مودی: فاجعه احمدآباد ما را متحیر و غمگین کرده است | آمار جانباختگان سقوط هواپیما در هند مشخص نیست ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست ترامپ خروج پرسنل آمریکایی از منطقه غرب آسیا را تأیید کرد ۷۵ درصد قربانیان دود سیگار، زنان و کودکان بی‌گناه هستند سقوط یک هواپیمای مسافربری با ۱۳۳ مسافر در شهر احمدآباد هند + فیلم لحظه سقوط پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما در استان کاهش وزن در میانسالی می‌تواند به طول عمر بیفزاید مرگ سالانه بیش از ۶۰ هزار نفر در ایران به علت مصرف دخانیات آیا مصرف بی‌رویه غذا‌های تند به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند؟ زمان واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی مشخص شد معاون حقوقی وزارت بهداشت درباره نفوذ صنایع دخانی هشدار داد: سن ابتلا و آلودگی به مواد دخانی به‌شدت کاهش یافته است جزئیات بسته حمایتی مازاد بیمه پایه سلامت بازنشستگان کشوری اعلام شد | کاهش ۵۰ درصدی فرانشیز خدمات بستری پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش نسبی دما با آغاز هفته آینده احتمال تغییر در بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری | مطالبات همسان‌سازی تا پایان سال پرداخت می‌شود آلودگی صوتی مشهد از مرز استاندارد ملی گذشت | مناطق ۳، ۶ و ۱۱ مشهد، رکورددار آلودگی صوتی اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟ قبل از خواب، شیر گرم بنوشیم یا سرد؟ فروش واکسن «گارداسیل» در وب‌سایت‌ها غیرمجاز است امکان پذیرش مستقیم دستیار در ۴ رشته پزشکی فراهم شد ۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش
سرخط خبرها

الزام حضور دانش‌آموزان در مدارس

  • کد خبر: ۱۰۲۱۸۳
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۲
الزام حضور دانش‌آموزان در مدارس
معاون وزارت آموزش و پرورش با تشریح شرایط آموزش حضوری دانش‌آموزان با توجه به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا و با تاکید بر تخلف بودن آموزش غیرحضوری گفت: آموزش حضوری دانش‌آموزان باید معنادار باشد به نحوی که انتظارات برآورده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، رضوان حکیم زاده درباره آغاز فعالیت حضوری مدارس با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا مبنی بر تخلف بودن آموزش غیرحضوری اظهار کرد: ستاد ملی کرونا با رصد روند شیوع کرونا در کشور و بررسی نظر متخصصان اقدام به تصمیم‌گیری می‌کند که مصوبات این ستاد برای همه دستگاه‌ها حکم قانون را دارد، در آموزش و پرورش تابع تصمیمات ستاد ملی کرونا هستیم و هر تصمیمی در این ستاد اتخاذ شود، قطعاً اجرا خواهد شد.

وی افزود: با توجه به آسیب‌های بسیاری که دانش‌آموزان به‌ویژه در دوره ابتدایی از آموزش غیرحضوری دیده‌اند از آموزش حضوری و افزایش فرصت حضور دانش‌آموزان در مدارس استقبال می‌کنیم و احتمالاً از سال جدید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی شاهد حضور دانش‌آموزان  در کلاس‌های درس باشیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: هم‌اکنون نیز حضور دانش‌آموزان در مدرسه اختیاری نیست و تنظیم برنامه آموزش حضوری بر عهده مدرسه است تا با گروه‌بندی دانش‌آموزان شرایط حضور را تعیین کنند و اگر برای دانش‌آموز روزهایی در هفته برای حضور در مدرسه تعیین شده باشد او ملزم به حضور است.

حکیم‌زاده در پاسخ به این پرسش که در بیشتر مواقع به خصوص در شهر تهران، مدت حضور دانش‌آموزان در مدرسه محدود است به عنوان مثال ماهانه یک بار متذکر شد: این قابل قبول نیست! آموزش حضوری دانش‌آموزان باید معنادار باشد به نحوی که انتظارات برآورده شود؛ با توجه تاکید دولت به استانداران مبنی بر نداشتن تعطیلی سراسری، اگر در منطقه یا مدرسه‌ای مشکلی پیش آمد، فقط همان مدرسه باید تعطیل شود.

وی گفت: براساس نقشه جهانی بازگشایی مدارس، بسیاری از کشورها مدارس را به‌ویژه در دروه ابتدایی باز کرده‌اند و تصور می‌کنم با هماهنگی ایجاد شده می‌توانیم در سال جدید مدارس را به‌صورت حضوری داشته باشیم.

گفتنی است پیش از این عباس شیراوژن، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا از مصوبه این ستاد مبنی بر تخلف بودن آموزش غیرحضوری در شرایط فعلی خبر داد و گفت: مدارس و آموزش عالی باید برنامه‌ریزی کنند و آموزش‌ها به صورت حضوری برگزار شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->