فلفل سیاه به دیگر مواد دلمه اضافه و خوب مخلوط کنید.

داخل گوجه‌فرنگی‌ها را با قاشقی خالی و با مایه دلمه پرکنید. سپس آن‌ها را داخل سس بگذارید و اجازه بدهید با شعله بسیار کم به‌خوبی بپزند تا طعم سس به خورد دلمه‌ها برود.

برای درست کردن سس نیز قابلمه‌ای بزرگ روی شعله بگذارید. مقداری روغن داخل آن بریزید. پیازداغ آماده، قدری زردچوبه و نمک داخل آن بریزید و آن‌ها را با هم کمی تفت بدهید. سپس دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی به اضافه کنید و قدری دیگر تفت بدهید تا رب رنگ باز کند. حالا محتوای داخل گوجه فرنگی‌ها را که پیش از این خارج کرده بودید، به همراه دو پیمانه آب به مواد سس اضافه و با هم ترکیب کنید.

دلمه گوجه‌فرنگی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->