تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با رئیس جمهور پزکشیان | قدردانی ایران از مواضع پاکستان یک ریزپرنده اسرائیل در شیراز منهدم شد انهدام سه پهپاد پیشرفته اسرائیلی در ایلام سه دانشمند حوزه هسته‌ای در حملات دیروز (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند عراقچی: تداوم مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در وضعیتی که وحشیگری رژیم صهیونیستی ادامه دارد، غیرقابل توجیه است بقائی: مذاکرات ایران و آمریکا در روز یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) لغو شد ظهره‌وند: در صورت حمایت کشور‌های عربی از اسرائیل، آن‌ها هم هدف عملیاتی ما خواهند بود | گروسی صلاحیت مدیریت آژانس را ندارد اینفوگرافی | مشخصات و ویژگی‌های پهپاد آرش ۲ انتصاب سرتیپ پاسدار سیدمجید موسوی به فرماندهی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همه چیز درباره موشک بالستیک «خیبر» (خرمشهر-۴) + مشخصات، ویژگی‌ها و عکس موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو و تخفیف مجازات جمعی از محکومان (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) اسامی سردارانی که در حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند ۱۷۵ کشته و زخمی در حملات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پاسخ ایران به اسرائیل نشان داد که ساختار دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی به افراد وابسته نیست ترامپ: ما همه چیز را می‌دانستیم | مذاکرات متوقف نشده است سردار شکارچی: وعده صادق ۳ نسبت به گذشته کوبنده‌تر بود + فیلم کنعانی: تقسیم نقش آمریکا با اسرائیل در تجاوز به ایران روشن است افشاگری میدل‌ایست‌آی درخصوص کمک آمریکا به اسرائیل رئیس شورای عالی استان‌ها: جمهوری اسلامی ایران این بار به گونه دیگری به رژیم صهیونیستی پاسخ خواهد داد شهادت سرداران ربانی و محرابی در حمله رژیم صهیونیستی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) همه‌چیز درباره پهپاد آرش ۲ ارتش | دوربرد‌ترین پهپاد انتحاری جهان + تصویر انهدام اهدافی در اسرائیل با پهپادهای آرش ارتش جمهوری اسلامی ایران رسانه عبری: بزرگی کلاهک‌های انفجاری موشک‌های ایرانی شوکه کننده است بازگشایی حریم هوایی اردن به روی پروازهای ورودی و خروجی زبان بدن سخنگوی ارتش اسرائیل وقتی که با دستانی لرزان از انتقام ایران می‌گوید + فیلم جزئیات انفجار بامداد شنبه (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) در فرودگاه مهرآباد
سرخط خبرها

جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان اعلام شد

  • کد خبر: ۱۰۳۲۶
  • ۰۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۴
جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان اعلام شد
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی پیشبینی کرده است که مستقلین نسبت به احزاب حضور پررنگتری در انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی داشته باشند.

زهرا اسکندریان- به گزارش شهرآرانیوز، حسن جعفری، معاون سیاسی استانداری در نشست خبری با خبرنگاران افزود: ۱۸ گام برای حوزه انتخابات مجلس شورای اسلامی و هم خبرگان طراحی کردیم که بر اساس آن گام به گام پیش برویم.
وی با بیان اینکه دستور شروع ثبت نام خبرگان از امروز بوده و از فردا مجلس شورای اسلامی است، ادامه داد: در حوزه استان ۱۲ حوزه اصلی برای مبحث انتخابات در شهر‌های گناباد، مشهد، خواف، تربت جام، فریمان، قوچان نیشابور، سبزوار و فرعی‌ها شامل ۱۷ فرمانداری و ۴۴ بخشداری است.
به گفته وی، پنجشنبه گذشته به خاطر اینکه آمادگی خود را برای انتخابات تست کنیم، مانور برگزاری انتخابات داشتیم که بارگذاری خوبی صورت گرفت و در همه حوزه‌ها در آمادگی کامل بودیم و نواقص جزئی فناوری اطلاعات مشهود بود که رفع کردیم.

 

مدارک مورد نیاز داوطلبان انتخابات

 

وی با اشاره به مدارک لازم به منظور ثبت نام داوطلبان گفت: ثبت نام کنندگان برای حضور در حوزه‌های اصلی باید مدارک لازم را به همراه داشته باشند. اصل شناسنامه و نسخه کپی، کارت ملی و کپی، عکس ۳ در ۴ جدید و پشت نویسی شده، آخرین مدرک تحصیلی که کارشنایی ارشد و معادل آن و کپی، پایان خدمت و یا معافیت به همراه کپی، مدرک ایثارگری اگر ایثارگر هستند، گواهی رسمی مبنی بر قبول استعفا در پست و مشاعل موضوع ماده ۲۹ که از مدارک مورد نیاز برای ثبت نام داوطلبان است.
وی با اشاره بر اینکه تا کنون ۱۹ نفر بر اساس این اصل استعفا داده اند، خاطرنشان کرد: این مدارک باید برابر با اصل باشد، اصل مدارک اسکن می‌شود و در سامانه ثبت نام انتخابات الحاق می‌شود. اطلاعات و شخصات داوطلب در سامانه جامع ثبت و پس از آن پرسشنامه اعلام داوطلبی پرینت گرفته می‌شود تا تمام صفحات آن با اثر انگشت تایید شود.
به گفته وی، پس از اتمام مراحل ثبت نام، رسید آن توسط نماینده فرمانداری و هیات نظارت تحویل می‌شود.
جعفری در خصوص سن داوطلبان نیز گفت: با توجه به قانون انتخابات حداقل ۳۰ و حداکثر ۷۵ سال تمام در روز ثبت نام باشند. علاوه بر این مدرک تحصیلی فرد داوطلب، هر دوره نمایندگی معادل یک مقطع تحصیلی است و گواهی سوابق نیز باید همراه باشد. در هر مقطع تحصیلی مدرکی که واجد ارزش استخدامی باشد قبول است.
وی با بیان اینکه اشخاصی که اصالتا تابعیت ایرانی نداشته و اکتسابسی است از نامزدی محرومند، ادامه داد: در صورت فقدان هر کدام از مدارک ثبت نام انجام نخواهد شد.
بر اساس مصوبه ستاد انتخابات، ثبت نام از از ۱۰ تا ۱۶ آذر به مدت یک هفته، ازساعت ۸ صبح شروع و در ساعت ۱۸ پایان می‌یابد.
وی با تاکید بر اینکه سن افراد بر اساس آنچه در اصل شناسنامه آمده است مورد قبول است و باقی اصلاحات مورد قبول نیست، خاطرنشان کرد: خراسان رضوی جز ۵ استانی است که انتخابات میان دوره‌ای خبرگان برگزار می‌شود. از امروز دستور شروع انتخابات خبرگان است. افرادی که قصد داوطلبی دارند از ۱۵ تا ۲۱ آذر به مدت ۷ روز می‌توانند به فرمانداری حوزه انتخابیه مراجعه کنند.
جعفری تصریح کرد:مدارک مورد نیاز نیز شامل اصل شناسنامه و کارت ملی و دو قطعه عکس و پرسشنامه، اشتهاد به دیانت و اشتهاد به حدی که قدرت استنباط برخی موارد فقهی را داشته باشند. بینش سیاسی و اجتماعی و آشنایی با مسائل روز، سوابق سو سیاسی و اجتماعی نداشته باشند. مرجع تشخیص فق‌های شورای نگهبان هستند. ضرورت ندارد نمایندگان ساکن یا متولد حوزه انتخابیه خود باشند. می‌شود.

 

اعلام آمادگی احزاب مستقل در استان

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی در پاسخ به سئوال شهرآرا نیز اظهارداشت: در دوره قبل حدود ۸۰۰ داوطلب داشتیم که پیش بینی می‌کنیم در این دوره نزدیک به ۱۰۰۰ نفر ثبت نام کنند.
توصیه می کنیم افراد شایسته‌ای که در این زمینه وجود دارند، حتما حضور یابند و خود را در معرض آرای مردم قرار دهند. چون ثبت نام آشکار نشده بود گفتمانی که با احزاب مختلف داشتیم همه بر حضور در رقابت اصرار و ابرام داشتند و اعلام آمادگی کرده اند و از حداکثر توان خودشان در این زمینه دریغ نخواهند کرد.علاوه بر حضور احزاب مختلف، پیش بینی می‌کنیم در این دوره حضورمستقلین بیشتر باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->