یک شهید در حمله پهپادی اسرائیل به لبنان (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) رای‌گیری مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره لایحه سی‌اف‌تی (CFT) به جلسه بعد موکول شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) پوتین برای دیدار با زلنسکی اعلام آمادگی کرد رایزنی اولیانوف با گروسی درباره ایران پوتین: توافقات با چین برای هر دو طرف سودمند است گردان‌های القسام به ارتش اشغالگر حمله کردند (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) پنتاگون: حمله به ونزوئلا پایان ماجرا نخواهد بود شاباک مدعی شد؛ طرح ترور بن‌گویر را خنثی‌ کرده است پزشکیان وارد تهران شد | تشریح دستاورد‌های سفر ۴ روزه به چین وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت‌وگو کردند آیین تکریم و معارفه اعضای هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با حضور عارف برگزار شد هشدار یک نماینده مجلس: اگر مثل تابستان رفتار کنیم، زمستان سختی خواهیم داشت | نباید همه کاسه کوزه‌ها را سر وزیر نیرو شکست افشای مکالمه پوتین و شی در جریان رژه بزرگ ارتش چین آیت‌الله علم‌الهدی: آزادی یک زندانی، احیای یک خانواده است | «نذر هشتم»؛ برنامه موفق مساجد مشهد برای آزادسازی زندانیان وزارت دفاع ارمنستان عالی‌ترین مدال افتخار خود را به سفیر ایران اهدا کرد استاندار خراسان رضوی: پذیرای همه نخبگان خراسانی برای توسعه و آبادانی استان هستیم + فیلم قائم پناه: تکمیل طرح های ریلی کشور تسریع خواهد یافت در صحن علنی ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ مجلس چه گذشت؟ آیت‌الله علم‌الهدی: مهم‌ترین مسئله فوتبال مشهد نبود تیم قدرتمند و پایدار است | ضرورت توسعه ورزش قهرمانی در حاشیه شهر مشهد رئیس سازمان برنامه: بودجه نظامی ایران در سال آینده افزایش خواهد یافت + فیلم ارتش یمن در واکنش اولیه به بمباران صنعا ۲ موشک بالستیک به اراضی اشغالی پرتاب کرد استاندار خراسان رضوی: آزادگان سرمایه‌های ماندگار انقلاب اسلامی هستند ویدئو | شبنم نعمت زاده بعد از مرخصی جنگ به زندان برنگشته است! وزیر آموزش و پرورش: درباره افزایش سن ورودی‌ها دانشگاه فرهنگیان، شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم‌گیری می‌کند وزیر بهداشت: کمبودهای دارویی نسبت به سال قبل بسیار کمتر شده است وزیر نفت: تدابیر لازم برای مقابله با مکانیسم ماشه اتخاذ شده است | ماهانه ۶۳۰ هزار بشکه نفت می‌فروشیم سخنگوی دولت: ساعات کاری ادارات تا پایان شهریور بدون تغییر است
سرخط خبرها

استخدام ۱۷ هزار نفر از فرزندان شهدا و جانبازان در آزمون اختصاصی

  • کد خبر: ۱۰۲۶۸۸
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۷
استخدام ۱۷ هزار نفر از فرزندان شهدا و جانبازان در آزمون اختصاصی
سید امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی اعلام کرد: هم اکنون ۳۵ هزار فرزند شهید جویای کار هستند که فرصت جذب ۱۷ هزار نفر پس از برگزاری آزمون اختصاصی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد فراهم شده است. برخی دستگاه‌های دولتی برای تبدیل وضعیت خانواده شهدا و ایثارگران مقاومت می‌کنند که گزارش آن را به مجلس و نهادهای نظارتی ارائه کرده‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: هم‌اکنون ۳۵ هزار فرزند شهید جویای کار هستند که فرصت جذب ۱۷ هزار نفر پس از برگزاری آزمون اختصاصی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد فراهم شده است.

سید امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی روز پنجشنبه ۲۶ اسفند ماه در نشست با تعدادی از خانواده‌های شهدا و ایثارگران شهرستان نیشابور که در محل سالن شهید عابدی فرمانداری این شهرستان برگزار شد، ضمن ادای احترام به مقام شهدا گفت: امیدوارم در سیستم اداری کشور از ظرفیت خانواده‌های شهدا و ایثارگران استفاده شود چراکه این قشر از جامعه امین کشور هستند و کشور را باید به افراد امین سپرد.

معاون رئیس جمهور افزود: دولت تلاش‌های گسترده‌ای آغاز کرده است تا خدمات مناسبی به خانواده معظم شهدا و ایثارگران ارائه شود. اقداماتی در دوران مدیران قبلی انجام شده و اقدامات و فعالیت‌های زیادی نیز باید صورت گیرد و امیدواریم در دولت سیزدهم گام‌های موفقی در جهت رفع کاستی‌ها برداریم.

وی با اشاره به مشکلات درمانی ایثارگران گفت: گلایه‌ها از شرکت بیمه‌گر درست است که دلیل این معضلات مربوط به توزیع منابع و بحث بودجه‌ای است، بودجه مورد نیاز بیمه تکمیلی ایثارگران ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است که فقط ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تخصیص یافته و کسری بودجه وجود دارد که به همین دلیل بخشی از خدمات رسانی دچار مشکل است.

قاضی‌زاده هاشمی در مورد وضعیت اشتغال ایثارگران خاطرنشان کرد: هم اکنون ۳۵ هزار فرزند شهید جویای کار هستند که فرصت جذب ۱۷ هزار نفر پس از برگزاری آزمون اختصاصی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد فراهم شده است. برخی دستگاه‌های دولتی برای تبدیل وضعیت خانواده شهدا و ایثارگران مقاومت می‌کنند که گزارش آن را به مجلس و نهادهای نظارتی ارائه کرده‌ایم اما این موضوع می‌تواند به صورت بومی نیز بررسی و پیگیری شود به عنوان مثال وضعیت کارگزینی تمامی ادارات شهرستانی باید بررسی شود.

معاون رئیس جمهور در خصوص مشکلات مطرح شده از سوی ایثارگران گفت: نیازمندی آمبولانس با همکاری سازمان‌های زیرمجموعه بنیاد تأمین می‌شود. تأسیس شعب بانک دی در این شهرستان نیازمند مجوز بانک مرکزی است که بانک دی مجبور است یکی از شعب خود را تعطیل و به جای آن شعبه جدیدی راه‌اندازی کند لذا تلاش می‌کنیم یک باجه بانک دی و  بیمه دی در بنیاد نیشابور راه‌اندازی شود.

وی در پاسخ به درخواست تأسیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران در شهرستان زبرخوان گفت: بنیاد می‌تواند نیروی انسانی برای تأسیس اداره اختصاص دهد اما این اقدام نیازمند مجوز سازمان برنامه و بودجه است و با توجه به ظرفیت ایثارگری این شهرستان به دنبال بازگشایی یک دفتر در فرمانداری هستیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->