مدال برنز بسکتبالیست‌های ایران در کاپ ۲۰۲۵ آسیا تنهایی تلخ وحید امیری؛ پایان بی‌رحمانه برای یک قهرمان بی‌حاشیه پخش زنده بازی منچستریونایتد و آرسنال (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین شکست سنگین نوشاد عالمیان در مسابقات سوئد هاشمیان: باید برای منافع پرسپولیس تصمیم بگیرم پخش زنده بازی چلسی و کریستال‌پالاس در هفته اول لیگ انگلیس (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و فجر سپاسی در هفته اول لیگ برتر + لینک و قیمت چشمی راهی تبریز شد آسانی تا نیم فصل در کره مهاجم استقلالی بازی با پرسپولیس را از دست داد مهری پرسپولیسی‌ها را تهدید کرد تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و فجرسپاسی | رونمایی از سرمربی بوندس‌لیگایی حردانی و رضاییان، هردو در ترکیب اصلی برکناری تاجرنیا تکذیب شد| حاشیه‌ها علیه استقلال ساپینتو به بازیکنان استقلال: باید باخت سوپرجام را جبران کنیم ویدیو| درگیری علی هیبتی، مبارز ایرانی با فایتر مشهور روس! نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و ولورهمپتون (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت پپ و هالند رفتار زننده هاشمیان با امیری در تمرین پرسپولیس| کاپیتان دور زمین می‌دود! ساعات حیاتی برای درویش و پرسپولیس
سرخط خبرها

افشاردوست:نقش مربیان و اخلاق حرفه‌ای آنها را تدریس کردم

  • کد خبر: ۱۰۳۲۱۴
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۸
افشاردوست:نقش مربیان و اخلاق حرفه‌ای آنها را تدریس کردم
دوره مربیگری اورآسیا با حضور محمود افشاردوست برگزار شد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، در نخستین مرحله دوره مربیگری اورآسیا که با حضور هفت مربی از دوم فروردین در تایلند آغاز شده، محمود افشاردوست به عنوان یکی از مدرسان این دوره سه کلاس تئوری و عملی در آن برگزار کرده است.
مدرسانی نیز به صورت غیرحضوری در این دوره تدریس دارند که علیرضا طلوع‌کیان مربی تیم ملی ایران از جمله آنان است و مبحث آنالیز را تدریس کرده است.
تجربه مربیگری در رده‌های مختلف سنی، تسلط به زبان انگلیسی و سن کمتر از ۳۵ سال از جمله فاکتور‌های انتخاب مربیان برای حضور در این دوره است.
نفرات گزینش شده پس از گذراندن مصاحبه داخلی به زبان انگلیسی و مصاحبه‌ای با کنفدراسیون والیبال آسیا و اروپا در مورد مسائل مربوط به مربیگری، والیبال و روانشناسی مورد ارزیابی قرار گرفتند.
در نهایت هشت مربی (از هر قاره چهار مربی) با توجه به توانایی‌های مورد نیاز انتخاب و برای شرکت در این دوره دعوت شدند که هفت نفر آن‌ها از جمله مهسا آراسته از ایران در آن شرکت کردند.
مباحثی مربوط به فلسفه مربیگری، متد‌های مربیگری، آسیب شناسی و پیشگیری از آسیب، روانشناسی، بدنسازی، تمرینات تاکتیکی و آنالیز از جمله مباحث مطرح شده در این دوره است.
محمود افشاردوست درباره مربیان شرکت کننده در این دوره گفت: چهار مربی از اروپا و سه مربی از آسیا در این دوره شرکت کردند و یک مربی از پاکستان نتوانست شرایط کرونایی حضور در دوره را تامین کند.
کارشناس خبره هیات رئیسه فدراسیون والیبال ایران و مدرس فدراسیون جهانی والیبال درباره مدرسان این دوره نیز گفت: سرمربی تیم ملی زنان بلژیک و دو نفر از همکارانش از اروپا در این دوره تدریس می‌کردند. من هم به همراه سرید هاران از هند و شهاب از عمان نیز مدرسان حضوری قاره کهن آسیا در این دوره مربیگری بودم. البته پارک کی وون به عنوان رئیس کمیته مربیان کنفدراسیون والیبال آسیا نیز در محل برگزاری این دوره حضور داشت و در مباحث شرکت می‌کرد.
افشاردوست با یادآوری اینکه این دوره به صورت تئوری و عملی برگزار می‌شود درباره مباحث مطرح شده خودش نیز گفت: نقش مربیان و اخلاق حرفه‌ای مربیان در والیبال را به صورت تئوری در این دوره تدریس کردم و دو کلاس عملی نیز با موضوعات سیستم‌های حمله، ساید اوت و ترنزیشن اتک برگزار کردم. برای موضوعات عملی دوره نیز تیم ملی جوانان تایلند با مدرسان همکاری دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->